בעיה | נזילה ממכונת כביסה
-
@שטיגליץ כתב בבעיה | נזילה ממכונת כביסה:
@aiib
באיזה שלב של הכביסה הנזילה?
לפעמים כאשר ישנה נזילה מהפילטר היא עלולה להגיע דווקא לצד שמאל בגלל מסילת מתכת שיכולה להעביר את הנוזלים.
אולי נזילה ממגירת האבקה, כדאי להוציא ולנקות היטב יש שם לפעמים אבקה שמתקשה כמו אבן מים חמים ומכות יעזרו.עשיתי בדיקה, למעשה מה שמתברר שישנה נזילה מהמגירה, -יש טיפות מים שמתחמקות מהמגירה לדופן החיצונית של המכונה ומשם גולשות לפינה למטה מה שגרם לי לחשוב שהנזילה היא מהפינה למטה...
אגב, יש לי ליד המגירה חלודה בגוף המכונה אבל לא נראה שמשם הנזילה, יותר מהמגירה עצמה- יש בפנים קצת השתוללות של מים וזה מצליח להשתחל מבעד למגירה.מה אפשר לעשות?
-
@aiib
להוציא את המגירה ולנקות היטבכלומר?
אין סתימה במגירה אם זאת כוונתך -
@aiib
האם הוצאת את המגירה לגמרי?הנזילה היא או מתחת לחריץ או סתם מעליה

-
@aiib
תנסה להוציא את המגירה לגמרי ולנקות את ה"מנהרה" שבתוכה היא נמצאתלא בטוח לגמרי שאני יודע מה צריך לעשות.
הוצאתי את המגירה תוך כדי שהמים ירדו, וראיתי שהמים קצת משתוללים מה שגורם למים להתיז לצדדים וממילא לכאורה לגלוש החוצה.
-
@aiib
תנסה להוציא את המגירה לגמרי ולנקות את ה"מנהרה" שבתוכה היא נמצאתלא בטוח לגמרי שאני יודע מה צריך לעשות.
הוצאתי את המגירה תוך כדי שהמים ירדו, וראיתי שהמים קצת משתוללים מה שגורם למים להתיז לצדדים וממילא לכאורה לגלוש החוצה.
-
@aiib
א. לנקות את התקרה של המערה היטב, יש שם חורים לוודא שכולם פתוחים כראוי
ב. אולי לסגור קצת את ברז כניסת המים מהקיר למכונה שיהיה פחות לחץ מים@שטיגליץ כתב בבעיה | נזילה ממכונת כביסה:
@aiib
א. לנקות את התקרה של המערה היטב, יש שם חורים לוודא שכולם פתוחים כראויחורים של יציאת המים או המסילות של המגירה? או גם וגם?
ב. אולי לסגור קצת את ברז כניסת המים מהקיר למכונה שיהיה פחות לחץ מים
זה לא עלול להוריד את כמות המים וכדו'?
-
@aiib
א. לנקות את התקרה של המערה היטב, יש שם חורים לוודא שכולם פתוחים כראויחורים של יציאת המים או המסילות של המגירה? או גם וגם?
@aiib כתב בבעיה | נזילה ממכונת כביסה:
@aiib
תסתכל בתקרה שמעל המגירה תראה חורים תנקה אותם
לא, המכונה נכנסת לעבודה אחרי שהכמות הרצויה נכנסה.
לא לסגור הרבה רק להפחית -
@aiib כתב בבעיה | נזילה ממכונת כביסה:
@aiib
תסתכל בתקרה שמעל המגירה תראה חורים תנקה אותם
לא, המכונה נכנסת לעבודה אחרי שהכמות הרצויה נכנסה.
לא לסגור הרבה רק להפחית