להורדה | אשכול הצעות לתוספי כרום
-
@אברהם-גלסר לא צריך לסמן את הטקסט צריך להיות בתיבת הטקסט שאתה רוצה להחליף
@salo05484 מעולה, אחלה תוסף, רק שהוא עובד רק בתוך הדפדפן כמובן, והתוכנה שהובאה פה עובדת בכל המחשב...
חוץ מזה זה באמת ממש טוב -
@אברהם-גלסר לא צריך לסמן את הטקסט צריך להיות בתיבת הטקסט שאתה רוצה להחליף
@salo05484 תפתח פוסט מסודר שמפרט מה התוסך שלך עושה ואצרף אותו לרשימה
-
@salo05484 תפתח פוסט מסודר שמפרט מה התוסך שלך עושה ואצרף אותו לרשימה
-
@אברהם-גלסר כתב בלהורדה | אשכול הצעות לתוספי כרום:
@קרט א. יש תוכנות כאלה (אמנם בתשלום, אבל עובדות), ואנסה לראות אם אצליח. אחלה רעיון.
יש גם חינמיות - העלו בעבר בפורום, לא זוכר מי היוצר
הנה: caps-fix.exe@יאיר-דניאל @אברהם-גלסר
יוצר התוכנה קאפס-פיקס הוא @cannon בפוסט הזה
באמת היא מוצלחת בהרבה מהפוך על הפוך,
למשל: ללא התקנה, שוקל פחות מ1MB, מחליף את פריסת המקלדת אוטומטית (אתה יכול לראות כאן איך זה עזר לי...) ועוד@אברהם-גלסר תודה!!
-
בהמשך למה ש @במה כתב כאן: https://mitmachim.top/topic/91024/הצעת-ייעול-מכירים-תוספים-שנוצרו-ע-י-חברי-הפורום-כנסו-לכאן/7
נפתח כאן בע"ה מקום בו כל אחד יוכל להעלות רעיונות/הצעות לפיתוח תוספי כרום שימושיים,
וחברי הפורום מוזמנים להיענות לבקשות המשתמשים וליצור אותם.לענ"ד הנושא הזה יחסוך הרבה כאב ראש מאנשים.
אשריכם!
@אברהם-גלסר לאחרונה שמתי לב שהתוסף היחיד של "לוח עברי" שהיה עד עכשיו
לא עומד ב"מדיניות" של גוגל ונחסם,
ובתוסף היחיד שפועל כרגע יש שיבושי תאריכים מחרידים,
מי שיש לו אפשרות לעשות חדש נשמח. -
@יאיר-דניאל @אברהם-גלסר
יוצר התוכנה קאפס-פיקס הוא @cannon בפוסט הזה
באמת היא מוצלחת בהרבה מהפוך על הפוך,
למשל: ללא התקנה, שוקל פחות מ1MB, מחליף את פריסת המקלדת אוטומטית (אתה יכול לראות כאן איך זה עזר לי...) ועוד@אברהם-גלסר תודה!!
@בנימין-מחשבים כתב בלהורדה | אשכול הצעות לתוספי כרום:
מחליף את פריסת המקלדת אוטומטית
גם הפוך על הפוך
-
@יאיר-דניאל עכשיו אני עובד על זה, אנסה בע"ה
@אברהם-גלסר
כולנו מחכים! -
@יאיר-דניאל עכשיו אני עובד על זה, אנסה בע"ה
-
@אברהם-גלסר תצטרך לבדוק את הHASH של הקבצים הקיימים, כי לפעמים אתה רוצה להוריד קובץ ששמו קיים כבר, אבל זה בגודל שונה לחלוטין (כמו "מחרוזת חנוכה"...) ואתה כן רוצה את שניהם.
@אלישי כתב בלהורדה | אשכול הצעות לתוספי כרום:
@אברהם-גלסר תצטרך לבדוק את הHASH של הקבצים הקיימים, כי לפעמים אתה רוצה להוריד קובץ ששמו קיים כבר, אבל זה בגודל שונה לחלוטין (כמו "מחרוזת חנוכה"...) ואתה כן רוצה את שניהם.
זה אפשרי? אי אפשר לראות את ההאש בהיסטורית ההורדות.
-
זה אפשרי? אי אפשר לראות את ההאש בהיסטורית ההורדות.
@ע-ה-דכו-ע לדעתי התוסף יהיה חייב איכשהו לקבל את רשימת תיקיית ההורדות, כי על בסיס היסטוריית ההורדות אי אפשר באמת לבנות, כי מה קורה אם יש לך כמה פרופילים בדפדפן או אם מחקת היסטוריה, יהיה ניתן להסתמך רק על הקבצים בפועל (אני לא יודע אם יש הרשאות service worker לגשת לתיקיות במחשב..)
למעשה בדקתי את זה, וכפי שחשבתי, לתוסף אין שום דרך לקרוא את הקבצים במחשב שלך, בנוסף אין דרך לחשב את הHASH של הקובץ שרוצים להוריד בלי לקבל את המידע מהשרת (או להוריד את הקובץ פיזית ואז לחשב, מה שייתר את הצורך בתוסף), כמו כן אין שום אפשרות לפתוח קובץ ישירות עם תוסף בגלל בעיות אבטחה (חמורות), למעשה אי אפשר באמת לפתח כזה תוסף. סורי -
@ע-ה-דכו-ע לדעתי התוסף יהיה חייב איכשהו לקבל את רשימת תיקיית ההורדות, כי על בסיס היסטוריית ההורדות אי אפשר באמת לבנות, כי מה קורה אם יש לך כמה פרופילים בדפדפן או אם מחקת היסטוריה, יהיה ניתן להסתמך רק על הקבצים בפועל (אני לא יודע אם יש הרשאות service worker לגשת לתיקיות במחשב..)
למעשה בדקתי את זה, וכפי שחשבתי, לתוסף אין שום דרך לקרוא את הקבצים במחשב שלך, בנוסף אין דרך לחשב את הHASH של הקובץ שרוצים להוריד בלי לקבל את המידע מהשרת (או להוריד את הקובץ פיזית ואז לחשב, מה שייתר את הצורך בתוסף), כמו כן אין שום אפשרות לפתוח קובץ ישירות עם תוסף בגלל בעיות אבטחה (חמורות), למעשה אי אפשר באמת לפתח כזה תוסף. סורי -
@אלישי תמיד אפשר לעשות קובץ באט שיעשה את זה
כלומר קובץ בהורדות
זה לא יאפשר את אי ההורדה של הקובץ אבל זה יאפשר פינוי של פעם בכמה זמן של תיקיית ההורדות
אפשר להגדיר טריגר אוטומטי ג"כ@פרוזי כתב בלהורדה | אשכול הצעות לתוספי כרום:
כלומר קובץ בהורדות
זה לא יאפשר את אי ההורדה של הקובץ אבל זה יאפשר פינוי של פעם בכמה זמן של תיקיית ההורדות
אפשר להגדיר טריגר אוטומטי ג"כבשביל זה יש תוכנות קיימות שמנקות כך בכל המחשב, ולא רק בהורדות
-
כלומר קובץ בהורדות
אפשר להגדיר טריגר אוטומטי ג"כ -
למעשה בדקתי את זה, וכפי שחשבתי, לתוסף אין שום דרך לקרוא את הקבצים במחשב שלך, בנוסף אין דרך לחשב את הHASH של הקובץ שרוצים להוריד בלי לקבל את המידע מהשרת (או להוריד את הקובץ פיזית ואז לחשב, מה שייתר את הצורך בתוסף), כמו כן אין שום אפשרות לפתוח קובץ ישירות עם תוסף בגלל בעיות אבטחה (חמורות), למעשה אי אפשר באמת לפתח כזה תוסף. סורי@אלישי כתב בלהורדה | אשכול הצעות לתוספי כרום:
למעשה אי אפשר באמת לפתח כזה תוסף.
זה נשמע כמו ניסיון להדליק את @ לא-מתייאש
בואו נמשיך ככה עוד כמה תגובות - והוא מופיע כאן עם התוסף -
@פרוזי כתב בלהורדה | אשכול הצעות לתוספי כרום:
כלומר קובץ בהורדות
אפשר להגדיר טריגר אוטומטי ג"כבשביל זה יש תוכנות קיימות שמנקות כך בכל המחשב, ולא רק בהורדות
-
למעשה אי אפשר באמת לפתח כזה תוסף.
זה נשמע כמו ניסיון להדליק את @ לא-מתייאש
בואו נמשיך ככה עוד כמה תגובות - והוא מופיע כאן עם התוסף@בנימין-מחשבים אולי הוא יבנה גם תוסף שסורק לך כרטיסיות אחרות בדפדפן ושלחות את המידע לשרת שלי..
אין שום דרך או אופציה לעשות תוסף כזה ללא Native Messaging עם תוכנה שרצה במחשב, אפשר אולי לעשות תוכנת סוקט שמתממשקת עם הדפדפן ומריצה פקודות ברקע (כמו שנטפרי עושים בהתקנת תעודת האבטחה שלהם), אבל זה לא נקרא תוסף, זוהי תוכנה לכל דבר, ומשהו לא מומלץ בעליל. -
@בנימין-מחשבים אולי הוא יבנה גם תוסף שסורק לך כרטיסיות אחרות בדפדפן ושלחות את המידע לשרת שלי..
אין שום דרך או אופציה לעשות תוסף כזה ללא Native Messaging עם תוכנה שרצה במחשב, אפשר אולי לעשות תוכנת סוקט שמתממשקת עם הדפדפן ומריצה פקודות ברקע (כמו שנטפרי עושים בהתקנת תעודת האבטחה שלהם), אבל זה לא נקרא תוסף, זוהי תוכנה לכל דבר, ומשהו לא מומלץ בעליל.@אלישי
קיצער, אתם אומרים שאי אפשר.
התוכנה היחידה של קבצים כפולים במחשב היא סיקליינר, ואם אני לא טועה היא בודקת לפי שם את הקבצים, ובהורדות מתווסף הספרה (1) לכל קובץ שני שיורד...
תודה ל @אברהם-גלסר ו @מייבין-במקצת בכל אופן על הרצון הטוב! -
@אלישי
התוכנה היחידה של קבצים כפולים במחשב היא סיקליינר, ואם אני לא טועה היא בודקת לפי שם את הקבצים, ובהורדות מתווסף הספרה (1) לכל קובץ שני שיורד...
תודה ל @אברהם-גלסר ו @מייבין-במקצת בכל אופן על הרצון הטוב!@מענין-לשמוע כתב בלהורדה | אשכול הצעות לתוספי כרום:
@אלישי
תודה ל @אברהם-גלסר ו @מייבין-במקצת בכל אופן על הרצון הטוב!יש בהחלט עוד תוכנות, לא זוכר כרגע אבל אתה יכול לחפש, ואולי גם מישהו כאן יידע לכתוב את השמות
-
@פרוזי לא לזה התכוון המשורר, הוא רצה לחסוך הורדה של מאות גי'גה לכאורה.
יש מאות תוכנות לפינוי מקום במחשב, תוכנות איכותיות וטובות שבודקות HASH או פרמטרים אחרים ולפי זה יודעים כמה קבצים כפולים יש לך במחשב.@אלישי כתב בלהורדה | אשכול הצעות לתוספי כרום:
יש מאות תוכנות לפינוי מקום במחשב, תוכנות איכותיות וטובות שבודקות HASH או פרמטרים אחרים ולפי זה יודעים כמה קבצים כפולים יש לך במחשב.יש מאות תוכנות טובות?
אשמח להצעה לאחת כזו שיש לה עברית.
יש לי את זה, DuplicateCleaner - נחמדה מאוד, אבל אולי יש משהו יותר טוב.אגב, תתחדש על הפרופיל ;-)
-
יש מאות תוכנות לפינוי מקום במחשב, תוכנות איכותיות וטובות שבודקות HASH או פרמטרים אחרים ולפי זה יודעים כמה קבצים כפולים יש לך במחשב.יש מאות תוכנות טובות?
אשמח להצעה לאחת כזו שיש לה עברית.
יש לי את זה, DuplicateCleaner - נחמדה מאוד, אבל אולי יש משהו יותר טוב.אגב, תתחדש על הפרופיל ;-)
@צדיק-וטוב-לו-0 יש את זו: Advanced SystemCare של הוביט - יש כאלו שלא אוהבים מידי את החברה הזו.
יש עוד אחת ממש טובה בעברית, בכ"א לענ"ד, לא זוכר את השם כרגע, אעלה מאוחר יותר בל"נהנה:
Glary Utilities
Glary Utilities 5.161.0.187.exe
גירסא ניידת.cmd
התקנה שקטה.cmd