בקשה | מחפש רעיונות לפיתוח אפליקציה חדשה לאנדרואיד
-
@שרולצ-ה כתב בבקשה | מחפש רעיונות לפיתוח אפליקציה חדשה לאנדרואיד:
@א.מ.ד.
אם הבנתי נכון את הבקשה...
אפליקציית חשבון נפש
הכוונה אפשרות לסמן על מטלות יומיות מוגדרות
כגון תפילה סדרים זמן לימוד ומטרות אישיות
ולקבל דו"ח יומי שבועי וכו'
ראיתי שקיים דבר דומה בתשלום ולא מותאם לחרדיםאו שכבר קיים דבר כזה א"כ אשמח לשמוע
כל אפליקציית משימות קלאסית, לא?
-
@רציונל כתב בבקשה | מחפש רעיונות לפיתוח אפליקציה חדשה לאנדרואיד:
@א.מ.ד. אפליקציה שתזריק את תעודת האבטחה של נטפרי לאפליקציות
וואו, זה ממש מורכב, זה דורש כלי פירוק APK, אני לא בטח שזה אפשרי. אני אבדוק.
@רציונל כתב בבקשה | מחפש רעיונות לפיתוח אפליקציה חדשה לאנדרואיד:
ניסיתי לעשות את זה בפייתון על טרמוקס אבל יש לטרמוקס בעיות תאימות עם כל החבילות המתאימות)
אני לא חושב שטרמוקס מתאים לפייתון לשימוש נורמלי.
-
כבר הרבה זמן שלא התחלתי בפרוייקט פיתוח חדש, ובא לי לחדש. הבעיה היא שאין לי רעיון לאפליקציה שימושית, שלא קיימת היום או שהיא בתשלום בלבד.
מכיון שב"ה אני מפתח את האפליקציה בעצמי ולא זורק ל-ai שיג'נרט קוד, אפשר להציע גם פרוייקטים מורכבים שה-ai היה מסתבך בהם.
אז יאלה, מחכה לרעיונותיכם, ופליז תהיו יצירתיים...
כמובן שאני לא יעבוד שעות וימים על אפליקציה שתהיה שימושית ל-2 משתמשים, אז אני מדגיש שצריך להיות ביקוש מהציבור לאפליקציה שתיבחר על ידי.
תודה! -
אפליקציית מצב שבת שתשבית כל דבר שלא קשור לחירום
(ספירת צעדים, התראות על חדשות, וכו')@יעקב-מ.-פינס כתב בבקשה | מחפש רעיונות לפיתוח אפליקציה חדשה לאנדרואיד:
(ספירת צעדים, התראות על חדשות, וכו')לאנשי חירום כמו הצלה?
אני לא יודע אם זה אפשרי. מאוד מסובך לפגוע בפעילות של אפליקציות אחרות. -
@א.מ.ד. חשבתי מזמן כי יעזור מאוד אם תהיה אפליקציה שדרכה ניתן יהיה להתקין תוספים בדפדפן. זו תהיה פריצת דרך בכל הנוגע לתוספי כרום באנדרואיד.
זה יעבוד משהו בערך כך, את התוספים יתקינו דרך האפליקציה, שם גם ניתן יהיה לנהל אותם, והאפליקציה עצמה תזריק כפתור לדפדפן לפתיחת התוספים, ואולי אפי' גם הצמדה.
אשמח לשמוע אם זה ישים.@לאצי כתב בבקשה | מחפש רעיונות לפיתוח אפליקציה חדשה לאנדרואיד:
@א.מ.ד. חשבתי מזמן כי יעזור מאוד אם תהיה אפליקציה שדרכה ניתן יהיה להתקין תוספים בדפדפן. זו תהיה פריצת דרך בכל הנוגע לתוספי כרום באנדרואיד.
זה יעבוד משהו בערך כך, את התוספים יתקינו דרך האפליקציה, שם גם ניתן יהיה לנהל אותם, והאפליקציה עצמה תזריק כפתור לדפדפן לפתיחת התוספים, ואולי אפי' גם הצמדה.
אשמח לשמוע אם זה ישים.האפליקציות של גוגל לא ניתנות לעריכה, ובכל אופן אין לי איך להזריק קודים לאפליקציות בלי רוט וכלי ניתוח APK.
-
@מטען-נייד כתב בבקשה | מחפש רעיונות לפיתוח אפליקציה חדשה לאנדרואיד:
@א.מ.ד. עוזרת אישית אופליין...
אני כבר באמצע ניסויים על שילוב של מודלי AI זעירים מקומיים בסמארטי, כרגע ללא תוצאות חיוביות. זה מאוד מורכב. אולי אני אבסס את זה על מערכת מילות מפתח חכמה במקום AI.
-
@פבב-הראשון כתב בבקשה | מחפש רעיונות לפיתוח אפליקציה חדשה לאנדרואיד:
שעון חכם עובד אחרת מנגנים ומכשירי אנדרואיד קלאס, אבל אולי שוה בדיקה.
-
כבר הרבה זמן שלא התחלתי בפרוייקט פיתוח חדש, ובא לי לחדש. הבעיה היא שאין לי רעיון לאפליקציה שימושית, שלא קיימת היום או שהיא בתשלום בלבד.
מכיון שב"ה אני מפתח את האפליקציה בעצמי ולא זורק ל-ai שיג'נרט קוד, אפשר להציע גם פרוייקטים מורכבים שה-ai היה מסתבך בהם.
כמובן שאני לא יעבוד שעות וימים על אפליקציה שתהיה שימושית ל-2 משתמשים, אז אני מדגיש שצריך להיות ביקוש מהציבור לאפליקציה שתיבחר על ידי.
תודה!@א.מ.ד. כתב בבקשה | מחפש רעיונות לפיתוח אפליקציה חדשה לאנדרואיד:
תודה! -
@יעקב-מ.-פינס כתב בבקשה | מחפש רעיונות לפיתוח אפליקציה חדשה לאנדרואיד:
(ספירת צעדים, התראות על חדשות, וכו')לאנשי חירום כמו הצלה?
אני לא יודע אם זה אפשרי. מאוד מסובך לפגוע בפעילות של אפליקציות אחרות.@א.מ.ד. כתב בבקשה | מחפש רעיונות לפיתוח אפליקציה חדשה לאנדרואיד:
לאנשי חירום כמו הצלה?
אכן
אני לא יודע אם זה אפשרי. מאוד מסובך לפגוע בפעילות של אפליקציות אחרות.
זה לא לפגוע בפעילות אלא בהגדרות
השבתת פונקציות בהגדרות תוך זכירה ושמירה של מה שהיה לפני להחזרה במוצ"ש -
@א.מ.ד. צ'אט ב wi-fi (במקום בבלוטות')
לטובת כל משתמשי האימולטורים וכדו' -
תודה!@א.מ.ד. יש לי משהו שנראה לי יכול להועיל להמון אנשים כיוצא בי, סוג של בלוטוס מקשר.
לטלפון שלי (ועדה) אין קליטה טובה בבית, אני יניח את הטלפון בחלון איפה שיש קליטה טובה, והנגן וכדו' יתחבר אליו כאוזניות (ככה אפשר גם להתחבר לפלאפון כשר רגיל), וישלח את הקול לאוזניות שיחוברו אליו (או במקרה שזה טלפון גם אפשר לשמוע במכשיר עצמו)
זה יכול להיות בסיסי, אבל הכי טוב כמובן אם יוכלו גם לשדר הקשות (כמו שאפשר לשדר ניתוק ועניה לשיחה) וכו'
אין לי מושג עד כמה זה שייך טכנית, אבל אני חושב שיהיו ממש הרבה שישמחו מזה.