שיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...
-
@ר-יענקל-ה כנס לקו ותמחק הגדרה זו מהתפריט הראשי
say_menu_voice=yes -
תודה
ואיך אני מתנתק כלל מהקו שכבר לא יבואו מיילים לקו והמייל לא יהיה מחובר לקו?
אם אני מוחק את הקובץ "פלאפון מייל" - מהדרייב שלי אז הכל נמחק וכבר לא משויך לשום קו?
-
פוסט זה נמחק!
-
תודה
אם אני מוחק את הקובץ "פלאפון מייל" - מהדרייב שלי אז הכל נמחק וכבר לא משויך לשום קו?
@ר-יענקל-ה
כן -
תודה
@ר-יענקל-ה כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
כן, וניתן ג"כ ע"י לחיצה בתפריט העליון על פלאפון מייל >> פקודות מתקדמות >> מחיקת טריגרים
@3157686 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
יש אופציה בעיקרון לעשות שיהיה אפשרות לתשובה למייל נכנס
אתה שואל / מברר / אומר / קובע?
-
@ר-יענקל-ה כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
כן, וניתן ג"כ ע"י לחיצה בתפריט העליון על פלאפון מייל >> פקודות מתקדמות >> מחיקת טריגרים
@3157686 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
יש אופציה בעיקרון לעשות שיהיה אפשרות לתשובה למייל נכנס
אתה שואל / מברר / אומר / קובע?
-
@פלמנמוני תודה ענקית, פשוט נפלא הכל
כשאני מעדכן גירסא דרך הסקריפט הוא מוחק את רשימת המיילים מגליון "סינון" -
התקנתי את המערכת שליחת מייל עובדת אבל בשלוחת שמיעת מיילים אומר שבשלוחה זו אין השמעות