עזרה | אוטומטיות לקבלת מידע על מניות
-
אין לי כל כך רקע בתחום, בעיקר אוטומציות בסיסיות של cmd סתם בתוך המערכת..
אני רוצה אוטומציה שתשלח לי עדכון לטלפון כל כמה זמן, למשל שעה, מה השער של מדד ת"א 125 למשל.
הכי טוב שזה יהיה בסמס, אבל אם לא אז אולי אפשר מייל, אפליקציה ייעודית, termux או אקסל שמקפיץ התראות..
אשמח לשמוע מכם אם make וכדומה רלוונטים ועוזרים לזה, או שבמקרה שלי שאני סתם רוצה התראות לעצמי אז אין צורך..
ואין לי ולא יהיה ווצאפ, אז זאת לא אופציה..
תודה לעוזרים!
-
אין לי כל כך רקע בתחום, בעיקר אוטומציות בסיסיות של cmd סתם בתוך המערכת..
אני רוצה אוטומציה שתשלח לי עדכון לטלפון כל כמה זמן, למשל שעה, מה השער של מדד ת"א 125 למשל.
הכי טוב שזה יהיה בסמס, אבל אם לא אז אולי אפשר מייל, אפליקציה ייעודית, termux או אקסל שמקפיץ התראות..
אשמח לשמוע מכם אם make וכדומה רלוונטים ועוזרים לזה, או שבמקרה שלי שאני סתם רוצה התראות לעצמי אז אין צורך..
ואין לי ולא יהיה ווצאפ, אז זאת לא אופציה..
תודה לעוזרים!
@over די פשוט למי שמבין ויש לו שרת.
בקצרה - למצוא או לבנות סוג של API לבדיקת ערך המניה, ולעשות בדיקה בשרת כל X זמן (אפשרי אפילו עם CRON, לא חייב קוד מסובך) על הערך - ולשלוח דרך ספק סמס (כמו ימות המשיח) את הערך, כמובן אפשר שישלח רק אם זה עליה/ירידה או אחוזים מסויימים ועוד, אבל זה דורש ידע קצת יותר מתקדם (אפשרי בקלות עם AI) וידע במניות...קיצר הבסיס כדי לעשות את זה זה לפתוח וירטואל פלוס בימות המשיח, לרכוש חבילה של סמס, ולהשכיר שרת...
הודעה זה בערך אג' אחת להודעה... מייל זה חינם... אפליקציה זה כאב ראש גדול יחסיתאם יש לך מחשב מחובר לרשת כל הזמן - אתה יכול בלי שרת... בסוף לא צריך פה WEBHOOK וכד'
-
@over
בשתי דקות אתה עושה את זה.
קוד בגיטהב אקשן שרץ כל 10 דקות או זמן אחר לבחירתך (10 זה המינימום) ואת ההודעות אתה שולח לשרת של אפליקציה ntfy שאותה אתה מתקין במכשיר.
ההתראות קופצות כהודעות פוש לטלפון, באפליקציה נוחה מאוד בעברית ללא פרסומות.
תוכל להדביק את הפוסט הזה ל ai הוא כבר ידריך אותך איך לעשות את כל זה בקלות.
אני מריץ כמה פרויקטים בגיטהב עם השיטה הזו.
בהצלחה! -
@over
בשתי דקות אתה עושה את זה.
קוד בגיטהב אקשן שרץ כל 10 דקות או זמן אחר לבחירתך (10 זה המינימום) ואת ההודעות אתה שולח לשרת של אפליקציה ntfy שאותה אתה מתקין במכשיר.
ההתראות קופצות כהודעות פוש לטלפון, באפליקציה נוחה מאוד בעברית ללא פרסומות.
תוכל להדביק את הפוסט הזה ל ai הוא כבר ידריך אותך איך לעשות את כל זה בקלות.
אני מריץ כמה פרויקטים בגיטהב עם השיטה הזו.
בהצלחה! -
@dudu @oryadaniely הדרכים שאתם מציעים נכונות במקרים אחרים
אבל אין API פתוח חינמי למניות, לא מחיפוש שעשיתי בגוגל.
אז הפתרון מסתבך יותר.. סקרייפינג, או לשלם סכום גדול@THMHE א. לדעתי פשוט שיש (לא רשמי, סתם פרוייקט בGITHUB או משהו בסגנון...)
ב. אם באמת אין, זה לא בעיה לבנות, תמצא אתר שכתוב, תאתר את השם של האובייקט שמכיל את הערך ועם JS די פשוט תקבל מידע...אם צריך עזרה, תכתוב ויעזרו לך פה די בקלות..
-
@THMHE א. לדעתי פשוט שיש (לא רשמי, סתם פרוייקט בGITHUB או משהו בסגנון...)
ב. אם באמת אין, זה לא בעיה לבנות, תמצא אתר שכתוב, תאתר את השם של האובייקט שמכיל את הערך ועם JS די פשוט תקבל מידע...אם צריך עזרה, תכתוב ויעזרו לך פה די בקלות..
@oryadaniely כתב בעזרה | אוטומטיות לקבלת מידע על מניות:
תמצא אתר שכתוב, תאתר את השם של האובייקט שמכיל את הערך ועם JS די פשוט תקבל מידע...
הדא הוא דכתיב "סקרייפינג"
זה כבר מתקדם יותר, לא למתחילים עם קריאות API -
תמצא אתר שכתוב, תאתר את השם של האובייקט שמכיל את הערך ועם JS די פשוט תקבל מידע...
הדא הוא דכתיב "סקרייפינג"
זה כבר מתקדם יותר, לא למתחילים עם קריאות API -
@THMHE א. לדעתי פשוט שיש (לא רשמי, סתם פרוייקט בGITHUB או משהו בסגנון...)
-
אגב, מחיפוש של שניה בגוגל יש את זה. צריך לבקש מנטפרי שיפתחו...
לא נראה קשור
זה כמה ספריות שמצאתי בשלוף. פייתון...
@over יש לך שרת להתקנת ספריות פייתון?
-
אגב, מחיפוש של שניה בגוגל יש את זה. צריך לבקש מנטפרי שיפתחו...
לא נראה קשור
זה כמה ספריות שמצאתי בשלוף. פייתון...
@over יש לך שרת להתקנת ספריות פייתון?
@THMHE יש לי שרת. גם לא אכפת לי לאחסן בשבילך...
אבל מה הבעיה שתריץ טסטים מהמחשב?