בעיה | המשך מפריד הערות שוליים לא עובד, זה נראה כמו המפריד הרגיל
-
https://www.msofficeforums.com/word/46896-footnote-standard-continuation-separator-look-same.html
בפוסט הזה טוענים שמיקרוסופט שינו את זה וכבר אי אפשר לעשות שונה זה נמצא בשביל מסמכים ישנים שיש להם את זה בלבד ואם רוצים אז אפשר לשמור בפורמט הישן של אופיס למשל פורמט doc -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@es0583292679 תודה על התייחסות אבל כנראה לא הבנת את הבעיה (אולי לא הסברתי מספיק טוב, אבל כנראה לא פתחת את הקובץ שהעלתי)
עשיתי את שתי הגדרות, הגדרתי כ''מפריד הערות שוליים'' משהו אחד, ומשהו אחר ב''מפריד המשך הערות שוליים''

גם לי יש את האופציה הזאת, אבל פועל וורד לא מתחשב בכלל ושם גם כהמשך מפריד, את המפריד הרגיל,
הרבה פעמים השתמשתי בזה בעבר ועבד, אבל עכשיו לא, ואיני יודע למה
אני מקווה שעכשיו השאלה מובנת. -
שלום מישהו יש לו מושג מה זה הבאג הזה, אני הגדרתי שהמפריד רגיל יהיה קו (הרגיל) וההמשך יהיה 777777777777777 (סתם לדגומא)

ואין קול ואין עונה 19-11 ,1239.pdf
הנה הקובץ:בדיקה.docx
@דאנציג @pcinfogmach @u88 @שלמה11
@מניין @מעמדים ואחרים אולי יש לכם תשובה
תודה רבה -
@u88 כתב בבעיה | המשך מפריד הערות שוליים לא עובד, זה נראה כמו המפריד הרגיל:
[בדיקה.pdf](אירעה שגיאה בעת ניתוח תגובת השרת) [בדיקה.docx](אירעה שגיאה בעת ניתוח תגובת השרת)

-
@es0583292679 תודה על התייחסות אבל כנראה לא הבנת את הבעיה (אולי לא הסברתי מספיק טוב, אבל כנראה לא פתחת את הקובץ שהעלתי)
עשיתי את שתי הגדרות, הגדרתי כ''מפריד הערות שוליים'' משהו אחד, ומשהו אחר ב''מפריד המשך הערות שוליים''

גם לי יש את האופציה הזאת, אבל פועל וורד לא מתחשב בכלל ושם גם כהמשך מפריד, את המפריד הרגיל,
אני מקווה שעכשיו השאלה מובנת.@menajemmendel כתב בבעיה | המשך מפריד הערות שוליים לא עובד, זה נראה כמו המפריד הרגיל:

אני מקווה שעכשיו השאלה מובנת.צודק, אחרי שערכת את הפוסט הראשון הבנתי מה אתה אומר.
אין לי תשובה בשבילך.
תיהנה מהחיים. -
[בדיקה.pdf](אירעה שגיאה בעת ניתוח תגובת השרת) [בדיקה.docx](אירעה שגיאה בעת ניתוח תגובת השרת)

@menajemmendel אם הצלחתי להבין את הבעיה שהמפריד הערות שולייםאצלך לא עובד?
גם אצלי עכשיו זה לא עובד כנראה באג בעדכון החדש
לא יודע מה אפשר לעשותאשמח גם אני לתשובה ....
-
@menajemmendel אם הצלחתי להבין את הבעיה שהמפריד הערות שולייםאצלך לא עובד?
גם אצלי עכשיו זה לא עובד כנראה באג בעדכון החדש
לא יודע מה אפשר לעשותאשמח גם אני לתשובה ....
@menajemmendel אם הצלחתי להבין את הבעיה שהמפריד הערות שולייםאצלך ל אעובד?
המפריד עובד, ה''מפריד המשך הערות שוליים'' לא עובד
-
https://www.msofficeforums.com/word/46896-footnote-standard-continuation-separator-look-same.html
בפוסט הזה טוענים שמיקרוסופט שינו את זה וכבר אי אפשר לעשות שונה זה נמצא בשביל מסמכים ישנים שיש להם את זה בלבד ואם רוצים אז אפשר לשמור בפורמט הישן של אופיס למשל פורמט doc@pcinfogmach
תודה אכן שמרתי בDOC וכן עובד,

רק הבעיה היא אם רוצים להשתמש בגדרות מיוחדות של הוורד החדש, אני כן השתמשתי בזה בעבר ועבד לי, ולא נראה לי שזה היה כ''כ לפני הרבה זמן, אבל בכל זאת אני לא בטוח -
@pcinfogmach
תודה אכן שמרתי בDOC וכן עובד,

רק הבעיה היא אם רוצים להשתמש בגדרות מיוחדות של הוורד החדש, אני כן השתמשתי בזה בעבר ועבד לי, ולא נראה לי שזה היה כ''כ לפני הרבה זמן, אבל בכל זאת אני לא בטוח@menajemmendel כתב בבעיה | המשך מפריד הערות שוליים לא עובד, זה נראה כמו המפריד הרגיל:
אני כן השתמשתי בזה בעבר ועבד לי,
אז אולי תחזור לגרסה שעבדה לך.
תוכל להתקין מההתקנות של הפורום כאן, להכניס את השם משתמש שלך, כך שלא יהיה פרוץ.