בעיה | מקרר בלומברג תקול
-
יש לי מקרר בלומברג מקפיא תחתון, שהמקרר לא מקרר כלל והמקפיא חלקית.
יש לי סימן תקלה שמופיע בצג כבר זמן רב (לא ידעתי שזה סימן תקלה) ותמיד המקרר עבד בצורה תקינה, יש לציין שבמקרה שאני מעביר את המקפיא למינוס 27, הסימון נעלם (לא חיכיתי שהמקפיא אכן יגיע לדרגת הקור הזו)
השאלה האם יש לי דרך לאתר מה התקלה בכוחות עצמי.
והאם יש אפשרות לעשות זאת בלי הפשרה.
וכן האם העברה למצב שבת יכולה לפתור את הבעיה לפחות זמנית.
תודה -
יש לי סימן תקלה שמופיע בצג כבר זמן רב (לא ידעתי שזה סימן תקלה) ותמיד המקרר עבד בצורה תקינה, יש לציין שבמקרה שאני מעביר את המקפיא למינוס 27, הסימון נעלם (לא חיכיתי שהמקפיא אכן יגיע לדרגת הקור הזו)
תודה@יוסי-תנורי
א. זה סימון של חיסכון (ECO mode) הסימון של המשולש זה השגיאה
ב. כנראה שהעמסת יותר מידי דברים במקפיא וחסמת לו את האויר
יש במקפי באמצע למעלה פתח של יציאת אויר תשאיר לו פתחי אוורור -
תודה@יוסי-תנורי
האם יש קרח בקיר הפנימי של המקפיא? -
תודה
אין קרח על דופן המקפיא
עכשיו אני רואה שגם המקפיא אינו במיטבו כלומר דברים מפשירים חלקית (מים נהיים מעין ברד כזה)
אכן העמסתי יתר על המידה את המדף העליון במקפיא, אבל כבר אתמול פיניתי את המקום שלפני המאוורר, אני רואה שהמאוורר פועל ומרגיש יציאת אוויר קר, אבל כנראה שלא מספיק קר. -
תודה
אין קרח על דופן המקפיא
עכשיו אני רואה שגם המקפיא אינו במיטבו כלומר דברים מפשירים חלקית (מים נהיים מעין ברד כזה)
אכן העמסתי יתר על המידה את המדף העליון במקפיא, אבל כבר אתמול פיניתי את המקום שלפני המאוורר, אני רואה שהמאוורר פועל ומרגיש יציאת אוויר קר, אבל כנראה שלא מספיק קר.@יוסי-תנורי
נשאר לי להפנות אותך למדריך, קרא את החלק על "בריחת גז"
https://mitmachim.top/topic/36076/מדריך-תקלות-במקרר-פרק-ב-נזילה-מהמקרר-קרח-במקפיא-ובריחת-גז -
@יוסי-תנורי
https://mitmachim.top/topic/36076/מדריך-תקלות-במקרר-פרק-ב-נזילה-מהמקרר-קרח-במקפיא-ובריחת-גז@שטיגליץ יש דרך לזהות בודאות אם זו דליפת גז?
תודה רבה -
@יוסי-תנורי
https://mitmachim.top/topic/36076/מדריך-תקלות-במקרר-פרק-ב-נזילה-מהמקרר-קרח-במקפיא-ובריחת-גז@שטיגליץ אמר לי טכנאי שהלך כרטיס מדחס, זה משהו שאני יכול להשיג ולתקן לבד?
תודה -
אשמח מאד אם למישהו יש מידע בדחיפות האם אני יכול להחליף לבד ובמידה שכן אם יש דרך לזהות לפי המדבקה של המקרר מה הכרטיס התואם.
(הטכנאי לקח איתו את הכרטיס הישן) -
אשמח מאד אם למישהו יש מידע בדחיפות האם אני יכול להחליף לבד ובמידה שכן אם יש דרך לזהות לפי המדבקה של המקרר מה הכרטיס התואם.
(הטכנאי לקח איתו את הכרטיס הישן) -
@יצחק-e תודה אבל כבר סיכמתי עם טכנאי.
-
@יצחק-e תודה אבל כבר סיכמתי עם טכנאי.
@יוסי-תנורי עדיין יש לי מה לומר לך
-
@יוסי-תנורי עדיין יש לי מה לומר לך
פוסט זה נמחק!