בקשת מידע | צריבת FDL בשיאומי - האם היא מוחקת את הגירסא
-
עשיתי כמו ההדרכה כאן
אבל אצלי בחלון הזה - Flash Operations הופיע לי כך:

ובסיום הפעולה הופיע כך:

ומאז - הפלאפון לא עובד - הוא תקוע על מסך הפתיחה, האם דפקתי את הטלפון והוא כעת ללא גירסא?
אשמח לעזרה וסיוע בעניין, תודה.תכל'ס כרגע, ניסיתי לצרוב מחדש את הFDL שבקובץ PAC שהביא @עדלאידע, וזה לא עזר. עדיין המכשיר תקוע.
יש למישהו מידע בעניין?
@בניית-גרסאות @aass @שניאור-שמח -
עשיתי כמו ההדרכה כאן

ובסיום הפעולה הופיע כך:

ומאז - הפלאפון לא עובד - הוא תקוע על מסך הפתיחה, האם דפקתי את הטלפון והוא כעת ללא גירסא?
אשמח לעזרה וסיוע בעניין, תודה.תכל'ס כרגע, ניסיתי לצרוב מחדש את הFDL שבקובץ PAC שהביא @עדלאידע, וזה לא עזר. עדיין המכשיר תקוע.
יש למישהו מידע בעניין?
@בניית-גרסאות @aass @שניאור-שמח@יאיר-דניאל עיי"ש בתגובות שלי ושל @zalmensmok
-
@יאיר-דניאל עיי"ש בתגובות שלי ושל @zalmensmok
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | צריבת FDL בשיואמי - האם היא מוחקת את הגירסא:
עיי"ש בתגובות שלי
ראיתי, השאלה שלי היא האם יש מה לעשות כעת.
(שאלתי אותו באישי, והוא כתב לי שבגירסא שיש בפלאפון שלי זה בסדר. לכאורה הבעיה היא בי - שזה בכלל לא נתן לי לסמן איזה מחיצות לגבות) -
עשיתי כמו ההדרכה כאן

ובסיום הפעולה הופיע כך:

יש למישהו מידע בעניין?
@בניית-גרסאות @aass @שניאור-שמח@יאיר-דניאל זה לא תואם לכל המכשירים אתה חייב fdls תואמים במדויק למכשיר שלך בגדול אתה צריך לצרוב גירסה תואמת מחדש
-
@יאיר-דניאל זה לא תואם לכל המכשירים אתה חייב fdls תואמים במדויק למכשיר שלך בגדול אתה צריך לצרוב גירסה תואמת מחדש
@בניית-גרסאות כתב בבקשת מידע | צריבת FDL בשיאומי - האם היא מוחקת את הגירסא:
@יאיר-דניאל זה לא תואם לכל המכשירים אתה חייב fdls תואמים במדויק למכשיר שלך בגדול אתה צריך לצרוב גירסה תואמת מחדש
@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | צריבת FDL בשיאומי - האם היא מוחקת את הגירסא:
שאלתי אותו (את @ עדלאידע) - באישי, והוא כתב לי שבגירסא שיש בפלאפון שלי זה בסדר.
ויש דרך לדעת מה הגודל של fdls - כרגע. ואם לא, אז בכללי לפני שאני צורב fdls אחרים - יש דרך לדעת בכל גירסא מה הגודל שלהם?
תודה! -
@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | צריבת FDL בשיאומי - האם היא מוחקת את הגירסא:
שאלתי אותו (את @ עדלאידע) - באישי, והוא כתב לי שבגירסא שיש בפלאפון שלי זה בסדר.
ויש דרך לדעת מה הגודל של fdls - כרגע. ואם לא, אז בכללי לפני שאני צורב fdls אחרים - יש דרך לדעת בכל גירסא מה הגודל שלהם?
תודה!@יאיר-דניאל זה לא קשור לגודל הfdl זה בעיקר קשור למעבד ולרכיבים פנימיים בגדול יש שתי גרסאות עיקריות יש את המכשירים הישנים ויש את המכשירים החדשים אבל אי אפשר לדעת בוודאות כי יש עוד כמה מכשירים באמצע
-
@יאיר-דניאל זה לא קשור לגודל הfdl זה בעיקר קשור למעבד ולרכיבים פנימיים בגדול יש שתי גרסאות עיקריות יש את המכשירים הישנים ויש את המכשירים החדשים אבל אי אפשר לדעת בוודאות כי יש עוד כמה מכשירים באמצע
זה לא קשור לגודל הfdl זה בעיקר קשור למעבד ולרכיבים פנימיים בגדול יש שתי גרסאות עיקריות יש את המכשירים הישנים ויש את המכשירים החדשים
שומע, כי אני ניסיתי FDL של הישנים - הגירסא הרוסית, וגם של החדשים - הגירסא של @ מישהו12 - ושתיהם לא עזר.
הבנתי שבוועדה שינו את הגודל שלהם, יכול להיות שגם בגירסא הזו (פלאפון מחיימקה גירסא של SHUK) -הם שינו את הגודל? - זה קל לשנות את זה? -
@יאיר-דניאל זה לא קשור לגודל הfdl זה בעיקר קשור למעבד ולרכיבים פנימיים בגדול יש שתי גרסאות עיקריות יש את המכשירים הישנים ויש את המכשירים החדשים אבל אי אפשר לדעת בוודאות כי יש עוד כמה מכשירים באמצע
@בניית-גרסאות אתה בטוח?
יש למיטב ידיעתי סוג FDLים אחד בלבד למכשירים שיצאו לשוק החופשי.
בשל הוועדה יש חילוק בין הישנים לחדשים, לא בלא כשרים.
ואם הוא היה צורב על של הוועדה זה להבנתי היה נתקע, לא דופק את המכשיר.
@יאיר-דניאל ניסית להוציא סוללה?
-
@בניית-גרסאות אתה בטוח?
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | צריבת FDL בשיאומי - האם היא מוחקת את הגירסא:
נכון,
החילוק הטכני היחיד בין המכשירים החדשים לישנים זה שבשני גרסאות האחרונות של המכשיר הם צריכים דרייברים למסך ולרמקול שלא קיימים בקושחאות הישנות. -
@בניית-גרסאות אתה בטוח?
@מישהו12 @יאיר-דניאל יש שתי גרסאות למכשיר גם בלא כשרים עיקר ההבדלים זה בזיכרון במסך וברמקול ויצא לשוק רק fdls אחד אבל זה לא סותר יש מכשירים שאחרי צריבת הfdls לבד נדפקים ודורשים צריבה חדשה מניסיון
-
@מישהו12 @יאיר-דניאל יש שתי גרסאות למכשיר גם בלא כשרים עיקר ההבדלים זה בזיכרון במסך וברמקול ויצא לשוק רק fdls אחד אבל זה לא סותר יש מכשירים שאחרי צריבת הfdls לבד נדפקים ודורשים צריבה חדשה מניסיון
@בניית-גרסאות נכון מאוד, אבל אתה אמרת שיש שני FDLs.
-
@בניית-גרסאות נכון מאוד, אבל אתה אמרת שיש שני FDLs.
@מישהו12 צודק טעות בניסוח אבל כרגע זה ההסבר היחיד שיש לי שהfdls שמפורסם לציבור לא תואם לfdls שעל המכשיר
-
@מישהו12 צודק טעות בניסוח אבל כרגע זה ההסבר היחיד שיש לי שהfdls שמפורסם לציבור לא תואם לfdls שעל המכשיר
-
@בניית-גרסאות אם זו הייתה השגיאה המכשיר היה נתקע בצריבה אך נדלק.
@מישהו12 אפשר לצרוב fdls שלא תואם למכשיר וזה כל הסיכון ב spd יכול להיות שאם יש שינוים גדולים הוא לא יתן אבל אם זה שינויים קטנים למשל שינוים קלים ברכיבים או בראם או בחתימה הוא יתן
-
תודה לכל המגיבים - תכל'ס יש דרך לדעת מה גודל המחיצות - סתם בכללי, בלי קשר למקרה דנן - שכאן כפי הנראה אלך לצרוב גירסא חדשה, כי כך נגזר עלי בר"ה להוציא את ה80 שח האלו...
-
@מישהו12 אפשר לצרוב fdls שלא תואם למכשיר וזה כל הסיכון ב spd יכול להיות שאם יש שינוים גדולים הוא לא יתן אבל אם זה שינויים קטנים למשל שינוים קלים ברכיבים או בראם או בחתימה הוא יתן
וזה כל הסיכון ב spd יכול להיות שאם יש שינוים גדולים הוא לא יתן אבל אם זה שינויים קטנים למשל שינוים קלים ברכיבים או בראם או בחתימה הוא יתן
ויש תוכנה אחרת שלא תיתן כך אוכל לזהות שזה לא תואם?