המלצה | איזה מברגה עדיף
-
שים לב שהרבה מהקישורים שהבאת הם לגוף בלבד.
אני מקווה שהבאת את הקישורים לסופרפארם בתור רעיונות בלבד, כיוון שאת המקיטה למשל מצאתי בזאפ ב100 ש"ח פחות.
נראה לי שכדאי לך להתארגן ולקרוא קודם איזו עוצמה אתה צריך (אם אני מבין נכון מהפורום 12 לשימוש בייתי זה די והותר)
ואיזה סוג, (אימפקט, מקדחה, מברגה וכו') -
מחפש מברגה טובה לשימוש ביתי במחיר סביר
ראיתי כמה אופציות
מה הכי מומלץ?
תודה על העזרה@רבי-יהודי כתב בהמלצה | איזה מברגה עדיף:
ראיתי כמה אופציות
מה הכי מומלץ?
תודה על העזרהלפני הכל:
אימפקט/רגיל.
לשימוש בסיסי ביתי או כללי.
בעיקר הברגות או קדיחות (חוזר לא'), וגם נ"מ עם 12/18 וכו'
למיט"ז בנטענים נחשב מומלץ יותר מקיטה (או מילווקי/דה וולט - אבל רק לתעשיה ממש לביתי אי"צ).
לאחר שת]רט נוכל יותר לעזור בע"ה.
ובכללי אני ממליץ בחום על ברלין מב"ב יש לו סחורה איכותית מאוד במחירים הוגנים. -
שים לב שהרבה מהקישורים שהבאת הם לגוף בלבד.
אני מקווה שהבאת את הקישורים לסופרפארם בתור רעיונות בלבד, כיוון שאת המקיטה למשל מצאתי בזאפ ב100 ש"ח פחות.
נראה לי שכדאי לך להתארגן ולקרוא קודם איזו עוצמה אתה צריך (אם אני מבין נכון מהפורום 12 לשימוש בייתי זה די והותר)
ואיזה סוג, (אימפקט, מקדחה, מברגה וכו')@יוסי-תנורי כתב בהמלצה | איזה מברגה עדיף:
שהבאת הם לגוף בלבד
זה אומר בלי בטריה?
@DANIEL-4 כתב בהמלצה | איזה מברגה עדיף:
אימפקט/רגיל.
נראה לי אימפקט עדיף
ברלין מב"ב
אני לא גר קרוב לבני ברק
יש להם אתר? מייל?תודה רבה
-
@יוסי-תנורי כתב בהמלצה | איזה מברגה עדיף:
שהבאת הם לגוף בלבד
זה אומר בלי בטריה?
אימפקט/רגיל.
נראה לי אימפקט עדיף
ברלין מב"ב
אני לא גר קרוב לבני ברק
יש להם אתר? מייל?תודה רבה
@רבי-יהודי כתב בהמלצה | איזה מברגה עדיף:
הקונישי זבל.
יש לי כמה כלים של EINHELL (לא בשימוש מקצועי) ואני דיי מרוצה מהם. -
ראיתי כמה אופציות
מה הכי מומלץ?
תודה על העזרה@רבי-יהודי בנוסף לכל החקירות והשאלות דלעיל, לא כתבת מה התקציב שלך.
אם התקציב שלך אינו בשמים, אז אפשר קצת לכוון אותך: קח מברגה נטענת, עם 2 סוללות!, בוש או מקיטה, 12, המחיר בסביבות 500-600 ש"ח.
אל תתפתה לקנות כלי אחד גם לקדיחה, כי זה לא זה... אם אתה צריך כלי גם לקדיחה, קח פטישון חשמלי, 800, של בוש או מקיטה, גם בסביבות המחיר הנ"ל, וסגרת את הסיפור.אגב, אכן ברלין מומלץ מאוד. האיש שולט בתחום חזק, ויש לו ידע עצום, ואפשר בהחלט לסמוך על המילה שלו. כך שאם יוצא לך לעבור בסביבות הכניסה לעיר, שווה לקפוץ אליו.
בהצלחה.
-
@רבי-יהודי בנוסף לכל החקירות והשאלות דלעיל, לא כתבת מה התקציב שלך.
אם התקציב שלך אינו בשמים, אז אפשר קצת לכוון אותך: קח מברגה נטענת, עם 2 סוללות!, בוש או מקיטה, 12, המחיר בסביבות 500-600 ש"ח.
אל תתפתה לקנות כלי אחד גם לקדיחה, כי זה לא זה... אם אתה צריך כלי גם לקדיחה, קח פטישון חשמלי, 800, של בוש או מקיטה, גם בסביבות המחיר הנ"ל, וסגרת את הסיפור.אגב, אכן ברלין מומלץ מאוד. האיש שולט בתחום חזק, ויש לו ידע עצום, ואפשר בהחלט לסמוך על המילה שלו. כך שאם יוצא לך לעבור בסביבות הכניסה לעיר, שווה לקפוץ אליו.
בהצלחה.
@סוף-הרחוב אתה יכול לראות מהלינקים שהוא הביא את התקציב. נח ברלין לא יותר זול מחנות ממוצעת באינטרנט.
אני הייתי סומך על מילה של בעל מקצוע ולא מוכר.
קדיחה-בבטון, דנו על זה כבר פה - לא שייך. ברזל ועץ אפשרי עם אימפקט. -
@רבי-יהודי בנוסף לכל החקירות והשאלות דלעיל, לא כתבת מה התקציב שלך.
בהצלחה.
-
@רבי-יהודי יש אתר בשם כלי עבודה יד ראשונה ויש שם דילים ממש טובים לכלי עבודה,
כדאי לך להציץ שם לפני שאתה קונה. -
@רבי-יהודי אתר מומלץ... לפעמים גם מחסני חשמל טוב.
אני בדרך כלל הולך לפי המחיר. העיקר זה לבדוק אם יש בסביבה שלך מישהו שאפשר למסור לו את הכלי במקרה של תקלה במסגרת האחריות (לא מחייב מהחנות שקנית, אלא חנות שמשווקת את אותו מוצר - אפשר למסור להם לתיקון). -
https://www.mgtools.co.il/items/8107134
קצת יותר יקר, אבל נראה לי רעיון מוצלח.