שיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!
-
@יום-חדש-מתחיל רק בשביל שיהיה בטוח ברור על מה דיברתי, מצאתי איזה ספר מזדמן באזור אז הנה דוגמא

@צבי-דורש-ציון
וכמה מקום לדעתך תתפוס המילה "אברבנאל"? -
@צבי-דורש-ציון
וכמה מקום לדעתך תתפוס המילה "אברבנאל"?@הבל-הבלים לדעתי, כדאי טיפה להוסיף בשוליים בשביל זה. כמובן שכותבים
אברבנאל
שמות
י"א ט'
בשלוש שורות, ורוב המילים יראו ממש טוב.
זה טעמי האישי בלבד כמובן...אפשר גם לחלק מילים ארוכות מידי
אבר-
בנאל
זה לא אמור להיות מידי הרבה פעמים -
זה צריך להראות ככה
ובמקום לשים פסים בין הקטעים ומתחת לכותרות וכן רווחים ועוד ועוד יהיה כתוב בשורה צרה ומוקפת את שם המפרש, יחסוך מקום ויהיה נעים לעיניים!!!

-
זה צריך להראות ככה
ובמקום לשים פסים בין הקטעים ומתחת לכותרות וכן רווחים ועוד ועוד יהיה כתוב בשורה צרה ומוקפת את שם המפרש, יחסוך מקום ויהיה נעים לעיניים!!!

@יהודי-צעיר מה????
איך יחסוך מקום?? תסתכל את הרווח בין המפרשים שלמעלה למפרשים שלמטה, כמה מקום מתבזבז שם... מה זה משנה אם יהיה קו או מסגרת??? -
@יהודי-צעיר מה????
איך יחסוך מקום?? תסתכל את הרווח בין המפרשים שלמעלה למפרשים שלמטה, כמה מקום מתבזבז שם... מה זה משנה אם יהיה קו או מסגרת???@הבל-הבלים כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@יהודי-צעיר מה????
איך יחסוך מקום?? תסתכל את הרווח בין המפרשים שלמעלה למפרשים שלמטה, כמה מקום מתבזבז שם... מה זה משנה אם יהיה קו או מסגרת???תוריד את הרווחים
רק רציתי להראות את שמות המפרשים
מחוץ לזה תמחק כל הרווחים -
@הבל-הבלים כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@יהודי-צעיר מה????
איך יחסוך מקום?? תסתכל את הרווח בין המפרשים שלמעלה למפרשים שלמטה, כמה מקום מתבזבז שם... מה זה משנה אם יהיה קו או מסגרת???תוריד את הרווחים
רק רציתי להראות את שמות המפרשים
מחוץ לזה תמחק כל הרווחים@יהודי-צעיר איך אפשר להוריד את הרווחים אם יש שם שם של ספר??
-
@יהודי-צעיר איך אפשר להוריד את הרווחים אם יש שם שם של ספר??
@הבל-הבלים כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
יש המון רווח מעליו ומתחתיו, וכשתקיף את שם המפרש במסגרת הרווח יהיה מזערי ולא יפריע.
אין לי איך להראות לך כרגע -
יש המון רווח מעליו ומתחתיו, וכשתקיף את שם המפרש במסגרת הרווח יהיה מזערי ולא יפריע.
אין לי איך להראות לך כרגע@יהודי-צעיר כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
אין לי איך להראות לך כרגע
-
@הבל-הבלים
מאוד מפריע האותיות הנחתכות במפרשים, חייבים שיהיה שם פס, גם אם דק מן הדק. -
@הבל-הבלים
מאוד מפריע האותיות הנחתכות במפרשים, חייבים שיהיה שם פס, גם אם דק מן הדק.@מענין-לשמוע
שמתי, מה הבעיה? -
@מענין-לשמוע
שמתי, מה הבעיה?@הבל-הבלים
בתמונה רואים רק מתחת המפרשים בצדדים, לא לכל האורך של המפרשים למטה, המילים שלהם בשורה הראשונה חצויים.

-
@הבל-הבלים
בתמונה רואים רק מתחת המפרשים בצדדים, לא לכל האורך של המפרשים למטה, המילים שלהם בשורה הראשונה חצויים.

@מענין-לשמוע בכל מקום שתגלול ספר מעבר למקום שלו - הוא יחתך, ואין בזה שום בעיה.
-
@מענין-לשמוע בכל מקום שתגלול ספר מעבר למקום שלו - הוא יחתך, ואין בזה שום בעיה.
@הבל-הבלים
כי תמיד יש סימון מפסיק, לא חלל ריק!

זה לא מפריע, כי רואים שזה אמור להפסיק כי הגעת לגבול, אך כשאין גבול זה נראה קטוע.
ישר כח! -
@הבל-הבלים

זה לא מפריע, כי רואים שזה אמור להפסיק כי הגעת לגבול, אך כשאין גבול זה נראה קטוע.
ישר כח!@מענין-לשמוע כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
@הבל-הבלים
אני מחפש דוגמא, כמה רגעים.דוגמא: הטקסט העליון חתוך, וזה עם קו, וזה יפה מאד, עדיף ככה

-
@הבל-הבלים
אולי אפשר משהו כזה,
ערכתי רק את הכותרת ב'צייר', ובאתי להראות רק דוגמא אחרת שתהיה הכותרת מתי שיש צורת הדף,

ולמפרשים שלמטה אולי אפשר לעשות משהו כמו בסייר הקבצים שהשמות יהיו בשורה מתחת המפרשים
כמובן עם קו דק בין המפרשים

אגב כך, לי אישית מאוד מפריע עומס הסמלים בשורה הזאת
וגם שהשורה הזאת מדי רחבה, דבר שטוב רק למסכי מגע
תוך כדי הכתיבה, אני חושב, אולי אפשר שלפחות בצורת הדף כל הסמלים יהיו בבועה כמו שיש מתי שתצוגת המפרשים סגורה
ובכל אופן, צריך להוציא את סמל מפרשים לצד/מתחת הטקסט ואת סמל צורת הדף להפוך לסמל יציאה ממצב זה -
יש דבר שמפריע לי באוצריא ממש מההתחלה
הרבה ספרים מוגדרים כמפרש כגון ההערות, וההערות הם מפרש על הספר, אבל אין שום דרך להגיע מההערה לספר
למשל, חיפשתי בחיפוש של אוצריא בנושא מסויים, ומצאתי תוצאה יפה בהערות על ראה על ברכות, וכתוב שם שלפי דברי הרא"ה מיושבים דברי הקצה"ח, ואני חייב לדעת איזה רא"ה מדובר בשביל להבין איך זה מיישב
אני מובן?
יש דרך להפוך גם את הרא"ה כמפרש להערות? (כמו שמשנה ברורה מפרש לשולחן ערוך, אבל גם אפשר לפתוח את משנה ברורה עם מפרש שולחן ערוך) -
@הבל-הבלים
אולי אפשר משהו כזה,
ערכתי רק את הכותרת ב'צייר', ובאתי להראות רק דוגמא אחרת שתהיה הכותרת מתי שיש צורת הדף,

ולמפרשים שלמטה אולי אפשר לעשות משהו כמו בסייר הקבצים שהשמות יהיו בשורה מתחת המפרשים
כמובן עם קו דק בין המפרשים

אגב כך, לי אישית מאוד מפריע עומס הסמלים בשורה הזאת
וגם שהשורה הזאת מדי רחבה, דבר שטוב רק למסכי מגע
תוך כדי הכתיבה, אני חושב, אולי אפשר שלפחות בצורת הדף כל הסמלים יהיו בבועה כמו שיש מתי שתצוגת המפרשים סגורה
ובכל אופן, צריך להוציא את סמל מפרשים לצד/מתחת הטקסט ואת סמל צורת הדף להפוך לסמל יציאה ממצב זה -
-
@יהודי-צעיר אין שם שום חלופה, כך שהסקר לא מייצג, לא לכאן ולא לכאן.
-
אין לי איך להראות לך כרגע@יהודי-צעיר כתב בשיתוף | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.72 ואילך? כתבו כאן!:
אין לי איך להראות לך כרגעבמסך גדול המרווחים דוקא נעימים לעין. איני רואה בהם חסרון כלל.

אני מצטרף לדבריך, אם אתה מתכוון כך:

[כמובן, מוטב יותר קטן ויותר מעוצב].
(הראיתי במפרשים שלמטה שתי אפשרויות אם כל הכותרות בימין או שהשמאליות לשמאל)