דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. חשמל - כללי
  3. מכשירי חשמל ביתיים
  4. סקר | סקר: איזו חברה מכונת הכביסה שיש לך בבית?

סקר | סקר: איזו חברה מכונת הכביסה שיש לך בבית?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר מכשירי חשמל ביתיים
60 פוסטים 22 כותבים 1.1k צפיות 18 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • שטיגליץש מנותק
    שטיגליץש מנותק
    שטיגליץ
    כתב נערך לאחרונה על ידי

רק הערה:
    התפלאתי באמת איך בוש יצא נמוך.
    ואז נזכרתי שבפילוח שלי של התקלות לא מוזכרות שיחות טלפון קצרות אלא רק תיקונים שאני מגיע ללקוח או שיחות ארוכות עם הסבר עד התיקון.
    ובבוש זה משמעותי כי בבוש יש מנהג שהדלתות נופלות... וכשהדלת נופלת אני שולח בטלפון את הלקוח לחנות וזה לא נרשם אצלי בתקלות.

S תגובה 1 תגובה אחרונה
    3
    • שטיגליץש שטיגליץ

@רמיזא כתב

ולהחליף דלת עולה כמעט כמו חצי מכונה,

אם אתה ירושלמי יש באלון לוק יד שנייה, אבל גם יד ראשונה לא כל כך יקר, תפרק את הציר - בסך הכל שני ברגים (צריך ביט כוכב) ותביא להם את הדלת עם הציר ביחד ויחברו לך על הציר ותחזיר בחזרה
      אוהלי יוסף 3 ליד בר אילן

ר מנותק
      ר מנותק
      רמיזא
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@שטיגליץ כתב בסקר | סקר: איזו חברה מכונת הכביסה שיש לך בבית?:

@רמיזא כתב

אם אתה ירושלמי יש באלון לוק יד שנייה, אבל גם יד ראשונה לא כל כך יקר, תפרק את הציר - בסך הכל שני ברגים (צריך ביט כוכב) ותביא להם את הדלת עם הציר ביחד ויחברו לך על הציר ותחזיר בחזרה
      אוהלי יוסף 3 ליד בר אילן

בטוח ? מצרף אשכול שפתחתי כאן
      https://mitmachim.top/topic/81504/בקשת-מידע-דלת-למכונת-כביסה-סימנס-wm12w468il/18

שטיגליץש תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • שטיגליץש שטיגליץ

רק הערה:
        התפלאתי באמת איך בוש יצא נמוך.
        ואז נזכרתי שבפילוח שלי של התקלות לא מוזכרות שיחות טלפון קצרות אלא רק תיקונים שאני מגיע ללקוח או שיחות ארוכות עם הסבר עד התיקון.
        ובבוש זה משמעותי כי בבוש יש מנהג שהדלתות נופלות... וכשהדלת נופלת אני שולח בטלפון את הלקוח לחנות וזה לא נרשם אצלי בתקלות.

S מחובר
        S מחובר
        smct
        כתב נערך לאחרונה על ידי

כי בבוש יש מנהג שהדלתות נופלות.

באמת אצלי זה נפל הדלת נראה לי אחרי שלוש שנים בערך אבל זה בגלל שהמכונת כביסה נמצאת בפתח של חדר והדלת נשארת הרבה פעמים פתוחה והיא מקבל הרבה מכות

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • שטיגליץש שטיגליץ

@mdy כתב בסקר | סקר: איזו חברה מכונת הכביסה שיש לך בבית?:

מעניין. במה זה מתבטא?

בבוש הפולניות שמסתובבות קבוע על 1200 או 1400 הולכות לפח תוך שנתיים שלוש בגרמניות ראיתי ששורדות 7 או 8 ואולי ישרדו עוד

ח מנותק
          ח מנותק
          חובבן מקצועי
          כתב נערך לאחרונה על ידי

בגרמניות ראיתי ששורדות 7 או 8 ואולי ישרדו עוד

יש משהו ברמה של הגרמניות שהוא לא גרמני?! יש מלא שלא רוצים (בצדק לדעתי, אבל זה לא נושא לדיון כאן בפורום..) לקנות גרמני..

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • מיגו להוציאמ מנותק
            מיגו להוציאמ מנותק
            מיגו להוציא
            כתב נערך לאחרונה על ידי מיגו להוציא

רק משתף בנסיוני מזמני בישיבה,

מקרא:
            ישיבה= חדר כביסה שעובד 20 שעות מינימום ביממה, ולפני ת"ב 24 שעות בימממה

היו שם Miele שהיו עוד לפני זמני- מה שוודאי 10-12 שנה שם
            ועד היום עובדות בלי תלונות
            (אולי עם תיקונים קלים ופלסטיקה פה ושם)

לעומת זאת,
            האחרונות שנקנו הן מכונות של LG חדשות,
            שבכולן, ללא יוצא מן הכלל, המסך נהרס תוך שנה שנתיים, ועוד שלל תקלות שונות ומשונות.
            מה שאומר, שגם אם המכונה מוכנה לעבוד, זה רק על התוכניות בברירת מחדל,
            בלי אופציה לשינוי סל"ד ומעלות.

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • מיגו להוציאמ מיגו להוציא

רק משתף בנסיוני מזמני בישיבה,

מקרא:
              ישיבה= חדר כביסה שעובד 20 שעות מינימום ביממה, ולפני ת"ב 24 שעות בימממה

היו שם Miele שהיו עוד לפני זמני- מה שוודאי 10-12 שנה שם
              ועד היום עובדות בלי תלונות
              (אולי עם תיקונים קלים ופלסטיקה פה ושם)

לעומת זאת,
              האחרונות שנקנו הן מכונות של LG חדשות,
              שבכולן, ללא יוצא מן הכלל, המסך נהרס תוך שנה שנתיים, ועוד שלל תקלות שונות ומשונות.
              מה שאומר, שגם אם המכונה מוכנה לעבוד, זה רק על התוכניות בברירת מחדל,
              בלי אופציה לשינוי סל"ד ומעלות.

ח מנותק
              ח מנותק
              חובבן מקצועי
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@מיגו-להוציא אז אולי כדאי לקנות מכונה יד שנייה מלפני עשרים שנה?! 😉

תגובה 1 תגובה אחרונה
              4
              • ר רמיזא

@רמיזא כתב

אוהלי יוסף 3 ליד בר אילן

בטוח ? מצרף אשכול שפתחתי כאן
                https://mitmachim.top/topic/81504/בקשת-מידע-דלת-למכונת-כביסה-סימנס-wm12w468il/18

שטיגליץש מנותק
                שטיגליץש מנותק
                שטיגליץ
                כתב נערך לאחרונה על ידי שטיגליץ

@רמיזא
                האמת שהייתי היום באברהמי ובאלון לוק להחלפת פלסטיקה לדלת.
                באלון לוק כעת יש איזו בעיה שהעובד המקצועי שהיה שם לא נמצא כעת אז לא מצאו את הדלת שחיפשתי.
                באברהמי ידית של דלת עם מסגרת לדלת עלו 360 ללקוח.
                אין צורך לקנות את כל הדלת בשלמותה רק את החלקים שניזוקו

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • שטיגליץש מנותק
                  שטיגליץש מנותק
                  שטיגליץ

סיכום קצר שלי:
                  במגבלות הסקר הקטן הזה בתוספת ההערה שחלק מתקלות של בוש לא צויינו בפילוח תקלות - נראה שבסך הכל אין כאן איזה מהלך שובר שוויון, בניגוד למה שחשבתי בתחילה.
                  החידוש האמיתי אם כבר נמצא בסקר שרידות מכונות כביסה שנעשה לפני שנתיים.
                  מדובר רק על 40 מכונות ששרדו עשר שנים, אבל בכל זאת יש כיוונים מעניינים.
                  לדוגמא מילה לפי הנתונים שעלו בסקר שעשינו כאן נמצאת בשוק שלוש אחוז אבל בשרידות היא מגיעה ל18 אחוז... גרמנים ארורים.
                  b276a37f-5c26-4f95-b0bc-8e397432ad76-image.png
                  כמובן שבעשר שנים משתנים הרגלי צריכה וכו' (ומסתמא גם איכות המכונות, כך שאולי המכונות הללו כיום פחות טובות...) אבל בכל זאת זה מעניין.
                  בוש 49 אחוז מהשוק בסקר עם 32 אחוז שרידות אחרי עשר שנים

YkingsmartY תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • שטיגליץש שטיגליץ

סיכום קצר שלי:
                    במגבלות הסקר הקטן הזה בתוספת ההערה שחלק מתקלות של בוש לא צויינו בפילוח תקלות - נראה שבסך הכל אין כאן איזה מהלך שובר שוויון, בניגוד למה שחשבתי בתחילה.
                    החידוש האמיתי אם כבר נמצא בסקר שרידות מכונות כביסה שנעשה לפני שנתיים.
                    מדובר רק על 40 מכונות ששרדו עשר שנים, אבל בכל זאת יש כיוונים מעניינים.
                    לדוגמא מילה לפי הנתונים שעלו בסקר שעשינו כאן נמצאת בשוק שלוש אחוז אבל בשרידות היא מגיעה ל18 אחוז... גרמנים ארורים.
                    b276a37f-5c26-4f95-b0bc-8e397432ad76-image.png
                    כמובן שבעשר שנים משתנים הרגלי צריכה וכו' (ומסתמא גם איכות המכונות, כך שאולי המכונות הללו כיום פחות טובות...) אבל בכל זאת זה מעניין.
                    בוש 49 אחוז מהשוק בסקר עם 32 אחוז שרידות אחרי עשר שנים

YkingsmartY מחובר
                    YkingsmartY מחובר
                    Ykingsmart
                    מדריכים
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@שטיגליץ לא הצלחתי להבין לפי מה נתוני הסקר, הצבענו בלי להגיד אם זה שרד 10 שנים... שלי למשל בת פחות משנה, אז איך אפשר להחשיב אותה בסקר?

לאינדקס האפליקציות והמדריכים שפירסמתי לחץ כאן
                    אפשר ליצור איתי קשר במייל
                    Ykingsmart1@gmail.com

שטיגליץש 2 תגובות תגובה אחרונה
                    0
                    • YkingsmartY Ykingsmart

@שטיגליץ לא הצלחתי להבין לפי מה נתוני הסקר, הצבענו בלי להגיד אם זה שרד 10 שנים... שלי למשל בת פחות משנה, אז איך אפשר להחשיב אותה בסקר?

שטיגליץש מנותק
                      שטיגליץש מנותק
                      שטיגליץ
                      כתב נערך לאחרונה על ידי
                      פוסט זה נמחק!
                      תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • YkingsmartY Ykingsmart

שטיגליץש מנותק
                        שטיגליץש מנותק
                        שטיגליץ

@Ykingsmart

אני משווה בין סקר קיימות המכונה בשוק לבין סקר של מכונות ששורדות עשר שנים.
                        לדוגמא: אם בשוק יש 49 אחוז בוש הייתי מצפה שגם אחרי עשר שנים יהיו 49 אחוז בוש. אבל אם 32 אחוז בלבד מאלו ששורדות עשר שנים זה בוש - זה אומר שבוש שורדות פחות מחברות אחרות.
                        אם בשוק יש שלוש אחוז מילה - הייתי מצפה שגם אחרי עשר שנים כך יהיה, אבל מתברר שבקרב המכונות בנות עשר היא תופסת 18 אחוז, זה אומר שהיא שורדת פי כמה מאחרות

מ M 2 תגובות תגובה אחרונה
                        1
                        • שטיגליץש שטיגליץ

@Ykingsmart

לדוגמא: אם בשוק יש 49 אחוז בוש הייתי מצפה שגם אחרי עשר שנים יהיו 49 אחוז בוש. אבל אם 32 אחוז בלבד מאלו ששורדות עשר שנים זה בוש - זה אומר שבוש שורדות פחות מחברות אחרות.
                          אם בשוק יש שלוש אחוז מילה - הייתי מצפה שגם אחרי עשר שנים כך יהיה, אבל מתברר שבקרב המכונות בנות עשר היא תופסת 18 אחוז, זה אומר שהיא שורדת פי כמה מאחרות

מ מנותק
                          מ מנותק
                          משחזר מידע
                          כתב נערך לאחרונה על ידי משחזר מידע

בצעת כבר סקר לפני עשור
                          או שאתה מתכנן לעשות סקר נוסף בעוד עשור?
                          לא ראיתי שיש בסקרך כמה זמן בשימוש

הפעלת ניהול דיסקים דרך הקובץ המצורף

Hex editor חינמי

0
                          • מ משחזר מידע

בצעת כבר סקר לפני עשור
                            או שאתה מתכנן לעשות סקר נוסף בעוד עשור?
                            לא ראיתי שיש בסקרך כמה זמן בשימוש

שטיגליץש מנותק
                            שטיגליץש מנותק
                            שטיגליץ

ל @משחזר-מידע ולכל מי שכבר התבלבל ובצדק מאוסף הנתונים
                            מוזכרים בשרשור שלושה סקרים שנעשו:
                            א. הסקר שנעשה כאן בתחילת השרשור וכולם מוזמנים להצביע בו איזה מכונה יש לך בבית, מטרתו לבדוק כמה כל מכונה קיימת בשוק.
                            ב. הסקר השני הוא סקר מספר תקלות שתיקנתי לפי חברות, גם מופיע שם.
                            ג. הסקר השלישי הוא סקר "שרידות מכונות כביסה" שעשיתי לפני שנתיים באתר פרוג והנה הקישור לתוצאות שלו:https://www.prog.co.il/threads/סקר-יש-לכם-מכונת-כביסה-בת-10-שנים-כנסו-בבקשה-לפה.827961/post-11437257
                            בו ביקשתי שכל מי שיש לו מכונה בת יותר מעשר שנים שיכתוב את שם החברה, וקיבלתי 40 תשובות. אני כותב כאן את התוצאות באופן שנראה גם אחוזים (כתוב בכל פלח מספר מכונות מתוך הארבעים וכמה זה באחוזים)
                            25467859-3f04-4f8e-afcd-03e0c71b4933-image.png
                            במידה שלא השתנו הרגלי צריכה (אולי פתאום מלא אנשים החליטו לקנות מכונות בוש ולפני עשר שנים קנו יותר מילה)
                            ובמידה ואיכות המכונות לא השתנתה לטובה או לרעה בכלל החברות (מה שלא ברור בכלל...) אם מישהו רוצה לקנות מכונה שתחזיק לעשר שנים אמור להעדיף את מילה שיש לה פי שמונה (בערך) סיכויים לשרוד עשר שנים מאשר בוש.

יש לשקלל נתון נוסף שכמובן משפיע - כיון שמכונת מילה היא יקרה - אנשים פחות ממהרים להשליך אותה לאשפה אלא מעדיפים לתקן ואולי זה מוסיף לסיבה שהיא שורדת יותר, מצד שני התיקונים שלה יקרים מה שמאזן קצת את הנתון הזה...

סיבכתי אותכם לגמרי, הא?

בכל מקרה מי שרוצה לא לקנות מילה בגלל שהיא גרמנית או בגלל שהיא יקרה או בגלל שניהם - נראה לי שאלקטרולוקס היא בחירה טובה
                            7 אחוז בשוק
                            4 אחוז תקלות.
                            10 אחוז שורדת אחרי עשר שנים (למרות שהיא לא יקרה ולכן קל יחסית לזרוק אותה.)
                            נחמד לא?

ולא שכחנו שהשוודים הצילו הרבה יהודים בשואה...

כמו שכתבתי בהנחה שלא השתנו דברים וכו' ובהתחשב בעובדה שמדובר בסקר מצומצם למדי אבל נראה לי שהוא בכל זאת משקף.

אשמח להערות לפני שאני מתחיל להמליץ רשמית על אלקטרולוקס

י תגובה 1 תגובה אחרונה
                            4
                            • שטיגליץש שטיגליץ

@Ykingsmart

M מנותק
                              M מנותק
                              mdy
                              כתב נערך לאחרונה על ידי
                              פוסט זה נמחק!
                              M תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0
                              • M mdy

פוסט זה נמחק!

M מנותק
                                M מנותק
                                mdy
                                כתב נערך לאחרונה על ידי mdy

@שטיגליץ כתב ב[סקר |

לא הבנתי. מילה מולידות מכונות בבית שהן נמצאות? איך מ3% נהיו 18%? זה לא בהכרח בגלל שהן שורדות. זה אולי בגלל שקנו עוד...
                                תקן אותי אם אני טועה.
                                ויש כאן עוד דבר חשוב. זה שמכונה שורדת 10 שנים לא אומר שהיא טובה. כמה תיקונים ביצעו בה??? אולי בגלל ה"שם" שלה הלקוח נוטה לתקן אותה יותר.

הבדיקה צריכה להיות כמה תיקונים יש בכל מותג ב5 שנים הראשונות ומה העלויות שלהם. זה לדעתי צריך להיות המפתח לבדקה טובה.

0
                                • מ מנותק
                                  מ מנותק
                                  מאן דאמר
                                  מדריכים
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

יש לי של lavamat
                                  היא די חדשה אבל לבנתיים מבחינת ניקיון עובדת טוב
                                  וגם במחיר היה פער משמעותי לטובתה
                                  בא נראה מבחינת שרידות כמה זמן תחזיק...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  0
                                  • שטיגליץש שטיגליץ

ל @משחזר-מידע ולכל מי שכבר התבלבל ובצדק מאוסף הנתונים
                                    מוזכרים בשרשור שלושה סקרים שנעשו:
                                    א. הסקר שנעשה כאן בתחילת השרשור וכולם מוזמנים להצביע בו איזה מכונה יש לך בבית, מטרתו לבדוק כמה כל מכונה קיימת בשוק.
                                    ב. הסקר השני הוא סקר מספר תקלות שתיקנתי לפי חברות, גם מופיע שם.
                                    ג. הסקר השלישי הוא סקר "שרידות מכונות כביסה" שעשיתי לפני שנתיים באתר פרוג והנה הקישור לתוצאות שלו:https://www.prog.co.il/threads/סקר-יש-לכם-מכונת-כביסה-בת-10-שנים-כנסו-בבקשה-לפה.827961/post-11437257
                                    בו ביקשתי שכל מי שיש לו מכונה בת יותר מעשר שנים שיכתוב את שם החברה, וקיבלתי 40 תשובות. אני כותב כאן את התוצאות באופן שנראה גם אחוזים (כתוב בכל פלח מספר מכונות מתוך הארבעים וכמה זה באחוזים)
                                    25467859-3f04-4f8e-afcd-03e0c71b4933-image.png
                                    במידה שלא השתנו הרגלי צריכה (אולי פתאום מלא אנשים החליטו לקנות מכונות בוש ולפני עשר שנים קנו יותר מילה)
                                    ובמידה ואיכות המכונות לא השתנתה לטובה או לרעה בכלל החברות (מה שלא ברור בכלל...) אם מישהו רוצה לקנות מכונה שתחזיק לעשר שנים אמור להעדיף את מילה שיש לה פי שמונה (בערך) סיכויים לשרוד עשר שנים מאשר בוש.

יש לשקלל נתון נוסף שכמובן משפיע - כיון שמכונת מילה היא יקרה - אנשים פחות ממהרים להשליך אותה לאשפה אלא מעדיפים לתקן ואולי זה מוסיף לסיבה שהיא שורדת יותר, מצד שני התיקונים שלה יקרים מה שמאזן קצת את הנתון הזה...

סיבכתי אותכם לגמרי, הא?

בכל מקרה מי שרוצה לא לקנות מילה בגלל שהיא גרמנית או בגלל שהיא יקרה או בגלל שניהם - נראה לי שאלקטרולוקס היא בחירה טובה
                                    7 אחוז בשוק
                                    4 אחוז תקלות.
                                    10 אחוז שורדת אחרי עשר שנים (למרות שהיא לא יקרה ולכן קל יחסית לזרוק אותה.)
                                    נחמד לא?

ולא שכחנו שהשוודים הצילו הרבה יהודים בשואה...

כמו שכתבתי בהנחה שלא השתנו דברים וכו' ובהתחשב בעובדה שמדובר בסקר מצומצם למדי אבל נראה לי שהוא בכל זאת משקף.

אשמח להערות לפני שאני מתחיל להמליץ רשמית על אלקטרולוקס

י מנותק
                                    י מנותק
                                    יצחק e
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@שטיגליץ יש לי כמה השגות על המסקנות שלך בנושא שרידות זה לא אומר כי מה שהיה זה לא מה שעכשיו וגם מילה ששורדת הרבה (לדעתי גם בגלל המחיר שלה) משבשת את הסטטיסטיקה
                                    אצלי באופן אישי רוב התיקונים קשורים למשתמש אם זה סתימות גומיות קרועות וכו' אז אני מכניס לשקלול עלות תיקונים וזמינות חלפים למשל אלקטרולוס לפי דעתי מעסיקים מהנדס מיוחד שתפקידו להקשות את התיקונים על הטכנאי מה שמייקר את התיקון מאידך בבוש התיקונים קלים יחסים והחלפים זמינים וזולים
                                    מעשה שהיה בערב סוכות האחרון התקשרו אלי שניים שנקרעה להם הגומיה של הדלת אחד בוש ואחד אאג החלפתי רק לבוש משתי סיבות אחד כי לבוש אני תמיד מחזיק באוטו גומיה אחת לפחות ולא היה לי זמן ללכת לחנות לקנות גומיה של אאג וסיבה שניה הזמן של התיקון לקח לי 7 דקות בלי גוזמא מאז שיצאתי מהבית ירדתי לאוטו לקחת גומיה וכלים עד שהיתי בבית חזרה אצל הלקוח הייתי פחות משלוש דקות דבר שאין סיכוי שיקרה באלקטרולוס ואותו אחד לא מצא טכנאי לפני סוכות והחלפתי לו למחרת שמחת תורה בצהריים עד שקניתי גומיה

3
                                    • M mdy

@שטיגליץ כתב ב[סקר |

לא הבנתי. מילה מולידות מכונות בבית שהן נמצאות? איך מ3% נהיו 18%? זה לא בהכרח בגלל שהן שורדות. זה אולי בגלל שקנו עוד...
                                      תקן אותי אם אני טועה.
                                      ויש כאן עוד דבר חשוב. זה שמכונה שורדת 10 שנים לא אומר שהיא טובה. כמה תיקונים ביצעו בה??? אולי בגלל ה"שם" שלה הלקוח נוטה לתקן אותה יותר.

הבדיקה צריכה להיות כמה תיקונים יש בכל מותג ב5 שנים הראשונות ומה העלויות שלהם. זה לדעתי צריך להיות המפתח לבדקה טובה.

שטיגליץש מנותק
                                      שטיגליץש מנותק
                                      שטיגליץ
                                      כתב נערך לאחרונה על ידי

תקן אותי אם אני טועה.

בסקר על שרידות מכונות רק אנשים שיש להם מכונה ששורדת עשר שנים רשמו את שם המכונה.
                                      מילה היו בסקר שוק 3 אחוז אבל במכונות הזקנות היא עלתה ל18 אחוז כי היא שורדת יותר.
                                      כמו שבאנשים גברים ונשים נולדים חמישים אחוז חמישים אחוז בערך, אבל אם תקח את קבוצת גיל 95 תראה שיש יותר נשים, למה? כי גברים נפטרים (או נהרגים) מוקדם יותר.

נכון , לכן הוספתי סקר של תקלות שתיקנתי

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      0
                                      • י יצחק e

@שטיגליץ יש לי כמה השגות על המסקנות שלך בנושא שרידות זה לא אומר כי מה שהיה זה לא מה שעכשיו וגם מילה ששורדת הרבה (לדעתי גם בגלל המחיר שלה) משבשת את הסטטיסטיקה
                                        אצלי באופן אישי רוב התיקונים קשורים למשתמש אם זה סתימות גומיות קרועות וכו' אז אני מכניס לשקלול עלות תיקונים וזמינות חלפים למשל אלקטרולוס לפי דעתי מעסיקים מהנדס מיוחד שתפקידו להקשות את התיקונים על הטכנאי מה שמייקר את התיקון מאידך בבוש התיקונים קלים יחסים והחלפים זמינים וזולים
                                        מעשה שהיה בערב סוכות האחרון התקשרו אלי שניים שנקרעה להם הגומיה של הדלת אחד בוש ואחד אאג החלפתי רק לבוש משתי סיבות אחד כי לבוש אני תמיד מחזיק באוטו גומיה אחת לפחות ולא היה לי זמן ללכת לחנות לקנות גומיה של אאג וסיבה שניה הזמן של התיקון לקח לי 7 דקות בלי גוזמא מאז שיצאתי מהבית ירדתי לאוטו לקחת גומיה וכלים עד שהיתי בבית חזרה אצל הלקוח הייתי פחות משלוש דקות דבר שאין סיכוי שיקרה באלקטרולוס ואותו אחד לא מצא טכנאי לפני סוכות והחלפתי לו למחרת שמחת תורה בצהריים עד שקניתי גומיה

שטיגליץש מנותק
                                        שטיגליץש מנותק
                                        שטיגליץ
                                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@יצחק-e
                                        דווקא ההשגות שלך ושל שכמותך הן הכי מעניינות אותי, אם יש לך מה להוסיף תכתוב הכל.
                                        אני לא נפגשתי בסתימה באלקטרולוקס, אני חושב שזה בנוי בצורה טובה יותר מבוש שמונעת סתימות, נתקלת בהרבה סתימות?

י תגובה 1 תגובה אחרונה
                                        0
                                        • שטיגליץש שטיגליץ

@יצחק-e
                                          דווקא ההשגות שלך ושל שכמותך הן הכי מעניינות אותי, אם יש לך מה להוסיף תכתוב הכל.
                                          אני לא נפגשתי בסתימה באלקטרולוקס, אני חושב שזה בנוי בצורה טובה יותר מבוש שמונעת סתימות, נתקלת בהרבה סתימות?

י מנותק
                                          י מנותק
                                          יצחק e
                                          כתב נערך לאחרונה על ידי

אני לא נפגשתי בסתימה באלקטרולוקס,

לא פגשתי הרבה אבל כשהיה זה בין שעתיים לשלש עבודה

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                          0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון
                                          0
                                          • חוקי הפורום
                                          • פופולרי
                                          • לא נפתר
                                          • משתמשים