דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. נוקיה
  3. עזרה הדדית - נוקיה
  4. בירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!

בירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - נוקיה
61 פוסטים 13 כותבים 193 צפיות 12 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ח חכם_בלילה

@חובבן-מקצועי עכשיו שאני בודק אין לי VoLTE יש לי רק 4G...

וזה באמת לא מופיע בהגדרות....

ח מנותק
    ח מנותק
    חובבן מקצועי
    כתב נערך לאחרונה על ידי
    פוסט זה נמחק!
    תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • שניאור שמחש שניאור שמח

@chv כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:

@10110000 כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:

הבעיה היא במכשיר. נקודה.

הבעיה בגרסה

מבחינת מינוח אתה בטוח טועה כי המציאות היא שבסימים של חברות אחרות יש VoLTE במכשירים אלה.
      אז הבעיה היא ב019. שהם לא עובדים או לא פיתחו תמיכה או ווטאבר. תכלס - הבעיה אצלם.
      כלומר הפיתרון צריך להגיע מהם ולא מ'נוקיה' העלומים (שאני לא יודע כלום בתחום, איך זה עובד, אבל קצת מוזר להאמין שנוקיה וכל יצרן צריך להתאים ספציפית לרשימת חברות עם השגעונות שלהם. יותר הגיוני שיש סטנדרטים כלשהם. רק כותב את תחושותיי. אם יש לך מה ללמד אותנו בנושא - אדרבא.. אני תמיד שמח ללמוד)

עם @10110000 לא מתווכחים… הוא התותח בעניין
      וכן, כל יצרן טלפונים צריך להוסיף נתונים של כל חברות הסלולר…
      אז בגלל ש019 היא חברה קטנה ולא מפורסמת, נוקיה לא שמו לב אליה ולא התאימו את המכשיר..

ח מנותק
      ח מנותק
      חובבן מקצועי
      כתב נערך לאחרונה על ידי חובבן מקצועי

@שניאור-שמח חולק על כבודו.
      ברור שהבעיה היא ב019!
      מה זאת אומרת נוקיה לא התאימו את עצמם?
      יש איזו הגדרה כלשהי שלא קיימת בסים של 019 - שהם צריכים להפעיל אותה / להביא סימים חדשים!

אני לא חושב שנוקיה הלכו ועשו 'התאמת' מכשירים לכל החברות שבעולם. לא סביר.

בהחלט נוקיה עשו שלא בשכל שהם מוסיפים את האופציה בהגדרות שרק כשיש משהו בסים ואחרת זה מוסתר ולא מופיע בהגדרות כלל, אבל בהחלט כרגע הפתרון נמצא רק בידיים של 019.

שניאור שמחש אזולאיא 2 תגובות תגובה אחרונה
      2
      • ח חובבן מקצועי

@DYDY6137 כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:

מלא פעמים לא מקבל שיחות ורוב הזמן אני מוציא שיחות וזה נופל מדור 4 יש לציין שיש לי הוט מובייל

הVoLTE מופעל אצלך?

D מחובר
        D מחובר
        DYDY6137
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@חובבן-מקצועי כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:

מלא פעמים לא מקבל שיחות ורוב הזמן אני מוציא שיחות וזה נופל מדור 4 יש לציין שיש לי הוט מובייל

הVoLTE מופעל אצלך?

אין לי בהגדרות מקום להפעיל את זה אבל זה מראה VoLTE למעלה ליד איפה שכתוב 4G

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • D DYDY6137

הVoLTE מופעל אצלך?

ח מנותק
          ח מנותק
          חובבן מקצועי
          כתב נערך לאחרונה על ידי חובבן מקצועי

מוזר.. (אבל בכל אופן, כתוב לך שיש לך VoLTE אז מעולה! אתה לא נכנס לכל העניין.. [אהממ, לפעמים הוא קצת משגע הVoLTE וצריך לכבות אותו, אז מקסימום תעבור למצב דור 3..])

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • ח חובבן מקצועי

ברור שהבעיה היא ב019!
            יש איזו הגדרה כלשהי שלא קיימת בסים של 019 - שהם צריכים להפעיל אותה / להביא סימים חדשים!

בהחלט נוקיה עשו שלא בשכל שהם מוסיפים את האופציה בהגדרות שרק כשיש משהו בסים ואחרת זה מוסתר ולא מופיע בהגדרות כלל, אבל בהחלט כרגע הפתרון נמצא רק בידיים של 019.

שניאור שמחש מחובר
            שניאור שמחש מחובר
            שניאור שמח
            מדריכים עימוד
            כתב נערך לאחרונה על ידי

ברור שהבעיה היא ב019!

לפי איך שהבנתי מ-@10110000 נוקיה צריכה להתאים את הVoLTE ל019… וזה לא משהו ש019 צריך להתאים

"אם לא תנסה, איך תדע?"

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • שניאור שמחש שניאור שמח

ברור שהבעיה היא ב019!

לפי איך שהבנתי מ-@10110000 נוקיה צריכה להתאים את הVoLTE ל019… וזה לא משהו ש019 צריך להתאים

ח מנותק
              ח מנותק
              חובבן מקצועי
              כתב נערך לאחרונה על ידי
              פוסט זה נמחק!
              תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • שניאור שמחש מחובר
                שניאור שמחש מחובר
                שניאור שמח
                מדריכים עימוד
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@שניאור-שמח כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:

גם אני אולי יכול להבין את זה ממה שהוא אומר, אבל זה לא הופך את זה ליותר נכון...

אני לא בא לחייב אותך להאמין למישהו.. אני רק אומר ש@10110000 הוא מספר אחת בכל העניין של הוולטה וכו׳…
                אז אני מאמין למה שהוא אומר, וגם אני לא צריך שהוא יגיד לי את זה..

למה שנוקיה יתאימו את עצמם לכל החברות שבעולם?! איפה שמענו על דבר כזה?!

זה לא משהו אוניברסלי לכולם, החומרה כן, אבל בתוכנה צריך להתאים הרבה דברים בשביל שזה יעבוד בצורה טובה..
                אם זה APN או VoLTE

"אם לא תנסה, איך תדע?"

תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • ח חובבן מקצועי

ברור שהבעיה היא ב019!

אזולאיא מנותק
                  אזולאיא מנותק
                  אזולאי
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

ברור שהבעיה היא ב019!

הנקודה העיקרית היא שבגירסאות אחרות למכשיר הזה, זה כן עבד
                  ובאופן כללי, זה לא מדויק:
                  זה כמו שבמכשירי שיאומי בדרך כלל סים של 019 לא פועל עד שמסדרים את הAPN.
                  בכל מכשיר אחר הסים שלהם נקלט מצוין וכל סים של חברה שונה נקלט בשיומי מצוין.
                  מה זה אומר? שהבעיה משני הצדדים:
                  019 זה חברה קטנה שלא מותאמת לכל המכשירים
                  ושיומי \ נוקיה זה חברה קטנה שלא מתאימה לכל הסימים.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1
                  • א אלי TZA

@חכם_בלילה כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:

אין זכר לנוקיה...

אני משתמש ב019 בנוקיה 215 עובד מצוין עם וולטה. הרשימה חלקית.

ח מנותק
                    ח מנותק
                    חכם_בלילה
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@אלי-TZA איזה שנה הנוקיה? 2020 או 2024?

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • ח חכם_בלילה

@אלי-TZA איזה שנה הנוקיה? 2020 או 2024?

א מנותק
                      א מנותק
                      אלי TZA
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@חכם_בלילה 2020

101100001 תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • 101100001 10110000

@אביגדור-ברמן כמו שהסבירו לך הבעיה בגרסה, ממה שידוע לי 019 משקיעים עכשיו המון כסף וזמן לנסות לסדר את הגרסאות של כל המכשירים האלו, אם לא יהיה פתרון בסוף כשיסגר דור 4 תצטרך לעבור חברה, מקווים למצוא פתרון לכמה שיותר מכשירים

א מנותק
                        א מנותק
                        אביגדור ברמן
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@10110000 דיברתי עם 019 הם לא מוכנים להתייחס בכלל טענו שלא היה ולא יהיה תמיכה במכשירים האלה לעולם
                        אחרי השירות לקוחות הגרוע הזה שלהם
                        החלטתי פשוט לעבור חברה ממליץ גם לכם למי שלא עובד לו כמו שצריך
                        רמי לוי תומך בכל המכשירים הסינים הללו לוולטה תעיינו ברשימה באתר שלהם
                        גם גולן טלקום תומך במכשירים האלה לוולטה
                        ויש עוד חברות שתומכות
                        אין שום סיבה להיתפס לחברה קטנה שלא מעניין אותה הלקוחות ולא תומכת במכשירים

101100001 ח 2 תגובות תגובה אחרונה
                        0
                        • א אביגדור ברמן

@10110000 דיברתי עם 019 הם לא מוכנים להתייחס בכלל טענו שלא היה ולא יהיה תמיכה במכשירים האלה לעולם
                          אחרי השירות לקוחות הגרוע הזה שלהם
                          החלטתי פשוט לעבור חברה ממליץ גם לכם למי שלא עובד לו כמו שצריך
                          רמי לוי תומך בכל המכשירים הסינים הללו לוולטה תעיינו ברשימה באתר שלהם
                          גם גולן טלקום תומך במכשירים האלה לוולטה
                          ויש עוד חברות שתומכות
                          אין שום סיבה להיתפס לחברה קטנה שלא מעניין אותה הלקוחות ולא תומכת במכשירים

101100001 מנותק
                          101100001 מנותק
                          10110000
                          כתב נערך לאחרונה על ידי 10110000

@אביגדור-ברמן סליחה שנפלת על איזה אחד שם שלא יודע כלום בחברה, אני יודע שהם מנסים לסדר את זה
                          ודע לך שאכפת להם מאוד

א D 2 תגובות תגובה אחרונה
                          1
                          • 101100001 10110000

@אביגדור-ברמן סליחה שנפלת על איזה אחד שם שלא יודע כלום בחברה, אני יודע שהם מנסים לסדר את זה
                            ודע לך שאכפת להם מאוד

א מנותק
                            א מנותק
                            אביגדור ברמן
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

@10110000 ממש חבל כי אני כבר הזמנתי סים מחברה אחרת
                            מה אתה אומר לבטל את ההזמנה?

101100001 תגובה 1 תגובה אחרונה
                            0
                            • א אביגדור ברמן

@10110000 ממש חבל כי אני כבר הזמנתי סים מחברה אחרת
                              מה אתה אומר לבטל את ההזמנה?

101100001 מנותק
                              101100001 מנותק
                              10110000
                              כתב נערך לאחרונה על ידי 10110000

@אביגדור-ברמן אני לא יכול להבטיח שיהיה פתרון... אבל אם עוד לא ביטלת את הסים של 019 אתה יכול לבטל כרגע את החדש, ולשמור את הסים אצלך ואם בסוף תצטרך לעבור (עוד כמה חודשים) אז תוכל להשתמש עם הסים שכבר אצלך ולחבר קו חדש מאוד בקלות

א 2 תגובות תגובה אחרונה
                              1
                              • א אלי TZA

@חכם_בלילה 2020

101100001 מנותק
                                101100001 מנותק
                                10110000
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

@אלי-TZA איזה גרסה יש לך?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                0
                                • 101100001 10110000

@אביגדור-ברמן אני לא יכול להבטיח שיהיה פתרון... אבל אם עוד לא ביטלת את הסים של 019 אתה יכול לבטל כרגע את החדש, ולשמור את הסים אצלך ואם בסוף תצטרך לעבור (עוד כמה חודשים) אז תוכל להשתמש עם הסים שכבר אצלך ולחבר קו חדש מאוד בקלות

א מנותק
                                  א מנותק
                                  אביגדור ברמן
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@10110000 לא מבין מה הבעיה?
                                  אני עובר,
                                  הסים אשאיר אצלי
                                  אם ארצה לחזור, אשתמש בסים שהיה לי עד עכשיו, שביטלתי אותו, ואנייד אליו שוב.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  0
                                  • 101100001 10110000

א מנותק
                                    א מנותק
                                    אביגדור ברמן
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי אביגדור ברמן

@10110000 בכל מקרה כרגע זה לא עובד אצל 019
                                    וברמי לוי/גולן טלקום/סלקום/פלאפון, עובד רשמית - https://mitmachim.top/post/1063523
                                    למה לי להתקע בחברה שלא עובד?
                                    ולסמוך על זה שבעז"ה מתי שהוא יסדרו???

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    0
                                    • 101100001 10110000

ודע לך שאכפת להם מאוד

D מחובר
                                      D מחובר
                                      dudu
                                      כתב נערך לאחרונה על ידי

אני יודע שהם מנסים לסדר את זה
                                      ודע לך שאכפת להם מאוד

היה לי לפני כמה חודשים שיחה עם אחד המנהלים ב 019, והסברתי להם את החשיבות של התמיכה ב volte בכל המכשירים הסינים הפשוטים האלו, והם באמת מודעים לבעיה שהם נמצאים בה, זה לא סיפור פשוט ליצור קשר עם חברות עלומות בעולם ולהתחנן אליהם שיוסיפו את הפרמטרים שלך בגירסה, מה גם שמבדיקה שעשיתי, אפילו במכשירי Google הם עדיין לא הצליחו להוסיף תמיכה!

בעיה נוספת היא שכל הטלפונים שכבר נרכשו עד שהעניין יסתדר עדיין יהיו בבעיה גם אם היא תסתדר, אא"כ יבצעו עדכון גירסה מקוון.
                                      בקיצור, כחברה זה סיפור לא נעים מאוד.

אני עם מעל 10 קווים ב 019 ורובם משתמשים במכשירי נוקיה פשוטים ואין לי מושג מה אני הולך לעשות.. (אגב, בנוקיה 215 2020 כן יש תמיכה..)

אבל מה שעדיין לא הצלחתי להבין, שלכאורה, גם רמי לוי הם חברה יחסית קטנה ובכל זאת יש להם תמיכה בכל החברות, לא נתקלתי במכשיר שתומך וולטה ולא עבד ברמי לוי, אז ממש מסתבר לומר שכנראה הם משתמשים באותם פרמטרים של חברת פלאפון שהיא חברה מפורסמת בעולם, (ואגב, אם אני לא טועה אם אתה ברמי לוי ומגדיר APN של חברת פלאפון יעבוד האינטרנט, מה שמחזק את הטענה שלי).
                                      אז אם זה נכון, אולי ש 019 ישתמשו בפרמטרים של פרטנר שהם רוכבים עליהם, והעניין יסתדר לפחות לבנתיים.
                                      @10110000 אשמח לשמוע חוות דעת שלך על ההצעה..

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      2
                                      • D dudu

אני יודע שהם מנסים לסדר את זה
                                        ודע לך שאכפת להם מאוד

היה לי לפני כמה חודשים שיחה עם אחד המנהלים ב 019, והסברתי להם את החשיבות של התמיכה ב volte בכל המכשירים הסינים הפשוטים האלו, והם באמת מודעים לבעיה שהם נמצאים בה, זה לא סיפור פשוט ליצור קשר עם חברות עלומות בעולם ולהתחנן אליהם שיוסיפו את הפרמטרים שלך בגירסה, מה גם שמבדיקה שעשיתי, אפילו במכשירי Google הם עדיין לא הצליחו להוסיף תמיכה!

בעיה נוספת היא שכל הטלפונים שכבר נרכשו עד שהעניין יסתדר עדיין יהיו בבעיה גם אם היא תסתדר, אא"כ יבצעו עדכון גירסה מקוון.
                                        בקיצור, כחברה זה סיפור לא נעים מאוד.

אני עם מעל 10 קווים ב 019 ורובם משתמשים במכשירי נוקיה פשוטים ואין לי מושג מה אני הולך לעשות.. (אגב, בנוקיה 215 2020 כן יש תמיכה..)

אבל מה שעדיין לא הצלחתי להבין, שלכאורה, גם רמי לוי הם חברה יחסית קטנה ובכל זאת יש להם תמיכה בכל החברות, לא נתקלתי במכשיר שתומך וולטה ולא עבד ברמי לוי, אז ממש מסתבר לומר שכנראה הם משתמשים באותם פרמטרים של חברת פלאפון שהיא חברה מפורסמת בעולם, (ואגב, אם אני לא טועה אם אתה ברמי לוי ומגדיר APN של חברת פלאפון יעבוד האינטרנט, מה שמחזק את הטענה שלי).
                                        אז אם זה נכון, אולי ש 019 ישתמשו בפרמטרים של פרטנר שהם רוכבים עליהם, והעניין יסתדר לפחות לבנתיים.
                                        @10110000 אשמח לשמוע חוות דעת שלך על ההצעה..

א מנותק
                                        א מנותק
                                        אביגדור ברמן
                                        כתב נערך לאחרונה על ידי אביגדור ברמן

@dudu 019 רוכבים על פלאפון וגם על פרטנר
                                        ואין שום צורך לעדכן גרסה בטלפון כיוון שהטלפון תומך לגמריי עובדה שעובד בכמה וכמה חברות אחרות
                                        הבעיה בהגדרות של החברה והמוכנות שלהם לקבל הגדרות מקובלות ובין לאומיות שמוגדרות בכל הטלפונים

D תגובה 1 תגובה אחרונה
                                        0
                                        • א אביגדור ברמן

@dudu 019 רוכבים על פלאפון וגם על פרטנר
                                          ואין שום צורך לעדכן גרסה בטלפון כיוון שהטלפון תומך לגמריי עובדה שעובד בכמה וכמה חברות אחרות
                                          הבעיה בהגדרות של החברה והמוכנות שלהם לקבל הגדרות מקובלות ובין לאומיות שמוגדרות בכל הטלפונים

D מחובר
                                          D מחובר
                                          dudu
                                          כתב נערך לאחרונה על ידי dudu

@אביגדור-ברמן כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:

019 רוכבים על פלאפון וגם על פרטנר

אז אני אחזור שוב על מה שכתבו כאן פעם אחר פעם, מבחינת הגדרות 019volte עשו את כל מה שהם יכולים! הבעיה כעת היא שהמכשירים לא מזהים את הרשת של 019 כתומכת VOLTE ולכן הם אפילו לא מציגים את זה בהגדרות, הפיתרון היחיד הוא לבקש מהחברות שיכניסו את הפרמטרים שלהם לגירסה של המכשיר, וכאן הסיפור מתחיל להסתבך.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                          1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון
                                          0
                                          • חוקי הפורום
                                          • פופולרי
                                          • לא נפתר
                                          • משתמשים