מדריך | בניית אפליקציות ברגע ולגמרי בחינם ובעברית
-
כן הכותרת נכונה אם כי לתוצאה מושלמת יש כן הרבה (מאוד) עבודה כי צריך לחשוב על הפרטים הכי קטנים אבל זה פריצת דרך משמועתית שגוגל הוסיפו לאחרונה בתוך אנדרואיד סטודיו "ג'ימני אייג'נט" (Gemini Agent)
מה שצריך לעשות זה להוריד את אנדרואיד סטודיו יש לשים לב זה תופס קצת מקום תלוי איזה תוספים מורידים חשוב להוריד גם SDK לכול גירסת אנדרואיד שאליה אתם רוצים לבנות אפליקצייה חייב להיות את הSDK שלו
אחרי שהתקנתם מומלץ לבחור בNo Activity תלוי מה הפוריקט שלכם
לאחר מכן יש לבחור שם לאפליקצייה (באנגלית) ואת גירסת האנדרואיד המנינלית שאליה היא מכוונת
ואם הורדתם הכל נכון אמור להיפתח לכם מסך כזה (אולי קצת שונה בפעם הראשונה)שימו לב שיקח זמן לבנות את האפליקצייה
ופה מתחיל הפלא בצד יש כפתור של ג'ימיני בהתקנה הראשונה יש לחבר את החשבון גוגל שכם ןהוא יתן גם אפשרות להכניס מפתח API שהוא יכול לג'נרט לבד (לא ברור למה זה נצרך) וזהו פשוט תבקשו ממנו מה שאתם רוצים תסבירו לו בהתחלה שזה פוריקט ריק חדש ושיבנה לכם מה שאתם רוצים (שימו לב שאתם על מצב Agent ולא על מצב צאט) ופשוט תלחצו אנטר מומלץ לאשר לו לעשות שינויים אוטמטית במקום שהווא כל פעם יבקש ממכם
לוקח לו קצת זמן לעבד את הבקשה תלוי מה רוצים אם זה שינוי קטן או כתיבה ראשונית של כל האפליקצייה וכמובן גם תלוי במחשב שלכם
הנה הפרומפט שנתתי לו לדוגמא
"זה פוריקט חדש ואני רוצה שתבנה לי אפליקצייה בשם מתמחים טופ שבמסך הראשי יהיה כפתור עגול כחול עם הכיתוב מתמחים וכשילחצו עליו חמש פעמים הוא יציג את התמונה הזאת ושהוא יציג את מספר הלחיצות שנלחצו ובלחיצה השלישית הוא יכתוב הנה עוד רגע אתה בטופ עד שיגיעו ללחיצה החמישית ואז הוא יציג את התמונה שצירפתי"
יכול להיות שבסיום לא יהיה ניתן להריץ את האפליקציה אבל אפשר לבקש ממנו לבנות או להריץ את האפליקצייה והוא לרוב יפתור את השגיאות לבד אם לא פשוט להעתיק לו את השגיאה והוא כבר יפתור תיתנו לו לריב עם עצמו עד שהוא מצליח לבנות את האפליקיצה ואפשר ללחוץ על החץ למעלה שאמור להיות ירוק
ובום האפליקצייה מוכנה הנה מה שיצא לי Screen_recording_20251019_222910.mp4
ליצירת APK
ויש לנו APK mitmachimtop.apk
בהצלחה!!!
תגובות כאן -