בירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!
-
@chv
019 האלה
גם לי במכשיר דוגי אס מיני שתומך בוולטה
אחרי שפניתי ליצרן והיצרן טוען שהמכשיר מותאם לוולטה, אומנם וולטה לא מופיע בהגדרות, אבל בהגדרות הפנימיות יותר מופיע ומופעל בכפוף להפעלה מצד מפעיל הרשת
בפועל 019 טוענים שהם לא יודעים לסדר את זה והם לא יכולים להפעיל את זה
תירוצים@אביגדור-ברמן הבעיה במכשיר אפשר להוסיף לו תמיכה
-
@10110000 כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:
הבעיה היא לא ב019 אלא במכשיר, לא מוגדר במכשירים וולטה ל019, ככה זה בכל המכשירים שלtk SPD וכו' אם אתה חברה קטנה / יחסית חדשה לא יכניסו אותך בלי המון דחיפות במיוחד חברות כמו דוגיי וקנין שהם לא באמת חברה רצינית שמעניין אותה
ראיתי 019 שעבד עם VOLTE על mocor20a
@מישהו12 כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:
הבעיה היא לא ב019 אלא במכשיר, לא מוגדר במכשירים וולטה ל019, ככה זה בכל המכשירים שלtk SPD וכו' אם אתה חברה קטנה / יחסית חדשה לא יכניסו אותך בלי המון דחיפות במיוחד חברות כמו דוגיי וקנין שהם לא באמת חברה רצינית שמעניין אותה
ראיתי 019 שעבד עם VOLTE על mocor20a
לי עובד וולטה ב-019 בנוקיות 2020, אולי הבעיה רק בחדשים.
-
@אביגדור-ברמן הבעיה במכשיר אפשר להוסיף לו תמיכה
@בניית-גרסאות אני אשמח רק בלי לשנות גרסא או רוט, אני משתמש בהגנת mdm
אשמח לדעת מה ההגדרות המדויקות שצריך להגדיר -
אשמח לדעת מה ההגדרות המדויקות שצריך להגדיר@אביגדור-ברמן בהגדרות שב*##3646633##*
כתוב משהו על סים לא תומך בוולטה HD -
@אביגדור-ברמן בהגדרות שב*##3646633##*
כתוב משהו על סים לא תומך בוולטה HD@אביגדור-ברמן מחילה על רצף ההודעות אני רק אוסיף
שמתי הרגע במכשיר שלי סים ישן של פלאפון
שאין בו חבילת סלולר כרגע
ברגע שרק הכנסתי אותו למכשיר הופיע לי בהגדרות וולטה וכל מיני אופציות נוספות שלא יהיו בסים של 019
מה שאומר שכנראה הבעיה בסים או ב019? ולא במכשיר -
@אביגדור-ברמן מחילה על רצף ההודעות אני רק אוסיף
שמתי הרגע במכשיר שלי סים ישן של פלאפון
שאין בו חבילת סלולר כרגע
ברגע שרק הכנסתי אותו למכשיר הופיע לי בהגדרות וולטה וכל מיני אופציות נוספות שלא יהיו בסים של 019
מה שאומר שכנראה הבעיה בסים או ב019? ולא במכשיר@אביגדור-ברמן הבעיה היא במכשיר. נקודה. אין מה לדון פה מכיוון שאני סידרתי את 019 במכשירים האלה, וב''ה יהיה פתרון, אבל באמת שזה לא קשור למכשירי נוקיה
בבקשה לעבור למקום אחר -
@10110000 ברור שהבעייה היא ב019.
כלומר - הנוקיה בעייתי שזה לא מופיע בו תמיד הVoLTE, אבל 019 בעייתיים בזה שבסים שלהם חסר הגדרה כלשהי.. -
@חכם_בלילה נראה לי שאתה מדבר על VoLTE בכלל, שאת זה בהתחלה בהחלט היה צריך לבקש מהם בקשה שיפתחו (אם אני לא טועה לא מזמן הם שיחררו את זה לכולם)
אני מדבר איתך על הבעיה שזה לא מופיע בהגדרות..הבעיה הזאת הייתה לך בנוקיה 235 והם סידרו לך? או שזה היה בפלאפון אחר?!
@חובבן-מקצועי עכשיו שאני בודק אין לי VoLTE יש לי רק 4G...
וזה באמת לא מופיע בהגדרות....
-
אשמח לדעת מה ההגדרות המדויקות שצריך להגדיר@אביגדור-ברמן לא עוזר הגדרות צריך טיפול בגירסה
-
@אביגדור-ברמן לא עוזר הגדרות צריך טיפול בגירסה
@בניית-גרסאות
||אני יודע שזה לא קשור לכאן
רק מצרף רשימה של מכשירים שתומכים בוולטה ברמי לוי - אופס מופיע שם הSMINI וגם הקינג קונג...

ובגולן טלקום גם מופיע הSMINI

כך שהבעיה לא במכשיר!!!
רק בחברה 019 / סים ספציפי שלי = בעצם שניהם ביחד!|| -
@בניית-גרסאות
||אני יודע שזה לא קשור לכאן
רק מצרף רשימה של מכשירים שתומכים בוולטה ברמי לוי - אופס מופיע שם הSMINI וגם הקינג קונג...

ובגולן טלקום גם מופיע הSMINI

כך שהבעיה לא במכשיר!!!
רק בחברה 019 / סים ספציפי שלי = בעצם שניהם ביחד!||@אביגדור-ברמן זה לא סותר בעיקרון המכשיר תומך volte רק בגלל ש019 זה חברה קטנה אז הרבה מהחברות הסיניות לא סופרות אותם ולא מכניסות פרמטרים והגדרות של החברה למכשיר ולכן הרבה מהמכשירים הסינים לא תומכים ב019
-
@אביגדור-ברמן זה לא סותר בעיקרון המכשיר תומך volte רק בגלל ש019 זה חברה קטנה אז הרבה מהחברות הסיניות לא סופרות אותם ולא מכניסות פרמטרים והגדרות של החברה למכשיר ולכן הרבה מהמכשירים הסינים לא תומכים ב019
@בניית-גרסאות הפתרון - לעבור חברה
הבעיה - 019 הכי זולים לחבילות קטנות -
-
@בניית-גרסאות הפתרון - לעבור חברה
הבעיה - 019 הכי זולים לחבילות קטנות@אביגדור-ברמן או לתקן את הגרסה הקיימת רק כרגע אין בחינם
-
@אביגדור-ברמן כמו שהסבירו לך הבעיה בגרסה, ממה שידוע לי 019 משקיעים עכשיו המון כסף וזמן לנסות לסדר את הגרסאות של כל המכשירים האלו, אם לא יהיה פתרון בסוף כשיסגר דור 4 תצטרך לעבור חברה, מקווים למצוא פתרון לכמה שיותר מכשירים
-
@חכם_בלילה כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:
אין זכר לנוקיה...
אני משתמש ב019 בנוקיה 215 עובד מצוין עם וולטה. הרשימה חלקית.
-
@אביגדור-ברמן הבעיה היא במכשיר. נקודה. אין מה לדון פה מכיוון שאני סידרתי את 019 במכשירים האלה, וב''ה יהיה פתרון, אבל באמת שזה לא קשור למכשירי נוקיה
בבקשה לעבור למקום אחר@10110000 כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:
הבעיה היא במכשיר. נקודה.
הבעיה בגרסה
מבחינת מינוח אתה בטוח טועה כי המציאות היא שבסימים של חברות אחרות יש VoLTE במכשירים אלה.
אז הבעיה היא ב019. שהם לא עובדים או לא פיתחו תמיכה או ווטאבר. תכלס - הבעיה אצלם.
כלומר הפיתרון צריך להגיע מהם ולא מ'נוקיה' העלומים (שאני לא יודע כלום בתחום, איך זה עובד, אבל קצת מוזר להאמין שנוקיה וכל יצרן צריך להתאים ספציפית לרשימת חברות עם השגעונות שלהם. יותר הגיוני שיש סטנדרטים כלשהם. רק כותב את תחושותיי. אם יש לך מה ללמד אותנו בנושא - אדרבא.. אני תמיד שמח ללמוד) -
@אביגדור-ברמן כמו שהסבירו לך הבעיה בגרסה, ממה שידוע לי 019 משקיעים עכשיו המון כסף וזמן לנסות לסדר את הגרסאות של כל המכשירים האלו, אם לא יהיה פתרון בסוף כשיסגר דור 4 תצטרך לעבור חברה, מקווים למצוא פתרון לכמה שיותר מכשירים
אני רוכב על השרשור באותו עניין יש לי נוקיה 235 עם גרסה מקורית והקליטה ממש גרועה מלא פעמים לא מקבל שיחות ורוב הזמן אני מוציא שיחות וזה נופל מדור 4 יש לציין שיש לי הוט מובייל
יעזור לי להחליף גרסה למה שאתה צורב?
אם כן אשמח מאוד לבא אליך -
אני רוכב על השרשור באותו עניין יש לי נוקיה 235 עם גרסה מקורית והקליטה ממש גרועה מלא פעמים לא מקבל שיחות ורוב הזמן אני מוציא שיחות וזה נופל מדור 4 יש לציין שיש לי הוט מובייל
יעזור לי להחליף גרסה למה שאתה צורב?
אם כן אשמח מאוד לבא אליך@DYDY6137 כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:
מלא פעמים לא מקבל שיחות ורוב הזמן אני מוציא שיחות וזה נופל מדור 4 יש לציין שיש לי הוט מובייל
הVoLTE מופעל אצלך?
-
הבעיה היא במכשיר. נקודה.
הבעיה בגרסה
מבחינת מינוח אתה בטוח טועה כי המציאות היא שבסימים של חברות אחרות יש VoLTE במכשירים אלה.
אז הבעיה היא ב019. שהם לא עובדים או לא פיתחו תמיכה או ווטאבר. תכלס - הבעיה אצלם.
כלומר הפיתרון צריך להגיע מהם ולא מ'נוקיה' העלומים (שאני לא יודע כלום בתחום, איך זה עובד, אבל קצת מוזר להאמין שנוקיה וכל יצרן צריך להתאים ספציפית לרשימת חברות עם השגעונות שלהם. יותר הגיוני שיש סטנדרטים כלשהם. רק כותב את תחושותיי. אם יש לך מה ללמד אותנו בנושא - אדרבא.. אני תמיד שמח ללמוד)@chv כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:
הבעיה היא במכשיר. נקודה.
הבעיה בגרסה
כלומר הפיתרון צריך להגיע מהם ולא מ'נוקיה' העלומים (שאני לא יודע כלום בתחום, איך זה עובד, אבל קצת מוזר להאמין שנוקיה וכל יצרן צריך להתאים ספציפית לרשימת חברות עם השגעונות שלהם. יותר הגיוני שיש סטנדרטים כלשהם. רק כותב את תחושותיי. אם יש לך מה ללמד אותנו בנושא - אדרבא.. אני תמיד שמח ללמוד)עם @10110000 לא מתווכחים… הוא התותח בעניין
וכן, כל יצרן טלפונים צריך להוסיף נתונים של כל חברות הסלולר…
אז בגלל ש019 היא חברה קטנה ולא מפורסמת, נוקיה לא שמו לב אליה ולא התאימו את המכשיר..