בקשה | פתיחת בוטלאודר במכשיר בלי מקשי ווליום+ דרייברים מיוחדים למצב fastboot
-
אני בבעיה... אין כפתורי ווליום והכפתורים בעיגול האמצעי לא מגיבים לי לפתיחת בוטלאודר....
והכלי ש @יום-יפה העלהכאן לא קולט את הפלאפון.. או שלא הבנתי מתי ללחוץ על הכפתורים העליונים.
והכלי ש @משה-144 העלה שם אני לא מצליח להוריד אותו ...
מה אפשר לעשות?זה התגובה שקיבלתי בadb כשניסיתי לצרוב את הבוט. בלי לפתוח בוטלאודר (כי טענו לי שאין לו נעילת בוטלאודר)

@נוחעם-FM זה כנראה דרייברים, תעשה את מה שנתתי לך זה מעדכן את הדריברים
-
לא נראה לי שזה קשור לדרייברים הוא מצליח לקרוא אותו אבל כותב שהוא נעול.
-
@RearmostPant23 כתב בבקשה | דרייברים מיוחדים למצב fastboot:
לא קשור לדרייברים
@נוחעם-FM כתב בבקשה | דרייברים מיוחדים למצב fastboot:
אני בבעיה... אין כפתורי ווליום והכפתורים בעיגול האמצעי לא מגיבים לי לפתיחת בוטלאודר....
MtkClient
-
@RearmostPant23 כתב בבקשה | דרייברים מיוחדים למצב fastboot:
לא קשור לדרייברים
@נוחעם-FM כתב בבקשה | דרייברים מיוחדים למצב fastboot:
MtkClient
@מישהו12 למה זה לא דרייברים הוא אמר שהכלי של יום יפה לא קולט אותו
-
@RearmostPant23
לדעתי לא הבנתי איך להשתמש בו.
או שהוא לא מתאים לפלאפון שלי.
כשאני לוחץ בזמן הדלקת הפלאפון על שתי הכפתורים העליונים הוא מגיע לתפריט בסינית והכלי לא משתנה כלום.יש מצב אתה מוריד את מה ש@משה-144 העלה שם ומעלה לפה?
-
נ נוחעם FM סימן נושא זה כשאלה
-
@RearmostPant23 כתב בבקשה | פתיחת בוטלאודר במכשיר בלי מקשי ווליום+ דרייברים מיוחדים למצב fastboot:
דיברתי על הפסטבוט. ובאופן כללי אני לא ממליץ על הכלי הזה אלא על MTKClient מקורי.
-
@cfopuser אולי אתה יודע האם יעזור פה פקודת adb של לחיצה על כפתור הווליום העליון (שלא קיים) או שאין פקודה כזאת בכלל?
@נוחעם-FM כתב בבקשה | פתיחת בוטלאודר במכשיר בלי מקשי ווליום+ דרייברים מיוחדים למצב fastboot:
@cfopuser אולי אתה יודע האם יעזור פה פקודת adb של לחיצה על כפתור הווליום העליון (שלא קיים) או שאין פקודה כזאת בכלל?
יש פקודה כזאת, אבל זה רק בadb, לא בfastboot...
-
@RearmostPant23 כתב בבקשה | פתיחת בוטלאודר במכשיר בלי מקשי ווליום+ דרייברים מיוחדים למצב fastboot:
דיברתי על הפסטבוט. ובאופן כללי אני לא ממליץ על הכלי הזה אלא על MTKClient מקורי.
@מישהו12 מה הפקות ב client?
-
@מישהו12 מה הפקות ב client?
-
והכלי ש @יום-יפה העלהכאן לא קולט את הפלאפון.. או שלא הבנתי מתי ללחוץ על הכפתורים העליונים.
והכלי ש @משה-144 העלה שם אני לא מצליח להוריד אותו ...
מה אפשר לעשות?זה התגובה שקיבלתי בadb כשניסיתי לצרוב את הבוט. בלי לפתוח בוטלאודר (כי טענו לי שאין לו נעילת בוטלאודר)

@נוחעם-FM כתב בבקשה | פתיחת בוטלאודר במכשיר בלי מקשי ווליום+ דרייברים מיוחדים למצב fastboot:
זה התגובה שקיבלתי בadb כשניסיתי לצרוב את הבוט. בלי לפתוח בוטלאודר (כי טענו לי שאין לו נעילת בוטלאודר
@מישהו12 יש מצב שבאמת אין נעילת בוטלאודר (אנדרואיד 8 הרי) ורק צריך לצרוב את הבוט ביחד עם קובץ da תואם?
או שהשגיאה שרואים בתמונה שהעלתי מadb אומרת שהבוטלאודר נעול?יש דרך לבדוק האם הבוטלאודר נעול?
-
זה התגובה שקיבלתי בadb כשניסיתי לצרוב את הבוט. בלי לפתוח בוטלאודר (כי טענו לי שאין לו נעילת בוטלאודר
@מישהו12 יש מצב שבאמת אין נעילת בוטלאודר (אנדרואיד 8 הרי) ורק צריך לצרוב את הבוט ביחד עם קובץ da תואם?
או שהשגיאה שרואים בתמונה שהעלתי מadb אומרת שהבוטלאודר נעול?יש דרך לבדוק האם הבוטלאודר נעול?
-
מה הקשר לda? אנחנו בפסטבוט
או שהשגיאה שרואים בתמונה שהעלתי מadb אומרת שהבוטלאודר נעול?
אכן. זה מה שכתוב שם באנגלית