מדריך | מדריך להפעלת וולטה ע"י Patching של המחיצות וצריבה - ללא צורך ברוט (טוב לגירסאות חסומות להתקנות)
-
@dudu אז זה לא עשה patch לסופר
תשאב super תפעיל את התוכנה ותצרוב את super_patched הפעם עם mtkclient ותנסה שוב.@urielk כתב במדריך | מדריך להפעלת וולטה ע"י Patching של המחיצות וצריבה - ללא צורך ברוט (טוב לגירסאות חסומות להתקנות):
הפעם עם mtkclient ותנסה שוב.
גם בפעם הראשונה צרבתי את הסופר עם mtkclient לקח לזה בערך 25 דקות, לחזור על זה שוב אותו הדבר? יש הגיון?
אגב, בהגדרות של הטלפון אמנם לא מופיע האפשרות להפעלת שיחות וולטה, אבל כשהפעלתי את המכשיר קפץ לי חלון בראש ההגדרות האם להפעיל שיחות wifi מהמ שאומר שכן חל שינוי בסופר -
@urielk כתב במדריך | מדריך להפעלת וולטה ע"י Patching של המחיצות וצריבה - ללא צורך ברוט (טוב לגירסאות חסומות להתקנות):
הפעם עם mtkclient ותנסה שוב.
גם בפעם הראשונה צרבתי את הסופר עם mtkclient לקח לזה בערך 25 דקות, לחזור על זה שוב אותו הדבר? יש הגיון?
אגב, בהגדרות של הטלפון אמנם לא מופיע האפשרות להפעלת שיחות וולטה, אבל כשהפעלתי את המכשיר קפץ לי חלון בראש ההגדרות האם להפעיל שיחות wifi מהמ שאומר שכן חל שינוי בסופר -
@urielk כתב במדריך | מדריך להפעלת וולטה ע"י Patching של המחיצות וצריבה - ללא צורך ברוט (טוב לגירסאות חסומות להתקנות):
תפעיל את התוכנה בcmd תדביק את הפלט
מה הכוונה? לא הבנתי מה לעשות
אגב, הבוטלאודר של המכשיר סגור, אבל הבנתי שבגלל שאני צורב דרך mtkclient אז הוא לא צריך להיות פתוח, יכול להיות שזה הבעיה? -
אגב, הבוטלאודר של המכשיר סגור, אבל הבנתי שבגלל שאני צורב דרך mtkclient אז הוא לא צריך להיות פתוח, יכול להיות שזה הבעיה? -
אגב, הבוטלאודר של המכשיר סגור, אבל הבנתי שבגלל שאני צורב דרך mtkclient אז הוא לא צריך להיות פתוח, יכול להיות שזה הבעיה?
@urielk ?
-
@dudu
אין כזה דבר לשינויים במכשיר צריך לפתוח בוטלאודור
(גם אם יש לך כבר סופר שצרבת לא מקורי אתה יכול עכשיו לפתוח עם mtk client לא צריך לצרוב וכל התהליך)@אני-אני-אני כתב במדריך | מדריך להפעלת וולטה ע"י Patching של המחיצות וצריבה - ללא צורך ברוט (טוב לגירסאות חסומות להתקנות):
אז איך הצלחתי להפליש מחדש את הסופר?
המכשיר עלה אחר כך תקין -
@אני-אני-אני כתב במדריך | מדריך להפעלת וולטה ע"י Patching של המחיצות וצריבה - ללא צורך ברוט (טוב לגירסאות חסומות להתקנות):
אז איך הצלחתי להפליש מחדש את הסופר?
המכשיר עלה אחר כך תקין -
מדריך להפעלת וולטה ע"י Patching של המחיצות וצריבה - ללא צורך ברוט (טוב לגירסאות חסומות להתקנות)
הבהרות ותנאים מקדימים:
- לא לשימוש מסחרי אלא רק בחינם לא לקחת יותר כסף על זה.
- הדרך הזאת היא Beta ונסיונית ולא בטוח שתעבוד לכולם (ולכן גם בלי קשר לזה תגבו את המחיצות md1img_a , וsuper שיהיה לכם גיבוי של המקור במקרה שתרצו להחזירו למכשיר).
- צריך bootloader פתוח (כל מי שיש לו גירסה ערוכה הבוט לאודר כבר פתוח) אם הוא סגור (יש לך סטוק רום סיני) יש לפתוח אותו עם mtkclient da secccfg unlock, צריבת vbmeta_a ריק, lk ערוך תחפשו בפורום על זה.
- צריך שיהיה אפשרות בגירסה להוסיף apn של ims - ויש צורך להוסיף את ה apn ידנית דרך תפריט ההגדרות. עריכה: זה לא חובה הכנתי גם גירסה שמוסיפה apn לספקים הישראלים.
- המדריך דורש צריבה למכשיר וזה אומר שעליכם מוטל, כדי למנוע מראש סיבוכים ואיבוד מידע במקרה שהדברים לא יעבדו כמתוכנן, לגבות כל מה שחשוב לכם וגם את המחיצות המקוריות ששאבתם לפני התהליך וגם לוודא שאתם מבינים מה אתם עושים בשלב הצריבה אני לא לוקח אחריות על טעויות בצריבה אבל אני אשמח לעזור.
- המדריך נבדק על מכשיר qin f21 pro על stock rom הסיני הישן - אבל אמור לעבוד גם בגירסאות אחרות - אנא עדכנו אם עבד לכם ואיזה גירסה יש לכם (יתכן שלא יעבוד בחלק מהגירסאות וחשוב לי לדעת כדי לתקן).
- כשחקרתי גיליתי לתומי שלחברת פלאפון יש תמיכה ב volte גם בגירסאות הישנות לכן לא שיניתי שום דבר שנוגע אליהם תעדכנו אם באמת עובד לכם.
- מי שבעבר הפעיל את אפליקציית ה VoLTE \ המודול \ הסקריפט במכשיר צריך לשנות בתפריט המהנדסים את ההגדרה שנמצאת בתפריט: IMS -> COMMON -> MCCMNC CHECK ל- On וללחוץ על Set כדי שיעבוד.
הוראות:
-
יש לשאוב את מחיצת super ואת מחיצת md1img_a, ניתן לעשות זאת דרך המדריך הזה בעזרת ה scatter הזה
יש לסמן רק את המחיצות שאנחנו עובדים איתם (אם אתם צריכים דרייברים יש פה ואם אתם ב windows 11 והדרייברים נחסמו בגלל חתימה יש מדריך פה לשחרר את החסימה) או לשאוב בכל דרך אחרת שאתם מכירים. -
יש לשים את המחיצות ששאבתם בתקייה אחת ולוודא שהשמות שלהם הם md1img_a.img ו super.img (אפשר כבר בשלב השאיבה לקבוע להם את השמות הללו ואפשר גם אחרי זה פשוט לשנות את השם).
-
יש להוריד את את 2 התוכנות שעושות patching למחיצות ולחלץ אותם לאותה תיקייה שבה שמתם את המחיצות. שימו לב! ישנן שתי גירסאות ויש לבחור באחת מהם לפי הצורך :
אפשרות א: ללא הוספת APN - המשתמש בהם יצטרך להוסיף APN של IMS ידנית דרך תפריט הגדרות: ניתן להוריד מכאן
אפשרות ב: עם הוספת APN לספקים הישראלים - התוכנה תוסיף אוטומטית ניתן להוריד מכאן
מי שיש לו Dumdroid שיבחר באפשרות א מכיוון שהוא מגיע עם הגדרות apn לספקים בישראל.
-
יש לוודא שיש לכם מספיק מקום במחשב למחיצות החדשות ולהפעיל את שני התוכנות אחת אחרי השנייה (לתוכנה שעושה patching ל מחיצת ה super לוקח כמה דקות לעשות את העבודה אז פשוט תחכו כמה דקות עד שהיא מסיימת). בסיום התהליך יהיה לכם 2 קבצים חדשים בתיקייה: super_patched.img ו md1img_patched.img אלה הם הקבצים החדשים אחרי ה patching.
-
יש לצרוב את הקבצים החדשים למחיצת super ולמחיצת md1img_a (את הצריבה ניתן לבצע דרך דרך sp flash tool או כל דרך אחרת שאתם מכירים, אם אתם צורבים דרך sp flash tool אתם עושים את זה דרך לשונית Download מוודאים שמסומן שם Download only חשוב מאוד לשים לב לזה שלא יהיה על Format all כי אז לא תהיה לכם תקנה אלא בצריבת גירסה חדשה חתומה ותאבדו את הגירסה שלכם מסמנים את המחיצות הנ"ל ובצד ימין בוחרים את הקבצים החדשים שהתוכנה יצרה.
-
יש להפעיל את המכשיר ובמידה ובחרתם באפשרות א (בשלב 3), יש גם להוסיף דרך ההגדרות apn מסוג ims בשם ims ושהפרוטוקולים יהיו ipv4/ipv6 .
אם הגעתם לשלב הזה צריך לעבוד לכם ה VoLTE.
בהצלחה!
-
@urielk
עשיתי את המדריך על f22 mini פתחתי בוטלאודר וצרבתי את הסופר החדש נוספה אפשרות לשיחות וולטה בהגדרות אבל בפועל אין סימון hd יש apn תקין מדובר בסים של חברת 019
יעזור מאוד למצוא למכשיר הזה פיתרון, כי אפילו בחנויות לא מצאתי לזה גירסת וולטה. -
-
@נוחעם-FM כתב במדריך | מדריך להפעלת וולטה ע"י Patching של המחיצות וצריבה - ללא צורך ברוט (טוב לגירסאות חסומות להתקנות):
ניסית את האפליקציה של @10110000
אני לא יכול כי אני לא מצליח לעשות רוט למכשיר

-
@dudu
מה הבעיה?@אני-אני-אני כתב במדריך | מדריך להפעלת וולטה ע"י Patching של המחיצות וצריבה - ללא צורך ברוט (טוב לגירסאות חסומות להתקנות):
מה הבעיה?
תסתכל באשכול 'זקוק לקובץ boot'
-
@urielk
עשיתי את המדריך על f22 mini פתחתי בוטלאודר וצרבתי את הסופר החדש נוספה אפשרות לשיחות וולטה בהגדרות אבל בפועל אין סימון hd יש apn תקין מדובר בסים של חברת 019
יעזור מאוד למצוא למכשיר הזה פיתרון, כי אפילו בחנויות לא מצאתי לזה גירסת וולטה.@dudu כתב במדריך | מדריך להפעלת וולטה ע"י Patching של המחיצות וצריבה - ללא צורך ברוט (טוב לגירסאות חסומות להתקנות):
@urielk
יעזור מאוד למצוא למכשיר הזה פיתרון, כי אפילו בחנויות לא מצאתי לזה גירסת וולטה.ומה עם md1img? צריך את שניהם כדי שזה יעבוד
-
@dudu כתב במדריך | מדריך להפעלת וולטה ע"י Patching של המחיצות וצריבה - ללא צורך ברוט (טוב לגירסאות חסומות להתקנות):
@urielk
יעזור מאוד למצוא למכשיר הזה פיתרון, כי אפילו בחנויות לא מצאתי לזה גירסת וולטה.ומה עם md1img? צריך את שניהם כדי שזה יעבוד
-
ומה עם md1img? צריך את שניהם כדי שזה יעבוד
ברור שצרבתי גם אותו
עשיתי הכל ב-mtkclient@dudu כתב במדריך | מדריך להפעלת וולטה ע"י Patching של המחיצות וצריבה - ללא צורך ברוט (טוב לגירסאות חסומות להתקנות):
ברור שצרבתי גם אותו
עשיתי הכל ב-mtkclientבדקת בתפריט המהנדסים ש mccmnc check על on?
-
@dudu כתב במדריך | מדריך להפעלת וולטה ע"י Patching של המחיצות וצריבה - ללא צורך ברוט (טוב לגירסאות חסומות להתקנות):
ברור שצרבתי גם אותו
-
ברור שצרבתי גם אותו
-
ברור שצרבתי גם אותו
ברור שצרבתי גם אותו
היה על off
מכניס סים ובודק