עזרה | בעיה בקובץ וורד מרווח בן קטעים
-
זה בגלל הערה מספר 13, היא ארוכה מידי והעמוד לא יכול להכיל את כולה, (אתה יכול לוודאות את זה, תבדוק אם תמחק את ההערה הכל יחזור) לכן הוא לוקח את כל המלל מהערה 13 לעמוד הבא, זה אחד הבעיות הכי רציניות בוורד, בעבר מישהו אמר לי פיתרון לזה,
אני ב"נ יבדוק.עריכה בדקתי את הפיתרון שהציעו לי בזמנו (לבטל את 'מנע בקרת שורות מיותמות') והוא לא יעיל לענין הזה.
אולי @pcinfogmach התותח יוכל להועיל לך בזה! -
@ORIMOR ככה זה נראה אצלי:

באיזה עמוד יש בעיה אצלך?
@יאיר-הבהיר כתב בעזרה | בעיה בקובץ וורד מרווח בן קטעים:
ככה זה נראה אצלי:
אולי בגירסאות מסוימות של וורד אין את הבעיה הזו, ממש מענין.
-
זה בגלל הערה מספר 13, היא ארוכה מידי והעמוד לא יכול להכיל את כולה, (אתה יכול לוודאות את זה, תבדוק אם תמחק את ההערה הכל יחזור) לכן הוא לוקח את כל המלל מהערה 13 לעמוד הבא, זה אחד הבעיות הכי רציניות בוורד, בעבר מישהו אמר לי פיתרון לזה,
אני ב"נ יבדוק.עריכה בדקתי את הפיתרון שהציעו לי בזמנו (לבטל את 'מנע בקרת שורות מיותמות') והוא לא יעיל לענין הזה.
@ישיבישער
אין לי פנאי כרגע להתעמק אולי לשנות את הפורמט של המסמך ל-doc יכול לעזור.@pcinfogmach כתב בעזרה | בעיה בקובץ וורד מרווח בן קטעים:
אולי לשנות את הפורמט של המסמך ל-doc יכול לעזור.
לא עוזר (עכ"פ אצלי)
-
@pcinfogmach כתב בעזרה | בעיה בקובץ וורד מרווח בן קטעים:
אולי לשנות את הפורמט של המסמך ל-doc יכול לעזור.
לא עוזר (עכ"פ אצלי)
-
@ישיבישער אני בכלל לא מבין כי זה מראה לי שזה הפורמט. אבל תודה שבדקת אז לא עזר
תודה לכל העוזרים@ORIMOR כתב בעזרה | בעיה בקובץ וורד מרווח בן קטעים:
כי זה מראה לי שזה הפורמט.
בתוך וורד יש כמה סוגים, אז הוא הציע לעשות סוג של 'המרה' לסוג אחר של וורד, אולי שם אין את הבעיה הזו, אבל זה לא עוזר.
ובקשר לעצם הבעיה, אתה יכול להמשיך להקליד, עד שתסיים וברגע שתצטרך לעמד תנסה באיידיזין או משהו כזה...מה שאני בא לומר שאין בעיה בעצם הטקסט וכל עוד אתה לא רוצה להוציא את זה אתה יכול להמשיך להקליד בלב שקט.
-
@ORIMOR כתב בעזרה | בעיה בקובץ וורד מרווח בן קטעים:
כי זה מראה לי שזה הפורמט.
בתוך וורד יש כמה סוגים, אז הוא הציע לעשות סוג של 'המרה' לסוג אחר של וורד, אולי שם אין את הבעיה הזו, אבל זה לא עוזר.
ובקשר לעצם הבעיה, אתה יכול להמשיך להקליד, עד שתסיים וברגע שתצטרך לעמד תנסה באיידיזין או משהו כזה...מה שאני בא לומר שאין בעיה בעצם הטקסט וכל עוד אתה לא רוצה להוציא את זה אתה יכול להמשיך להקליד בלב שקט.
-
@ישיבישער אוקיי תודה הבנתי. אני אמשיך לכתוב, מקווה שזה יסתדר אוטומטית אם יתרבה הכתב יותר למעלה מהכתב בהערות
אני אמשיך לכתוב
חילך לאורייתא, אחל'ה חבורה. אגב, אם אתה מסכם בוורד כדאי לך להשתמש בכלי קודש של @pcinfogmach , מאוד מאוד יעיל, מניסיון, קישור
-
אני אמשיך לכתוב
חילך לאורייתא, אחל'ה חבורה. אגב, אם אתה מסכם בוורד כדאי לך להשתמש בכלי קודש של @pcinfogmach , מאוד מאוד יעיל, מניסיון, קישור