שיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!
-
האם רק אצלי האינדוקס אורך שלוש שעות (!) או שזה קורה לעוד אנשים?
(האמת שניסיתי במחשב אחר עם מעבד סלרון 4020 - וזה ארך חצי שעה בערך)
השאלה האם זה באג מוכר או שיש לי בעיה במחשב?הצעת ייעול - אולי שיעלו את האינדקס העדכני לספרייה, שמי שרוצה יוכל להוריד גם את האינדקס?
-
@י.-פל.
הצעת שיפור קטנה
שיוצג חץ ירוק - כמו שיש בסיום עדכון
בכדי שיהיה יותר ברור

-
@י.-פל.
הצעת שיפור קטנה
בכדי שיהיה יותר ברור

@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
אם היה עדכון - V ירוק.
לא היה מה עדכן - V אפור. -
@יום-חדש-מתחיל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
האם אתה מסנכרן דרך אוצריא עצמה או דרך התוכנה לסנכרון אופליין?
האם הפסקת את אחד מהסנכרונים באמצע?
האם יכול להיות שקרה לך הפסקה בחיבור לרשת במהלך הסנכרון? [כגון חוסר קליטה, וכדו'].- דרך אוצריא.
-
- לא ידוע לי
זה באג שקורה לעוד אנשים... פרטים אצל י.פל ...
- לא ידוע לי
@יהודי-צעיר כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@יום-חדש-מתחיל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
האם אתה מסנכרן דרך אוצריא עצמה או דרך התוכנה לסנכרון אופליין?
האם הפסקת את אחד מהסנכרונים באמצע?
האם יכול להיות שקרה לך הפסקה בחיבור לרשת במהלך הסנכרון? [כגון חוסר קליטה, וכדו'].- דרך אוצריא.
-
- לא ידוע לי
זה באג שקורה לעוד אנשים... פרטים אצל י.פל ...
- לא ידוע לי
ככה"נ זה קורה לאלו שמשתמשים בסטיק או בחיבור לא יציב [אצלי זה שתיהם גם יחד
]
אני אנסה בע"ה לפתור זאת, בל"נ. -
@י.-פל.
יש לי כמה באגים ספציפיים לאנדרואיד
רציתי לאסוף הכל בצורה מסודרת ואז לעדכן, אבל עד שאני מספיק אתה כבר מוציא גיסרה חדשה... תודה!
שאלתי, האם בעדכון האחרון היו שינויים גם באפליקציה? -
@י.-פל.
לא בדיוק קשור לכאן אבל למה הקישור לתרומה בנדרים פלוס באתר החדש שולח לתרומה למועדן בייסבול באפרת????????

-
רק לי עדיין לא עובד הקיצורי מקשים?
@צבי-דורש-ציון כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
אשמח אם תבדוק את הגרסה הזאת.
-
@י.-פל.
לא בדיוק קשור לכאן אבל למה הקישור לתרומה בנדרים פלוס באתר החדש שולח לתרומה למועדן בייסבול באפרת????????

@מענין-לשמוע כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@י.-פל.

!!!!!!!!!!!!!!!!
@userbot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
@מענין-לשמוע כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@י.-פל.

!!!!!!!!!!!!!!!!
@userbot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@י.-פל. עוד משהו, משום מה לוקח כעת לאתר זמן מה לטעון אצלי. (יותר מהרגיל)
לא הרמה של קטסטרופה, אבל טעינה איטית.
אולי בעיה נקודתית, איני יודע. -
@י.-פל. עוד משהו, משום מה לוקח כעת לאתר זמן מה לטעון אצלי. (יותר מהרגיל)
לא הרמה של קטסטרופה, אבל טעינה איטית.
אולי בעיה נקודתית, איני יודע. -
@צבי-דורש-ציון כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@הבל-הבלים כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
הורדתי את הגירסה האחרונה מי.פל. ועבד מצויין. אין מילים!
זה אחד התכונות היותר נצרכות לדעתי.
כמה הערות בתוכנה שכבר כתבתי ונראה לי נעלמו בים הדברים...
את ההגדרות של קיצור מקשים ושל גיבוי כדאי גם להכניס לתוך כפתור אחד בדומה להגדרות התצוגה וכו', או לעשות איזה שורה שבלחיצה על זה נפתח כל ההגדרות הרלוונטיות וכדו'.
לא נפתחים מפרשים על הטור, במקום יש חלק ממפרשי השו"ע ועוד דברים לא קשורים, אף שזה נראה שהם קיימים בתיקיית הטור.
כשעושים שחזור מגיבוי לא נפתח ממש התיקייה הנכונה.יישר כח!
-
@צדיק-וטוב-לו-0
זה קשור לטעינת הנתונים כי הממשק מהיר. [תוכל לראות באתר אוצריא]
הנתונים מאוחסנים בשרת חינמי לא מי יודע מה..
@י.-פל. תוקן!על מהסימני הקריאה הללו אתה לא יודע במה הייתי עסוק?
@userbot כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@י.-פל. תוקן!
לא תוקן...
(עדיין מעביר למועדון ההוא שאין לי מושג איך בכלל הוא הגיע לחיינו...) -
@י.-פל. תוקן!
לא תוקן...
(עדיין מעביר למועדון ההוא שאין לי מושג איך בכלל הוא הגיע לחיינו...)@צבי-דורש-ציון כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
(עדיין מעביר למועדון ההוא שאין לי מושג איך בכלל הוא הגיע לחיינו...)
AI
-
השאלה האם זה באג מוכר או שיש לי בעיה במחשב?הצעת ייעול - אולי שיעלו את האינדקס העדכני לספרייה, שמי שרוצה יוכל להוריד גם את האינדקס?
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
אצלי האינדוקס אורך שניות בודדות...
השאלה האם זה באג מוכר או שיש לי בעיה במחשב?
-
@י.-פל. תוקן!
לא תוקן...
(עדיין מעביר למועדון ההוא שאין לי מושג איך בכלל הוא הגיע לחיינו...)@צבי-דורש-ציון כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
לא תוקן...
תוקן!
-
השאלה האם זה באג מוכר או שיש לי בעיה במחשב?
-
@איש-שלו כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
גם אחרי מחיקת תיקיית האינדקס??? או רק עדכון אינדקס?
@הבל-הבלים כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@איש-שלו כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
גם אחרי מחיקת תיקיית האינדקס??? או רק עדכון אינדקס?
נכון. רק עדכון.
-
@י.-פל.
הגירסאות האחרונות ממש ללא באגים!! כמות השיפורים גם כן גדולה מאוד, כל כמה דקות אני תופס שיש עוד שדרוג...כמה הצעות יעול:
במחשב מנותק נפתח הודעה על כך שהתוכנה לא הצליחה למצוא עדכונים, ובריחוף עם העכבר ההודעה מוצגת שוב פעם גם בחלונית השחורה של ההסבר, לכאו' זה מיותר.
בריחוף על הגדרות מופיע שהקיצור דרך הוא קונטרול ועוד מילה באנגלית, עדיף להחליף את זה לסימון של פסיק (או לכתוב בעברית).
כשעוברים מספריה להגדרות (למשל) התוכנה כאילו עוברת קודם במסך עיון ובכלים ורק אז מגיעה להגדרות, באחד הגירסאות שינו את זה וכעת זה חזר.
במעבר לתאריך אין אפשרות לעבור לתאריך עם אדר ב'.
בחלון הערות אישיות בתוך כלים בספר שיש אותו גם בטקסט וגם בPDF אם שני הקבצים לא נמצאים באותו תיקיה זה מופיע בתור שני הערות שונות.
כמו כן אם אפשר לבינתיים להחזיר את האיתור הקודם שיעבוד גם על ראשי תיבות, אלא אם כן בהמשך הולכים לסדר גם את זה.
קיצורי המקשים בגירסאות האחרונות השתפרו פלאים!! אני חושב שזה עובד תמיד!
יש אפשרות לעשות קיצורי מקשים על ידי הקשת מקש אחד בלבד? (משום מה גם בר אילן מנעו את האפשרות הזו בגירסא 33).
במסכים קטנים בתוצאות החיפוש יש לחצן להסתרת עץ המפרשים, ועוד לחצן שמסומן עליו 'הגדרות חיפוש' כשלמעשה הוא גם כן רק מציג ומסתיר את עץ המפרשים.
בגירסאות האחרונות יש כפתור למחיקת האינדקס, ועוד כפתור לעדכון אינדקס. אולי כדאי גם להפריד את אינדקס האיתור מהחיפוש, ושיכולו לעדכן או למחוק רק את האיתור או רק את החיפוש.(בשמור וזכור כל פעם שאני נכנס מופיע הודעה שקרתה שגיאה, יש לנסות שוב או לפנות לתמיכה. למרות שאין לי שם ספרים ולא עדכנתי או משהו, אך כפי שאני מבין ה'תמיכה' בינתיים עסוקה באלף בוט).
עוד כמה הערות בשילוב חלונות יחד:
א'. כיש רק חלון אחד פתוח האפשרות לשלב מופיעה בלחיצה ימנית בצבע אפור, אך רשום 'שלב עם', כשיש שני חלונות פתוחים קוראים לזה 'הצג לצד'.
ב'. אם הופכים את הסדר של החלונות כל הכפתורים מפסיקים לעבוד, אין איך לפתוח מפרשים בכלל, אין איך לפתוח את חיפוש או את ניווט, להקטין ולהגדיל את הטקסט וכו'. ואפילו אחרי שמפרידים את התצוגה לחלונות נפרדים עדיין כל האפשרויות הנ"ל לא פעילות.
ג'. הסימון לפתיחת חלונית המפרשים בצד הטקסט מופיעה בצבע אפור בהיר ומסתירה את המילים של הטקסט, בחלון מלא זה לא מפריע כי לרוב יש שוליים אך כששני החלונות צמודים אין שוליים וזה מפריע לקריאה.
ד'. אם מתעקשים להציג את המפרשים בצד הטקסט כשהחלונות יחד ופותחים את חלונית הצד, לוחצים על הלשונית 'מפרשים', התוכנה קורסת, מוצג מסך לבן, לי זה לא הפסיק עד שהקטנתי את גודל החלון של התוכנה ואז התוכנה 'התעוררה' והציגה את המפרשים.ממש תודה רבה!!!
-
@י.-פל.
זאת אומרת שאמורים להצליח לפתוח את הספר החיצוני בתוך התוכנה עצמה?
כרגע אני לא מצליח לעשות זאת.

בנוסף בנסיון לפתוח ספרים מסויימים באוצר החכמה מקומית או בהירברו בוקס באתר ההפניות לא נכונות לדוגמה ניסיתי לפתוח ספר בהיברו בוקס והתוכנה הפנתה אותי לפתיחת קובץ אחר מקומית באוצר החכמה