להורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם
-
@otopaz
לא רק. כל קובץ bin@טשיקאוור-ניוז כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@otopaz
לא רק. כל קובץ binכן התכוונתי שבברירת מחדל היא מושכת רק NV.
פתחת שני PACS של מפעל בגרסאות 220 ו3210 וראית שהם זהים ? כנראה חלה טעות כי הם שונים, גם אם לא מאוד.
-
@טשיקאוור-ניוז כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@otopaz
לא רק. כל קובץ binכן התכוונתי שבברירת מחדל היא מושכת רק NV.
פתחת שני PACS של מפעל בגרסאות 220 ו3210 וראית שהם זהים ? כנראה חלה טעות כי הם שונים, גם אם לא מאוד.
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@טשיקאוור-ניוז כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@otopaz
שני המקוריים אכן זהים, חוץ מID 680 .
ובפועל בפאלפון הם ג''כ זהים חוץ מהתפריט והקיצור הזה. שעדיין לא מצאתי אותו...אתה מדבר על הNV ? ברור. דיברתי על שאר הקבצים.
-
ניסיתי להשוות בין הקבצים של ה 220 ל 3210 כדי לבדוק איפה מוגדר הלחצן מעל כפתור הניתוק (ב220 מוגדר רדיו וב 3210 מוגדר מצלמה, .... וד''ל.) בכל הקבצים לא רק ב nv ולא מצאתי..
אם מישהו יודע פיתרון או הערה על זה אשמח..
@r0l0gin אין לי צ'אט זה חסום לי , המייל שלי gute.0556705393
@טשיקאוור-ניוז יש את התוכנה שנקראת Beyond Compare 4 היא משווה גם קבצים בינארית
תהנה -
@טשיקאוור-ניוז
אתה יכול להביא איפה נמצא הלוח שנה שיהיה אפשר להוסיף אותו ל 235? -
@טשיקאוור-ניוז
אתה יכול להביא איפה נמצא הלוח שנה שיהיה אפשר להוסיף אותו ל 235?@e613
זה צירוף של שני תווים. תנסה את כולם מ-0 עד-z -
@טשיקאוור-ניוז
אתה יכול להביא איפה נמצא הלוח שנה שיהיה אפשר להוסיף אותו ל 235?@e613 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@טשיקאוור-ניוז
אתה יכול להביא איפה נמצא הלוח שנה שיהיה אפשר להוסיף אותו ל 235?לוח שנה זה 20 (בהקס)
-
לגבי המלאי כמו שכתבו זה קצת מוזר, גיששתי מה העניין ואני יתנסח בזהירות.
נראה שסמוך למועד הפרסום כאן הופעל לחץ על היצרן ועל אלי אקספרס בכל האמצעים החוקיים למנוע מכירת מכשירי נוקיה באלי אקספרס. זה לא פעם ראשונה ולמוכרים יש דרכים להתמודד עם זה כגון מכירת מכשירי חיקוי לנוקיה ללא הלוגו וד"ל.בנוסף להתרשמותי לא כדאי ואין טעם לפרסם כאן קישורים למכשירים עם מלאי וד"ל..
-
נראה שסמוך למועד הפרסום כאן הופעל לחץ על היצרן ועל אלי אקספרס בכל האמצעים החוקיים למנוע מכירת מכשירי נוקיה באלי אקספרס. זה לא פעם ראשונה ולמוכרים יש דרכים להתמודד עם זה כגון מכירת מכשירי חיקוי לנוקיה ללא הלוגו וד"ל.בנוסף להתרשמותי לא כדאי ואין טעם לפרסם כאן קישורים למכשירים עם מלאי וד"ל..
@אלי-TZA כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
נראה שסמוך למועד הפרסום כאן הופעל לחץ על היצרן ועל אלי אקספרס בכל האמצעים החוקיים למנוע מכירת מכשירי נוקיה באלי אקספרס. זה לא פעם ראשונה ולמוכרים יש דרכים להתמודד עם זה כגון מכירת מכשירי חיקוי לנוקיה ללא הלוגו וד"ל.היה ברור שזה הכיוון, אבל לדעתי זה לא יחזיק הרבה זמן, כי המוכרים מפסידים
-
צפון קוריאה זה כאן.... אבל זה לא יעזור. זה רק מגדיל את המוטיבציה.
-
צפון קוריאה זה כאן.... אבל זה לא יעזור. זה רק מגדיל את המוטיבציה.
@otopaz כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
אבל זה לא יעזור. זה רק מגדיל את המוטיבציה.
לגמרי כמו ש @r0l0gin כתב הרכבת כבר יצאה וזה מאבק מגוחך. כבר היו בעבר תקופות כאלה והרכבת המשיכה הלאה.. בסופו של דבר למוכרים באלי ודאי יש אינטרס להמשיך למכור ולא חסר שיטות.. אני מתאפק לא לפרט..
-
-
נראה שסמוך למועד הפרסום כאן הופעל לחץ על היצרן ועל אלי אקספרס בכל האמצעים החוקיים למנוע מכירת מכשירי נוקיה באלי אקספרס
אופציה נוספת זה שעוד מעט ה11.11 והם מעלים מחירים כדי "להוריד" בהמשך
עוד אופציה שבעקבות ביקוש גדול שנוצר בגלל הגירסה שהעלו כאן המוכר העלה מחיר (לפי כללי הביקוש-והיצע) -
תגידו לי אתם אזויים, אתם באמת חושבים שיש למישהו כאן יכולת להשפיע על מי מוכר מה באליאקפרס, איזה קונספירציה מדהימה🤩
עוד מעט תגידו לי שהעולם שטוח ושאנשי לטאה מנהלים את כדור הארץ.
למי שלא מכיר את הרפרנס מאוד ממליץ לקרוא את לפחות תחילת הכתבה הזאת
@10110000 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
תגידו לי אתם אזויים, אתם באמת חושבים שיש למישהו כאן יכולת להשפיע על מי מוכר מה באליאקפרס, איזה קונספירציה מדהימה🤩
המכשירים המקוריים של נוקיה נמכרים באלי ע"י מוכר אחד ויחיד, עם כל מיני שלוחות. יתכן ויבואנים בארץ התחייבו לו שאם לא ימכור הם יזמינו כמות כפולה, או כל כיו"ב
-
@10110000 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
המכשירים המקוריים של נוקיה נמכרים באלי ע"י מוכר אחד ויחיד, עם כל מיני שלוחות. יתכן ויבואנים בארץ התחייבו לו שאם לא ימכור הם יזמינו כמות כפולה, או כל כיו"ב
@משהקפלן
אם יש להם כזה כוח למה שלא השתמשו בו מההתחלה?בנוסף אם יש להם כוח והשפעתו היא זמנית למה שיתמשו בו כאשר יוצאת תוכנה לשינוי IMEI (ועוד) ולא כאשר יוצאת גרסה כשרה?
בנוסף במידה וההשפעה היא זמנית מה הרווח שיצא מזה?
אם החברה (HMD) כול כך מסתמכת על היבואן הישראלי (שכבר לא כול כך מרכזי כמו הוועדה) למה שלא תחתום איתו דיל על גרסה כשרה או בלעדיות בכלל וזהו?
או שנגיע למסקנה הפשוטה שמדובר בצירוף מקרים ותו לא.
-
@משהקפלן
אם יש להם כזה כוח למה שלא השתמשו בו מההתחלה?בנוסף אם יש להם כוח והשפעתו היא זמנית למה שיתמשו בו כאשר יוצאת תוכנה לשינוי IMEI (ועוד) ולא כאשר יוצאת גרסה כשרה?
אם החברה (HMD) כול כך מסתמכת על היבואן הישראלי (שכבר לא כול כך מרכזי כמו הוועדה) למה שלא תחתום איתו דיל על גרסה כשרה או בלעדיות בכלל וזהו?
@cfopuser כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@משהקפלן
או שכך, או לא.
רק תסביר לי למה כשהזמנתי לאנגליה, או לאיטליה, הוא נתן. כששיניתי לישראל, אופס, לא ניתן לשלוח למיקום זה.....
כנס לכאן, ותנסה לשלוח לישראל
https://he.aliexpress.com/item/1005006990463508.html?gatewayAdapt=glo2isr
או כאן מציע לשלוח לאירלנד
https://he.aliexpress.com/item/1005007206272699.html?spm=a2g0o.productlist.main.2.5d00680E680EAr&algo_pvid=fe96bbd7-21d9-41b3-b4a4-4a04f4b07a0f&algo_exp_id=fe96bbd7-21d9-41b3-b4a4-4a04f4b07a0f-1&pdp_ext_f={"order"%3A"14"%2C"eval"%3A"1"%2C"fromPage"%3A"search"}&pdp_npi=6%40dis!EUR!95.01!59.99!!!108.02!68.21!%402101529317616004961035547ef2b9!12000041189718652!sea!IE!0!ABX!1!0!n_tag%3A-29910%3Bd%3A23e15b79%3Bm03_new_user%3A-29895%3BpisId%3A5000000187455099&curPageLogUid=n9HpQULbf05P&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A|x_object_id%3A1005007206272699|_p_origin_prod%3A&gatewayAdapt=glo2isr
ועוד יותר, קיבלתי מהם קופון במרכז ההודעות, כיון שזה היה לי בעגלה -
@cfopuser כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@משהקפלן
או שכך, או לא.
רק תסביר לי למה כשהזמנתי לאנגליה, או לאיטליה, הוא נתן. כששיניתי לישראל, אופס, לא ניתן לשלוח למיקום זה.....
כנס לכאן, ותנסה לשלוח לישראל
https://he.aliexpress.com/item/1005006990463508.html?gatewayAdapt=glo2isr
או כאן מציע לשלוח לאירלנד
https://he.aliexpress.com/item/1005007206272699.html?spm=a2g0o.productlist.main.2.5d00680E680EAr&algo_pvid=fe96bbd7-21d9-41b3-b4a4-4a04f4b07a0f&algo_exp_id=fe96bbd7-21d9-41b3-b4a4-4a04f4b07a0f-1&pdp_ext_f={"order"%3A"14"%2C"eval"%3A"1"%2C"fromPage"%3A"search"}&pdp_npi=6%40dis!EUR!95.01!59.99!!!108.02!68.21!%402101529317616004961035547ef2b9!12000041189718652!sea!IE!0!ABX!1!0!n_tag%3A-29910%3Bd%3A23e15b79%3Bm03_new_user%3A-29895%3BpisId%3A5000000187455099&curPageLogUid=n9HpQULbf05P&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A|x_object_id%3A1005007206272699|_p_origin_prod%3A&gatewayAdapt=glo2isr
ועוד יותר, קיבלתי מהם קופון במרכז ההודעות, כיון שזה היה לי בעגלה