בירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!
-
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:
רגע אתם מדברים על הוולטה בהגדרות או על זה שהוולטה עובד בפועל ב019?
בהגדרות. (כמו שציינתי בהודעתי הראשונה, שהVoLTE כן עובד לי בפלאפונים אחרים..)
@חובבן-מקצועי אז בזה לא יודע לא דיברתי על זה,
סורי שלא הבנתי..
אבל אולי יעזור להחליף גרסה לך תדע..או שאולי זה ב019 ואי אפשר לתקן.. -
@chv
019 האלה
גם לי במכשיר דוגי אס מיני שתומך בוולטה
אחרי שפניתי ליצרן והיצרן טוען שהמכשיר מותאם לוולטה, אומנם וולטה לא מופיע בהגדרות, אבל בהגדרות הפנימיות יותר מופיע ומופעל בכפוף להפעלה מצד מפעיל הרשת
בפועל 019 טוענים שהם לא יודעים לסדר את זה והם לא יכולים להפעיל את זה
תירוצים -
הבעיה היא לא ב019 אלא במכשיר, לא מוגדר במכשירים וולטה ל019, ככה זה בכל המכשירים שלtk SPD וכו' אם אתה חברה קטנה / יחסית חדשה לא יכניסו אותך בלי המון דחיפות במיוחד חברות כמו דוגיי וקנין שהם לא באמת חברה רצינית שמעניין אותה
@10110000 דיברתי עם החברה של דוגי
הם טוענים שהמכשיר מותאם לוולטה
והבעיה בחברה שאינה מאפשרת את זה -
@10110000 דיברתי עם החברה של דוגי
הם טוענים שהמכשיר מותאם לוולטה
והבעיה בחברה שאינה מאפשרת את זה@אביגדור-ברמן אם היה לי מכשיר היית יכול להגיד להם מה להוסיף, אבל הם טועים, החברה עובדת מושלם אם המכשיר תומך
-
@אביגדור-ברמן אם היה לי מכשיר היית יכול להגיד להם מה להוסיף, אבל הם טועים, החברה עובדת מושלם אם המכשיר תומך
@10110000 הבעיה בהגדרה?
יש לי גישה מלאה להגדרות פנימיות של וולטה דרך ##3646633##
מה צריך להגדיר??? -
@10110000 הבעיה בהגדרה?
יש לי גישה מלאה להגדרות פנימיות של וולטה דרך ##3646633##
מה צריך להגדיר???@אביגדור-ברמן כאמור אני צריך מכשיר, ובלי קשר זה המון הגדרות, בקרוב בע''ה יהיה מדריך כל שהוא בנושא
-
הבעיה היא לא ב019 אלא במכשיר, לא מוגדר במכשירים וולטה ל019, ככה זה בכל המכשירים שלtk SPD וכו' אם אתה חברה קטנה / יחסית חדשה לא יכניסו אותך בלי המון דחיפות במיוחד חברות כמו דוגיי וקנין שהם לא באמת חברה רצינית שמעניין אותה
@10110000 כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:
ראיתי 019 שעבד עם VOLTE על mocor20a
-
@chv
019 האלה
גם לי במכשיר דוגי אס מיני שתומך בוולטה
אחרי שפניתי ליצרן והיצרן טוען שהמכשיר מותאם לוולטה, אומנם וולטה לא מופיע בהגדרות, אבל בהגדרות הפנימיות יותר מופיע ומופעל בכפוף להפעלה מצד מפעיל הרשת
בפועל 019 טוענים שהם לא יודעים לסדר את זה והם לא יכולים להפעיל את זה
תירוצים@אביגדור-ברמן הבעיה במכשיר אפשר להוסיף לו תמיכה
-
@מישהו12 כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:
לי עובד וולטה ב-019 בנוקיות 2020, אולי הבעיה רק בחדשים.
-
@אביגדור-ברמן הבעיה במכשיר אפשר להוסיף לו תמיכה
@בניית-גרסאות אני אשמח רק בלי לשנות גרסא או רוט, אני משתמש בהגנת mdm
אשמח לדעת מה ההגדרות המדויקות שצריך להגדיר -
אשמח לדעת מה ההגדרות המדויקות שצריך להגדיר@אביגדור-ברמן בהגדרות שב*##3646633##*
כתוב משהו על סים לא תומך בוולטה HD -
@אביגדור-ברמן בהגדרות שב*##3646633##*
כתוב משהו על סים לא תומך בוולטה HD@אביגדור-ברמן מחילה על רצף ההודעות אני רק אוסיף
שמתי הרגע במכשיר שלי סים ישן של פלאפון
שאין בו חבילת סלולר כרגע
ברגע שרק הכנסתי אותו למכשיר הופיע לי בהגדרות וולטה וכל מיני אופציות נוספות שלא יהיו בסים של 019
מה שאומר שכנראה הבעיה בסים או ב019? ולא במכשיר -
@אביגדור-ברמן מחילה על רצף ההודעות אני רק אוסיף
שמתי הרגע במכשיר שלי סים ישן של פלאפון
שאין בו חבילת סלולר כרגע
ברגע שרק הכנסתי אותו למכשיר הופיע לי בהגדרות וולטה וכל מיני אופציות נוספות שלא יהיו בסים של 019
מה שאומר שכנראה הבעיה בסים או ב019? ולא במכשיר@אביגדור-ברמן הבעיה היא במכשיר. נקודה. אין מה לדון פה מכיוון שאני סידרתי את 019 במכשירים האלה, וב''ה יהיה פתרון, אבל באמת שזה לא קשור למכשירי נוקיה
בבקשה לעבור למקום אחר -
@10110000 ברור שהבעייה היא ב019.
כלומר - הנוקיה בעייתי שזה לא מופיע בו תמיד הVoLTE, אבל 019 בעייתיים בזה שבסים שלהם חסר הגדרה כלשהי.. -
@חכם_בלילה נראה לי שאתה מדבר על VoLTE בכלל, שאת זה בהתחלה בהחלט היה צריך לבקש מהם בקשה שיפתחו (אם אני לא טועה לא מזמן הם שיחררו את זה לכולם)
אני מדבר איתך על הבעיה שזה לא מופיע בהגדרות..הבעיה הזאת הייתה לך בנוקיה 235 והם סידרו לך? או שזה היה בפלאפון אחר?!
@חובבן-מקצועי עכשיו שאני בודק אין לי VoLTE יש לי רק 4G...
וזה באמת לא מופיע בהגדרות....
-
אשמח לדעת מה ההגדרות המדויקות שצריך להגדיר@אביגדור-ברמן לא עוזר הגדרות צריך טיפול בגירסה