בעיה | אני לא מצליח לחבר מכשיר אנדרואיד למחשב בכבל USB
-
אני מנסה לחבר מכשיר אנדרואיד למחשב בכבל USB
והווינדוס לא מציג אותו (גם לא בניהול דיסקים)(הכבל תקין ומתאים להעברת נתונים, ניסיתי כמה כבלים וכמה יציאות כולל טייפ סי,
בנוסף - אותו מכשיר אנדרואיד מתחבר למחשבים אחרים)הפעלתי כמובן ניפוי באגים ולא עזר (כאמור, המכשיר נפתח במחשבים אחרים)
ניסיתי עדכון דרייברים ולא מצאתי משהו חסראולי מישהו יוכל לכוון אותי לדרייבר/קטגוריה ספציפית,
כי במנהל ההתקנים אני לא רואה משהו שקשור למכשירי אנדרואיד אלא רק את זה-

זה כנראה לא קשור למכשיר ספציפית,
כי זכור לי שכבר פעם ניסיתי לחבר מכשיר אנדרואיד למחשב ולא הצלחתי. כנראה משהו בהגדרות ווינדוס/דרייבר כלשהו.משהו שכנראה לא קשור-
בכל פעם שאני מחפש עדכונים, מופיע לי בעדכונים אופציונליים העדכון הזה.
גם אחרי שאני מתקין אותו ו"העדכון הושלם" +הפעלה מחדש - בחיפוש הבא הוא שוב יופיע באופציונליים.
אודה לעזרת המומחים!
(בתקווה שזה לא משהו פשוט שאיכשהו פיספסתי...
) -
ב בנימין מחשבים סימן נושא זה כשאלה
-
אני מנסה לחבר מכשיר אנדרואיד למחשב בכבל USB
והווינדוס לא מציג אותו (גם לא בניהול דיסקים)(הכבל תקין ומתאים להעברת נתונים, ניסיתי כמה כבלים וכמה יציאות כולל טייפ סי,
בנוסף - אותו מכשיר אנדרואיד מתחבר למחשבים אחרים)הפעלתי כמובן ניפוי באגים ולא עזר (כאמור, המכשיר נפתח במחשבים אחרים)
ניסיתי עדכון דרייברים ולא מצאתי משהו חסראולי מישהו יוכל לכוון אותי לדרייבר/קטגוריה ספציפית,
כי במנהל ההתקנים אני לא רואה משהו שקשור למכשירי אנדרואיד אלא רק את זה-

זה כנראה לא קשור למכשיר ספציפית,
כי זכור לי שכבר פעם ניסיתי לחבר מכשיר אנדרואיד למחשב ולא הצלחתי. כנראה משהו בהגדרות ווינדוס/דרייבר כלשהו.משהו שכנראה לא קשור-
בכל פעם שאני מחפש עדכונים, מופיע לי בעדכונים אופציונליים העדכון הזה.
גם אחרי שאני מתקין אותו ו"העדכון הושלם" +הפעלה מחדש - בחיפוש הבא הוא שוב יופיע באופציונליים.
אודה לעזרת המומחים!
(בתקווה שזה לא משהו פשוט שאיכשהו פיספסתי...
)@בנימין-מחשבים על העברת נתונים?
לכאורה הבעיה בדרייברים במחשב שחסרים