בקשת מידע | איך עובד החסימת mdm של tripel u
-
משהו לא ברור לי בחסימה הזאת, הרי זה עובד בהרשמה וביסמא שאני בוחר, אז איך זה מגן עליי? הרי בכל רגע אני יכול לשנות את זה בכמה לחיצות?
דבר נוסף, האם ניהול החסימה עובד דרך האינטרנט? -
משהו לא ברור לי בחסימה הזאת, הרי זה עובד בהרשמה וביסמא שאני בוחר, אז איך זה מגן עליי? הרי בכל רגע אני יכול לשנות את זה בכמה לחיצות?
דבר נוסף, האם ניהול החסימה עובד דרך האינטרנט?@אליעזר-לוי כתב בבקשת מידע | איך עובד החסימת mdm של tripel u:
נכון, צריך לשמור את הסיסמה אצל חבר, וגם לרשום מייל של חבר כדי שלא תעשה שחזור סיסמה.
דבר נוסף, האם ניהול החסימה עובד דרך האינטרנט?
החל מהגירסה הבאה כן.
-
@אליעזר-לוי כתב בבקשת מידע | איך עובד החסימת mdm של tripel u:
נכון, צריך לשמור את הסיסמה אצל חבר, וגם לרשום מייל של חבר כדי שלא תעשה שחזור סיסמה.
דבר נוסף, האם ניהול החסימה עובד דרך האינטרנט?
החל מהגירסה הבאה כן.
@ע-ה-דכו-ע ויהיה אפשר להשתמש בגירסא הישנה תמיד?
-
ייתכן, אבל גם אם כן לא בטוח בכלל שכדאי להשתמש בדבר בלי לעדכןאותו אף פעם. במיוחד שזה עדיין היה גירסת בטא.
-
ייתכן, אבל גם אם כן לא בטוח בכלל שכדאי להשתמש בדבר בלי לעדכןאותו אף פעם. במיוחד שזה עדיין היה גירסת בטא.
@ע-ה-דכו-ע אתה יודע האם באייבלוק יש אפשרות לחסום הוסטים לפי רשימה לבנה או שחורה?
-
@ע-ה-דכו-ע אתה יודע האם באייבלוק יש אפשרות לחסום הוסטים לפי רשימה לבנה או שחורה?
באייבלוק עצמו לא, בעיקרון יש אפשרות להתקין את נטגיוארד מתוך אייבלוק, אבל זה עדיין לא פועל טוב.
יכול להיות שהחסימה של @אפרים-ד תהיה יותר טובה בשביל זה, השאלה אם יהיה לך בה את שאר הדברים שאתה צריך.
וגם בעיקרון היא פותחת הוסטים לפי רשימה לבנה מוגדרת מראש, אבל היא קוד פתוח ואתה יכול לשנות את המיקום של הרשימה. -
באייבלוק עצמו לא, בעיקרון יש אפשרות להתקין את נטגיוארד מתוך אייבלוק, אבל זה עדיין לא פועל טוב.
יכול להיות שהחסימה של @אפרים-ד תהיה יותר טובה בשביל זה, השאלה אם יהיה לך בה את שאר הדברים שאתה צריך.
וגם בעיקרון היא פותחת הוסטים לפי רשימה לבנה מוגדרת מראש, אבל היא קוד פתוח ואתה יכול לשנות את המיקום של הרשימה.@ע-ה-דכו-ע כמה שאלות לגבי החסימה של אפרים.
א. האם היא אמינה בלי חורים?
ב. תוכל קצת לפרט לי באיזה מקום בפרוייקט נמצא הרשימה הלבנה? -
@ע-ה-דכו-ע כמה שאלות לגבי החסימה של אפרים.
ב. תוכל קצת לפרט לי באיזה מקום בפרוייקט נמצא הרשימה הלבנה?@אליעזר-לוי כתב בבקשת מידע | איך עובד החסימת mdm של tripel u:
א. האם היא אמינה בלי חורים?לא יודע.
ב. תוכל קצת לפרט לי באיזה מקום בפרוייקט נמצא הרשימה הלבנה?
זה נמצא בפרוייקט אחר שלו, https://github.com/efraimzz/Mywhitelistdomains
-
ב. תוכל קצת לפרט לי באיזה מקום בפרוייקט נמצא הרשימה הלבנה?@אליעזר-לוי כתב בבקשת מידע | איך עובד החסימת mdm של tripel u:
ב. תוכל קצת לפרט לי באיזה מקום בפרוייקט נמצא הרשימה הלבנה?
ב blacklists.java בקוד מקור נמצא הקישורים לרשימות הלבנות.