בקשת מידע | הוספת עברית למצלמת קנון sx740 - לפצח את האתגר
-
@צומח כמה הוא לוקח?
-
@צומח כמה הוא לוקח?
@יאיר-דניאל 80
-
(אני יודע שעבר קצת זמן, אבל עוד לא 60 יום..)
מישהו ניסה לעדכן קושחה מהאתר הרשמי?כתוב שם שיש עברית. (מפרט טכני> ממשק)

@d.a1 הם מתכוונים לשפות שהמצלמה יכולה לתמוך בהם. א. כי זה מפרט טכני של המצלמה ולא של הקושחה.
ב.לא עוזר לשדרג קושחה. צריך כנראה לשנות איזה דגם שאחראי על האיזור, עושים את זה עם שפת סקריפטים ייעודית של קנון. רק שאני לא הצלחתי למצוא איך להביא את המלצמה למצב שהיא מריצה את הסקריפט.
אני עדיין לא אומר בוודאות, כי לא ניסיתי לעדכן קושחה ולראות אם התווסף עברית...
-
מצאתי את הסרטון הזה פתוח בנטפרי
לפי הבנתי זה לא בטוח תומך במצלמה הזאת
מי שהופך לעברית ודיברתי עם כמה שעושים את זה דרך הכרטיס ולא דרך המחשב הם טוענים שאחרי שסוללת הביוס נגמרת זה חוזר לאנגלית
אם משנים קושחה זה לא מוסיף עברית
יש עברית במצלמה רק צריך לפתוח את האפשרות הזאת בקוד שמשנה את האזור וזה יפתח שזה האתגר הגדול -
מצאתי את הסרטון הזה פתוח בנטפרי
לפי הבנתי זה לא בטוח תומך במצלמה הזאת
מי שהופך לעברית ודיברתי עם כמה שעושים את זה דרך הכרטיס ולא דרך המחשב הם טוענים שאחרי שסוללת הביוס נגמרת זה חוזר לאנגלית
אם משנים קושחה זה לא מוסיף עברית
יש עברית במצלמה רק צריך לפתוח את האפשרות הזאת בקוד שמשנה את האזור וזה יפתח שזה האתגר הגדול@אהרון-שלום נראה שזה רק לדגמי EOS
-
@1011
ראיתי אבל שווה לנסות כי מופיעות שם גם מצלמות חדשות בכל מקרה אם לא תומך התוכנה לא תתחבר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות