הזזת התראות לצד שמאל
-
@אביב-לוין
בפשטות @אלישי הוא האשם בדבר
דווקא לי זה היה נוח, כי ככה זה לא מסתיר מלל בצד ימין. -
@מתחיל-מומחה איך??
אתה משתמש באנגלית?? -
-
@מתחיל-מומחה אז איך???
-
@אביב-לוין
לא הבנתי מה זה מסתיר לך?
המלל בד"כ נמצא בעיקר בצד ימין, מה זה כ"כ מסתיר לך בצד שמאל, את הלחצנים שם? זה בכל מקרה לכמה שניות. למלל זה כן משנה, כי לפעמים אתה באמצע לקרוא וזה מעצבן שזה מסתיר. -
@אביב-לוין אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
@אלישי קשור אליך באיזה צד שמו את ההתראות???
אני הייתי מציע, להשאיר את ההודעות על קבלת ההתראות בצד ימין (אולי זה רק בגלל שהתרגלתי לזה ),
רק, במקום שזה יסתיר חלק מהמלל כמו ש @מתחיל-מומחה הזכיר, אז שיעשו את ההודעות יותר 'צר'! -
@חברים אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
@אלישי קשור אליך באיזה צד שמו את ההתראות???
אני הייתי מציע, להשאיר את ההודעות על קבלת ההתראות בצד ימין (אולי זה רק בגלל שהתרגלתי לזה ),
רק במקום שזה יסתיר חלק מהמלל כמו ש @מתחיל-מומחה הזכיר,
אז שיעשו את ההודעות יותר 'צר'!אני גם בעד
-
אז איך???
כשכותבים בעברית, כותבים מצד ימין לשמאל (כידוע).
אז אם באמצע קופצת לך בצד ימין למטה - הודעה על התראה, ואתה באמצע כתיבת תגובה למישהו, זה מפריע. (גם לי קצת, ולכן נתתי הצעה לעיל). -
@אביב-לוין
כן, אבל יותר מעצבן שזה מסתיר באמצע לקרוא מאשר שזה מסתיר לך לכמה שניות את אפשרות התגובה....
זה לא שכיח במיוחד שזה יזדמן לך בדיוק כשאתה הולך להגיב... -
@bbn אמר במה אפשר עדיין לשפר?:
תנסה אולי לשפר רזולציה , או שהאתר מוגדר אצלך בגודל גדול מהרגילאני חושב שעדיף יותר להפחית את בהירות ולשקף את ההודעה..
-
@זונדל-גרנד לא יעזור לעשות הודעה שקופה. כי בלחיצה על ההודעה תופנה לנושא ההודעה, לא תוכל לשלוט על המקשים מאחורי ההודעה כל זמן שזה מופיע.. ולכן לא נשמע לי שזה יועיל למשהו...
דבר אחד אולי כן אפשר לשנות, להגביה את ההודעה או לעשות יותר צר במסכים קטנים או משהו כזה...
תגידו דעתם ואנסה לשפר זאת....
בעתיד כדאי לכל המשתתפים החשובים בדיון הזה כאן לפתוח נושא חדש על זה...