בקשת מידע | צריבת גירסה ל-F21 PRO באיזור בני ברק
-
-
@שניאור-שמח @נוחעם-FM

מה זה אומר הקבצים שאני רוצה לגבות, איזה קבצים? הקובץ scatter? -
@שניאור-שמח @נוחעם-FM

מה זה אומר הקבצים שאני רוצה לגבות, איזה קבצים? הקובץ scatter?@יראת-שמים-0 אתה שואב או צורב? לא הבנתי?
-
@יראת-שמים-0 אתה שואב או צורב? לא הבנתי?
-
@יראת-שמים-0 אז אתה שואב.
''קבצים'' הכוונה למחיצות.
(איפה שמסומן 1 בתמונה)
תבחר את המחיצה md1img_a -
@יראת-שמים-0 שים לב שאתה בלשונית Readback שזה שאיבה כמו כן תשאב גם את הsuper זאת אומרת תסמן את שתי המחיצות:
md1img_a
superהסקטר הוא מעין מיפוי של הזיכרון
-
@יראת-שמים-0 שים לב שאתה בלשונית Readback שזה שאיבה כמו כן תשאב גם את הsuper זאת אומרת תסמן את שתי המחיצות:
md1img_a
superהסקטר הוא מעין מיפוי של הזיכרון
-
@יראת-שמים-0 שאיבה זה לקחת מהמכשיר את מה שיש בו זה יכול לשמש לגיבוי , אבל יכול גם לשמש לשימושים אחרים זה לא משנה
-
@יראת-שמים-0 כתב בבקשת מידע | צריבת גירסה ל-F21 PRO באיזור בני ברק:
@urielk @נוחעם-FM במדריך כתוב שזה לגיבוי. שאיבה היינו גיבוי?
כלומר יש איזה שלב במדריך שאני צריך לדלג עליו, או לעשות ככתבו וכלשונו?גיבוי זה שאיבה ושאיבה זה גיבוי, ואיי רובוט זה שאיבה

-
@יראת-שמים-0 שאיבה זה לקחת מהמכשיר את מה שיש בו זה יכול לשמש לגיבוי , אבל יכול גם לשמש לשימושים אחרים זה לא משנה
@urielk @שניאור-שמח תודה אנשים טובים.
אז את השלבים הראשונים עושים בלי הפלאפון, ורק באחרון מחברים את הפלאפון, אמת? -
@urielk @שניאור-שמח @נוחעם-FM טענתי את הקובץ כבתמונה:

אבל כשאני עובר ללשונית Readback לא מופיע לי כלום. שם אני אמור לבחור את הקבצים, לא? מצ"ב תמונה

-
@urielk @שניאור-שמח @נוחעם-FM טענתי את הקובץ כבתמונה:

אבל כשאני עובר ללשונית Readback לא מופיע לי כלום. שם אני אמור לבחור את הקבצים, לא? מצ"ב תמונה

@יראת-שמים-0 זה קשור לשינוי בקובץ option לעיל זה צריך להיות true ולא flase תבדוק שוב
-
@יראת-שמים-0 זה קשור לשינוי בקובץ option לעיל זה צריך להיות true ולא flase תבדוק שוב
@urielk צודק.
שינתי אתמול כבר, כנראה לא שמרתי. אבל בפנקס רשימות אין אי שמירה. לא יודע. כעת זה בסדר. -
@urielk צודק.
שינתי אתמול כבר, כנראה לא שמרתי. אבל בפנקס רשימות אין אי שמירה. לא יודע. כעת זה בסדר.@יראת-שמים-0 עכשיו תסמן את ה super ו את ה md1img_a ותלחץ על האיזור שכתוב שם הקובץ (אני מתכוון בצד ימין) ותכתוב את השם שלהם ואיפה שאתה רוצה לשמור אותם
-
@יראת-שמים-0 עכשיו תסמן את ה super ו את ה md1img_a ותלחץ על האיזור שכתוב שם הקובץ (אני מתכוון בצד ימין) ותכתוב את השם שלהם ואיפה שאתה רוצה לשמור אותם
@urielk אם סימנתי את שניהם, ובנתיב לחצתי על אחד מהם. לכאורה שניהם נשאבו, נכון?
-
@יראת-שמים-0 לא שאבת עדיין כלום..
תבחר בנתיב שם לכל אחד -
@יראת-שמים-0 לא שאבת עדיין כלום..
תבחר בנתיב שם לכל אחד@urielk אני אמור לראות את הקבצים האלו במחשב בנתיב שבחרתי? או שהם נסתרים מעיני?
-
@יראת-שמים-0 כן. אחד לנתיב שבחרת ואחד לתיקיה של הsp.
-
@יראת-שמים-0 כן. אחד לנתיב שבחרת ואחד לתיקיה של הsp.
@נוחעם-FM אז למה אני לא רואה?
-
@urielk אני אמור לראות את הקבצים האלו במחשב בנתיב שבחרתי? או שהם נסתרים מעיני?
@יראת-שמים-0 רק אחרי שאתה שואב,ז"א אתה מכבה את המכשיר מוודא שהוא מנותק מהמחשב ואז לוחץ על readback ואז מחבר אותו שאתה רואה את V זה אומר שהוא סיים לשאוב