בעיה | אין אפשרות להקטין חלונית צד בוורד
-
בטעות הגדלתי את חלונית הצד לכל הרוחב, ועכשיו אפשר להקטין אותה רק למעלה למטה ולא את הרוחב, זה מסתיר לי את כל המסמך, אולי אחד החכמים יוכל להסביר לי מה לעשות.
העכבר לא נהפך לחץ דו כיווני כששמים אותו בקצה הימני או השמאלי, גם לא עוזר לעשות את זה כשהוורד רק על חצי רוחב המסך.
תודה רבה

-
@pcinfogmach החלונית היא של אוצרניק. לא יודע אם זה משמעותי, אבל אולי אתה תדע...
-
בטעות הגדלתי את חלונית הצד לכל הרוחב, ועכשיו אפשר להקטין אותה רק למעלה למטה ולא את הרוחב, זה מסתיר לי את כל המסמך, אולי אחד החכמים יוכל להסביר לי מה לעשות.
העכבר לא נהפך לחץ דו כיווני כששמים אותו בקצה הימני או השמאלי, גם לא עוזר לעשות את זה כשהוורד רק על חצי רוחב המסך.
תודה רבה

-
@אלימיר
תתלוש אותו שלא יה מקובע להיכן שהוא ואז תתחיל את וורד מחדש@pcinfogmach לא מוכן להיתלש. גם כשיש סמל של 4 חיצים זה לא מוזיז אותו.
-
@pcinfogmach לא מוכן להיתלש. גם כשיש סמל של 4 חיצים זה לא מוזיז אותו.
-
תודה רבה

-
@pcinfogmach לא מוכן להיתלש. גם כשיש סמל של 4 חיצים זה לא מוזיז אותו.
-
@אלימיר ניסית לסגור את וורד ולפתוח (אחרי הסגירה מומלץ גם לבדוק במנהל המשימוש שבאמת אין עוד תהליכים פתוחים)?
@ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | אין אפשרות להקטין חלונית צד בוורד:
@אלימיר ניסית לסגור את וורד ולפתוח (אחרי הסגירה מומלץ גם לבדוק במנהל המשימוש שבאמת אין עוד תהליכים פתוחים)?
לא עוזר.
@דאנציג כתב בבעיה | אין אפשרות להקטין חלונית צד בוורד:
@אלימיר כתב בבעיה | אין אפשרות להקטין חלונית צד בוורד:
גם כשיש סמל של 4 חיצים זה לא מוזיז אותו.
האם קיים לך X לסגירת התוסף?
ליד הX לסגירת התוכנה, יש חץ כלפי מטה, תלחץ עליו וחלונית התוסף אמורה לצוף כך שתוכל להזיז ולשנות גודל.לא עוזר, החלונית לא צפה.
@pcinfogmach כתב בבעיה | אין אפשרות להקטין חלונית צד בוורד:
@אלימיר
אולי להסיר את התוסף ולהתקין מחדש?לצערי גם לא עוזר.