בעיה | F22 לא קולט אינטרנט של 019 למרות שיש hd
-
יש לי f22 pro שקולט כל סים אחר ויש אינטרנט ורק ב 019 לא עובד האינטרנט אשמח לעזרה
@motiz22 כתב בבעיה | F22 לא קולט אינטרנט של 019 למרות שיש hd:
יש לי f22 pro שקולט כל סים אחר ויש אינטרנט ורק ב 019 לא עובד האינטרנט אשמח לעזרה
אותו סים בטלפון אחר כן עובד? אם לא, תפנה ל019 ותבקש ריענון לסים/הפעלת VoLTE
וכן תנסה לראות מה המצב של הAPN (שמות של נוקדת גישה) אולי צריך להוסיף משהו..
וגם תנסה לבקש מ019 שיעבירו אותך בין המפילות סלולר (פרטנר ופלאפון)
ואולי האפליקציה של @urielk
ב019 יש בעיות בעקרון בf22 pro, אני לא יודע אם הצליחו לסדר את זה..
@10110000 -
@10110000@שניאור-שמח
תודה הגדרתי APN ידני ועובד האינטרנט אבל לא מופיע וולטה ולא HD בשונה מחברות אחרות
ננסה לבדוק מול החברה -
@שניאור-שמח
תודה הגדרתי APN ידני ועובד האינטרנט אבל לא מופיע וולטה ולא HD בשונה מחברות אחרות
ננסה לבדוק מול החברה -
@10110000 -
האפליקציה טובה גם לf22 ?
בעקרון זה לא עבד לאנשים..
אבל אולי לך זה כן יעבוד -
האפליקציה טובה גם לf22 ?
בעקרון זה לא עבד לאנשים..
אבל אולי לך זה כן יעבוד@שניאור-שמח אולי המדריך patching יעבוד לו ...
גם לא נראה לי שהוא הבין שהוא צריך להוסיף apn מסוג ims -
-
תגידו זה לא אותו מכשיר כמו ה-DOOV? אם כן לכאורה אפשר לצרוב עליו קושחה של DOOV כמו שdumbdroid הוציאו קושחה אחת לשניהם. גם הגרסאות של DOOV וגם של Dumbdroid תומכות מלא בוולטה להבנתי.
-
@motiz22 אשמח אם תוכל לשלוח לי את ה build.prop שנמצא בתקיית /vendor אצלך במכשיר לצרכי מחקר בקשר ל וולטה. כי תמיד אמרו לי שזה לא עובד במכשיר הזה ואני רוצה להבין למה למרות שאין לי אותו ויש לי תחושה שזה קשור לדברים שם.
-
אני לא חושב שזה דומה
לא יודע כמה אתה מבין אבל אני לא מבין מספיק כדי לחשוב אם החומרה והגרסה דומות ומתאימות.
מה שאני כן יודע ש-dumbdroid כן מבינים מצויין מה הם עושים והם הוציאו גרסה אחת שמיועדת על ידם גם ל-Qin F22 Pro וגם ל-Doov R77 Pro. מנסיון יש לי אותה..והגרסה הזאת תומכת וולטה כך שהיא בעצמה אולי יכולה להיות פתרון בשבילך, חוץ ממנה יש גרסאות מקוריות של DOOV בשרשור שלו כאן בפורום שגם תומכות מצוין בוולטה.
אם אתה מתקין לפי ההוראות של Dumbdroid בדף הנ"ל בכל מקרה יהיה לך גיבוי של הגרסה המקורית ותוכל לחזור אליה. -
אני לא חושב שזה דומה
לא יודע כמה אתה מבין אבל אני לא מבין מספיק כדי לחשוב אם החומרה והגרסה דומות ומתאימות.
מה שאני כן יודע ש-dumbdroid כן מבינים מצויין מה הם עושים והם הוציאו גרסה אחת שמיועדת על ידם גם ל-Qin F22 Pro וגם ל-Doov R77 Pro. מנסיון יש לי אותה..והגרסה הזאת תומכת וולטה כך שהיא בעצמה אולי יכולה להיות פתרון בשבילך, חוץ ממנה יש גרסאות מקוריות של DOOV בשרשור שלו כאן בפורום שגם תומכות מצוין בוולטה.
אם אתה מתקין לפי ההוראות של Dumbdroid בדף הנ"ל בכל מקרה יהיה לך גיבוי של הגרסה המקורית ותוכל לחזור אליה.@אלי-TZA c בandroid יש הפרדה בין מחיצת ה system ל vendor בדיוק בשביל זה שיהיה תאימות בהחלפת תוכנה, לכן ה gsi שיוצא בד"כ יכול להתאים לvendor של המון מכשירים שונים, אבל כאשר החברה של המכשיר מוציאה גירסה שלה אז זה מתאים לכאורה דוקא למכשיר הספציפי כי הם עושים התאמות למכשיר שלהם ולא תמיד השינויים הם רק ב vendor אלא גם ב system ו product .
-
אני לא חושב שזה דומה
אם אתה מתקין לפי ההוראות של Dumbdroid בדף הנ"ל בכל מקרה יהיה לך גיבוי של הגרסה המקורית ותוכל לחזור אליה. -
@אלי-TZA
אני פחות ממהר להחליף גרסה בכל מקרה אצלי יש בעיקרון VoLTE רק שב 019 זה לא מופיע בשאר החברות זה עובד@motiz22 אם תחליט שאתה רוצה אני ישתדל לבדוק במכשיר אצלי אם עובד וולטה ל-019 בגרסה של Dumbdroid.
@urielk כתב בבעיה | F22 לא קולט אינטרנט של 019 למרות שיש hd:
לא תמיד השינויים הם רק ב vendor אלא גם ב system
אבל Dumbdroid צורבים את אותו systam לשניהם וזה מתאים, לא? תכלס אני לא מבין בזה עשירית ממך.. רק הצעתי. וגם לדבריך אני מבין שצדקתי שהוא יכול לצרוב את הגרסה של Dumbdroid