להורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם
-
@סודידימוש הוצאתי את הסוללה וניסיתי שוב
-
@סודידימוש הוצאתי את הסוללה וניסיתי שוב
-
@otopaz
נכנסתי לאלי אקספרס באיטלקית, נותן לקנות את כל המכשירים
ברגע שנכנסתי לחשבון ורתיתי להזמין, הוא כותב "לא ניתן לשלוח לכתובת שלך"@משהקפלן כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@otopaz
ברגע שנכנסתי לחשבון ורתיתי להזמין, הוא כותב "לא ניתן לשלוח לכתובת שלך"מוכר. דיברתי עם החנות והוא טען שלמרות שזה מופיע ככה, זה עדיין בגלל חוסר מלאי.
אם זה נכון או לא - הימים הקרובים יוכיחו.
אם ינסו בכוח לסגור אלטרנטיבות לאנשים לקנות לבד מכשירים ולהכשיר אותם בסגנון צפון קוריאה - נייצר אלטרנטיבות. -
@משהקפלן כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@otopaz
ברגע שנכנסתי לחשבון ורתיתי להזמין, הוא כותב "לא ניתן לשלוח לכתובת שלך"מוכר. דיברתי עם החנות והוא טען שלמרות שזה מופיע ככה, זה עדיין בגלל חוסר מלאי.
אם זה נכון או לא - הימים הקרובים יוכיחו.
אם ינסו בכוח לסגור אלטרנטיבות לאנשים לקנות לבד מכשירים ולהכשיר אותם בסגנון צפון קוריאה - נייצר אלטרנטיבות. -
ראיתי שאנשים קצת מסתבכים עם התוכנה וההגדרות
אני אתן הקדמה קצרה לתוכנה שתסביר הרבה מדרך שבה בניתי אותהלמרות שאת המחקר התחלתי בגלל ה-IMEI, התוכנה הזאת נבנתה ככלי לבוני גרסאות שיאפשר להם לחקור בקלות רבה יותר את כל התכונות של המכשירים.
לכן יצרתי בתוכנה כמה כלים:- עריכה קלה של ה-NV, בלי שצריך ידנית לשנות ערכי HEX
- השוואה בין קבצי NV בשתי דרכים (השוואה נוחה ללא העתקה והשוואה "במקום" בתוך החלון הראשי כולל אפשרות העתקה
ההשוואה נעשית ID ל-ID ולכן גם אם הקבציפ שונים מאוד, עדיין אם יש ID שבו הערכים זהים הם יופיעו כזהים ואם לא הם יופיעו כשונים. זה מאפשר השוואה הרבה יותר טובה מהשוואה של קובץ לקובץ בעורכי HEX למינייהם - אפשרות שינוי מהיר של המכשיר, אם רוצים לבדוק מה עושה הערך "1" ב-ID 230, ואחרי זה לבדוק מה עושה "2", ואחרי זה מה עושה "3" וכו', צריך דרך מהירה לצרוב את ה-NV למכשיר עם כמה שפחות התעסקות. אם רוצים לבדוק 50 ערכים, גם חסכון של כמה שניות הוא משמעותי.
- אפשרות קלה ובטוחה ל-"שאיבת" קבצים מהמכשיר
לכן, יש בכלי כמה פיצ'רים שקשורים לזה.
ה-V ב-"Auto Write" מפעיל, כמשמעו, כתיבה אוטומטית של ה-NV שנמצא עכשיו על המסך
ברגע שמחברים מכשיר במצב צריבה, לא צריך ללחוץ כלום במחשב כדי שה-NV ייכתב מייד למכשיר
זה מאפשר לנו לשנות ערך, לחבר מכשיר ובלי לגעת במחשב לראות מה השתנה
אחרי זה, תוך כדי שהמכשיר עולה משנים לערך הבא, בינתיים רואים את התוצאה של השינוי הקודם, מחברים שוב במצב צריבה כדי לבדוק את הערך הבא וחוזר חלילהבנוסף, תחת הפרופיל אפשר להגדיר את מיקום הקבצים במכשיר וזה נשמר ברמת הפרופיל לשימוש קבוע, ובלחיצה על "Read Flash Files" כל מה שהגדרנו נשאב מהמכשיר
בקשר לשאלה למה המיקום של קבצי ה-fdl לא נשמר, זה משום שהתוכנה שומרת את התוכן של ה-fdl עצמו בתוך הפרופיל מה שמאפשר ניוד של הפרופיל גם למחשב אחר בקלות
לעוד שאלות אני אשמח לענות, תשאירו אותם פה בנושא הזה ואני אענה עם הזמן
אין לי זמן להתייס לכל אחד אישית, ואם אני עונה תשובות זה לתועלת הכלל במקום פומבי, לכן אני לא עושה למיילים ולהודעות אישיות בצ'אט בכלל
אל תעלבו, זה לא רק לכם, אני לא עונה לכולם
-
@חיליק כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
אודה מאוד למי שירים את הכפפה ויכתוב הוראות מפורטות ומפושטות לשימוש בתוכנה - עדיף מדריך עם תמונות, זה יביא תועלת רבה לאנשים כמוני חסרי הבנה ומושגים, תודה רבה.
ללחוץ על Manage Profiles

ואז על New
אח"כ לכתוב שם ולאשר
ללחוץ על Browse
לבחור fdl1 ולאשר
אח"כ אותו דבר לFDL2
ואז Save
ואח"כ לבחור
לחבר את המכשיר במצב צריבה עד שהמחשב יקלוט אותו
ללחוץ על Read NV File
להמתין לסיום טעינת הקובץ
ללחוץ עם הלחצן הימני על ID 5 ואז על Change Type
לבחור בIMEI ולאשר
ואז אפשר לשנות את הIMEI בשורה 5 בצד ימין (לא מומלץ)
ואותו דבר בIMEI2 ID 337
לסמן את Erase RunNV
וללחוץ על Write NV File
לחכות לסיום וזהו!!!
הנה fdl לנוקיה 2020fdl1.bin fdl2.bin
והנה לנוקיה 2024fdl2.bin fdl1.binבSave Fil לאחר טעינת הקובץ אפשר לגבות מומלץ מאוד

אשמח להצבעות חיוביות@מצ-ופצ-ף כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
ללחוץ על Read NV File
אני נתקע בשלב הזה אם אפשר קצת לעזור לי אני מנסה להכשיר את המכשיר לחבר

-
שימו לב שה235 חזר למלאי באלי אקספרס- כרגע בקצת יותר יקר-
כרגע יוצא 282 ש"ח (יש ב262 בלי עברית ) יש קופון זמין (נהיה 252) אבל עדיין מעל 75 דולר אז הגיוני שיהיה מכס- אז כבר לא משתלם.
יש ב262 בלי עברית (כנראה גם לא במקלדת) כאן יש קופון זמין של 30 ש"ח ILR103 בקניה מעל 268 ש"ח אז שווה להוסיף מגן שיש כאן ויצא 240 כולל מגן-פחות מהמכס כרגע
חוץ מזה ראיתי שיש נוקיה 3210 כולל עברית (צריך לשאול את המוכר אם גם במקלדת כי לא כתוב).
ב200 ש"ח (ויש קופונים זמינים) כאן
שימו לב שב1.11 יש מבצעים באלי, אז כנראה יהיה יותר זול (אבל לא בטוח שישאר.
אם יש למישהו מה להוסיף או לתקן- אשמח לשמוע -
@מצ-ופצ-ף כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
ללחוץ על Read NV File

@y0508352872 אתה בכיוון. גם לי זה מתנהג ככה, אבל לאחר מספר פעמים זה תופס.
בכל אופן - בתקופה הקרובה יהיה פתרון חינמי ב"ה (על ידי) או כמעט חינמי ע"י אחרים.
-
@מצ-ופצ-ף כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
ללחוץ על Read NV File

@y0508352872
רשמת פרופיל? -
@y0508352872
רשמת פרופיל?@טשיקאוור-ניוז כן אבל יכול להות שהפרמטרים לא היו טובים או מדוייקים ויכול להיות גם ש2 קבצי הFD בכלל לא מתאימים למכשיר
המכשיר שלי הוא ללא מצלמה והוא מהמכשירים החדשים ובפנים כתוב NOKIA 215 TA 1613
@otopaz כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
אתה בכיוון. גם לי זה מתנהג ככה, אבל לאחר מספר פעמים זה תופס.
לא עבד לי בכלל עם מליון ואחת נסיונות
-
ניסיתי להשוות בין הקבצים של ה 220 ל 3210 כדי לבדוק איפה מוגדר הלחצן מעל כפתור הניתוק (ב220 מוגדר רדיו וב 3210 מוגדר מצלמה, .... וד''ל.) בכל הקבצים לא רק ב nv ולא מצאתי..
אם מישהו יודע פיתרון או הערה על זה אשמח..
@r0l0gin אין לי צ'אט זה חסום לי , המייל שלי gute.0556705393
-
ניסיתי להשוות בין הקבצים של ה 220 ל 3210 כדי לבדוק איפה מוגדר הלחצן מעל כפתור הניתוק (ב220 מוגדר רדיו וב 3210 מוגדר מצלמה, .... וד''ל.) בכל הקבצים לא רק ב nv ולא מצאתי..
@טשיקאוור-ניוז אם מדובר על התוכנה שלי, היא מראה כל שינוי בכל שדה
אם אתה לא רואה שינוי, או שבטעות השוות את אותו הקובץ לעצמו, או שהם באמת זהיםתמשוך את הקבצים שוב ותשווה שוב
אם הם עדיין זהים, כנראה ההגדרה הזאת לא שם -
@טשיקאוור-ניוז כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
ניסיתי להשוות בין הקבצים של ה 220 ל 3210 כדי לבדוק איפה מוגדר הלחצן מעל כפתור הניתוק (ב220 מוגדר רדיו וב 3210 מוגדר מצלמה, .... וד''ל.) אבל נראה לי שהתוכנה לא מביאה אי התאמה בין קבצים כשמספר הבייטים שווה ככה שאפ' אם בקובץ אחד יהיה כתוב 01 ובשני יהיה כתוב 02 זה מבחינתו התאמה מלאה ולכן לא מצאתי את אי ההתאמה בין שניהם,
זה ודאי לא בNV ITEM. ניסיתי לצרוב PAC של 220 שהחלפתי את הNVITEM לזה של ה3120 ועדיין היה רדיו.
זו גם בעיה שלא נפתרה על ידי אף אחד עדיין, אפילו לא בגרסאות המשולמות.
הפתרון של זה זה פשוט לצרוב את ה3120 ל220 וכך לקבל שם את המצלמה שאמנם לא עובדת ב220, אבל לפחות זה מקדם בלייצר גרסה כשרה.
-
@טשיקאוור-ניוז אם מדובר על התוכנה שלי, היא מראה כל שינוי בכל שדה
אם אתה לא רואה שינוי, או שבטעות השוות את אותו הקובץ לעצמו, או שהם באמת זהיםתמשוך את הקבצים שוב ותשווה שוב
אם הם עדיין זהים, כנראה ההגדרה הזאת לא שם -
@טשיקאוור-ניוז כן אבל יכול להות שהפרמטרים לא היו טובים או מדוייקים ויכול להיות גם ש2 קבצי הFD בכלל לא מתאימים למכשיר
@y0508352872 כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@טשיקאוור-ניוז כן אבל יכול להות שהפרמטרים לא היו טובים או מדוייקים ויכול להיות גם ש2 קבצי הFD בכלל לא מתאימים למכשיר
צריך להוציא סוללה. תעשה את החיבור בסדר הבא :
-
פתח את המכסה האחורי, תשאיר אותו פתוח, תוציא ותכניס סוללה. מכשיר מנותק כמובן. כבל USB מחובר למחשב, מנותק מהמכשיר.
-
פתח את התוכנה
-
טען את הפרופיל של ה235 בתוכנה.
-
לחץ על '*' - וחבר את הUSB למכשיר.
-
אם לא עובד - נתק את הכבל מהמכשיר, הוצא והכנס סוללה, חבר שוב את הכבל למכשיר.
אם עדיין לא עובד כנראה יש לך דרייברים ישנים של נוקיה, אתה צריך להסיר את הכל או לנסות על WINDOWS נקי.
-
-
@r0l0gin @otopaz
ניסיתי את כל הקבצים...
אולי בשניהם זה כתוב אותו דבר?לא מבין "ניסיתי את כל הקבצים". התוכנה של @r0l0gin משווה רק את הNVITEM.
-
@r0l0gin @otopaz
ניסיתי את כל הקבצים...
אולי בשניהם זה כתוב אותו דבר?לא מבין "ניסיתי את כל הקבצים". התוכנה של @r0l0gin משווה רק את הNVITEM.
@otopaz
לא רק. כל קובץ bin -
@otopaz
לא רק. כל קובץ bin@טשיקאוור-ניוז כתב בלהורדה | תוכנה להחלפת IMEI במכשירי Nokia (כולל 235) בחינם:
@otopaz
לא רק. כל קובץ binכן התכוונתי שבברירת מחדל היא מושכת רק NV.
פתחת שני PACS של מפעל בגרסאות 220 ו3210 וראית שהם זהים ? כנראה חלה טעות כי הם שונים, גם אם לא מאוד.
-
@otopaz
לא רק. כל קובץ binכן התכוונתי שבברירת מחדל היא מושכת רק NV.
פתחת שני PACS של מפעל בגרסאות 220 ו3210 וראית שהם זהים ? כנראה חלה טעות כי הם שונים, גם אם לא מאוד.
פוסט זה נמחק!