מדריך | עקיפת בדיקת ה- play integrity של הplay store במכשירי אנדרואיד 13+
-
@הרב-של-השכונה אין. לו. רוט.
@נוחעם-FM כתב במדריך | עקיפת בדיקת ה- play integrity של הplay store במכשירי אנדרואיד 13+:
אין. לו. רוט.
אז מה הוא שואל איך מפעילים את זה אם הוא בכלל לא עשה רוט?
-
@נוחעם-FM כתב במדריך | עקיפת בדיקת ה- play integrity של הplay store במכשירי אנדרואיד 13+:
אין. לו. רוט.
אז מה הוא שואל איך מפעילים את זה אם הוא בכלל לא עשה רוט?
@הרב-של-השכונה תקרא שוב מהתחלה....
הוא שאל שלא עובד לו ג'יפיטי בגלל שהבוטלאודר פתוח והמכשיר לא מאושר בגוגל...
והוא שאל האם המדריך הזה יעזור ואיך עושים אותו. -
רק שאני יבין, לפני המדריך הזה אני צריך לעשות רוט?
האם יש מצב שהמכשיר מגיע כבר עם רוט? ואם כן איך אני בודק את זה?@אילן.-0 כן אתה צריך לעשות רוט ויש מצב שהוא הגיע עם תבדוק באפליקציה לבדיקת רוט כמו chrker root
-
האם יש מצב שהמכשיר מגיע כבר עם רוט? ואם כן איך אני בודק את זה?@אילן.-0 כתב במדריך | עקיפת בדיקת ה- play integrity של הplay store במכשירי אנדרואיד 13+:
האם יש מצב שהמכשיר מגיע כבר עם רוט? ואם כן איך אני בודק את זה?סיכויי אפסי שהוא הגיע עם רוט.
לייתר ביטחון תעלה צילו''מ מהמג'יסק. -
@אילן.-0 כתב במדריך | עקיפת בדיקת ה- play integrity של הplay store במכשירי אנדרואיד 13+:
האם יש מצב שהמכשיר מגיע כבר עם רוט? ואם כן איך אני בודק את זה?סיכויי אפסי שהוא הגיע עם רוט.
לייתר ביטחון תעלה צילו''מ מהמג'יסק. -
@הרב-של-השכונה תקרא שוב מהתחלה....
הוא שאל שלא עובד לו ג'יפיטי בגלל שהבוטלאודר פתוח והמכשיר לא מאושר בגוגל...
והוא שאל האם המדריך הזה יעזור ואיך עושים אותו.@נוחעם-FM כתב במדריך | עקיפת בדיקת ה- play integrity של הplay store במכשירי אנדרואיד 13+:
הוא שאל שלא עובד לו ג'יפיטי בגלל שהבוטלאודר פתוח והמכשיר לא מאושר בגוגל.
בגלל שהוא צריך לאמת לא בגלל שהבוטלאדור פתוח הבוטלאודר לא מפריע לgpt
-
@אילן.-0 לא אין רוט אבל יש סיכוי שהוא כבר מושרש וצריך לרענן אותו כמו במדריך לתיקון הבוט בסיסטם של לא זוכר..
-
@אילן.-0 לכאורה אין לך רוט.
אתה מוזמן לעשות...למרות שתכלס' אם לא יעבוד לך המדריך הנוכחי אז לא רק ג'יפיטי לא יעבוד לך אלא עוד אפליקציות בגלל הרוטב שלא בטוח שתצליח להסתיר...
-
הוא שאל שלא עובד לו ג'יפיטי בגלל שהבוטלאודר פתוח והמכשיר לא מאושר בגוגל.
@הרב-של-השכונה כתב במדריך | עקיפת בדיקת ה- play integrity של הplay store במכשירי אנדרואיד 13+:
תחשוב.
למה המכשיר לא מאומת?
-
@הרב-של-השכונה כתב במדריך | עקיפת בדיקת ה- play integrity של הplay store במכשירי אנדרואיד 13+:
תחשוב.
למה המכשיר לא מאומת?
@נוחעם-FM מאיפה לי לדעת למה המכשיר לא מאומת לי יש f22 עם שרותי גוגל מאומתים ובוטלאדור פתוח.. אחרי שאימתתי אותו זה לא קשור לשום דבר אחר..
-
י ישיביש התייחס לנושא זה
-
לכל מי שהסתבך עם אפליקציות בנקים וכו' הכנתי מדריך איך לבטל את בדיקת הרוט לאפליקציות באנדרואיד 14 ובמכשיר f25 בפרט.
https://mitmachim.top/topic/90611/מדריך-עקיפת-בדיקת-רוט-לאנדרואיד-מתקדם