סקר | סקר: איזו חברה מכונת הכביסה שיש לך בבית?
-
כיון שפעמים רבות אני נשאל על טיבם של מכונות כביסה, עשיתי לעצמי מבדק על 100 מכונות כביסה, לבדוק באחוזים, לאיזו חברה יש הכי הרבה תקלות.
התוצאות מאוד מעניינות, אבל כדי לדייק בנתונים אני צריך כמובן לדעת איזו חברות יש בשוק יותר ואיזה חברות יש פחות, לכן לפני שאפרסם את הנתונים שיצאו לי אשמח אם תענו לסקר הנ"ל:מי שהצביע "אחר" אשמח אם יגיב עם שם החברה (מספר האפשרויות מוגבל לכן כתבתי רק שמות מרכזיים...)
תודה רבה! ונקווה שיעזור לכולם.עריכה: לאחר שמעל 100 ענו אז הנה התוצאות של פילוח התקלות על פי 106 מכונות שטיפלתי:
@שטיגליץ כתב בסקר | סקר: איזו חברה מכונת הכביסה שיש לך בבית?:
כיון שפעמים רבות אני נשאל על טיבם של מכונות כביסה, עשיתי לעצמי מבדק על 100 מכונות כביסה, לבדוק באחוזים, לאיזו חברה יש הכי הרבה תקלות.
התוצאות מאוד מעניינות, אבל כדי לדייק בנתונים אני צריך כמובן לדעת איזו חברות יש בשוק יותר ואיזה חברות יש פחות, לכן לפני שאפרסם את הנתונים שיצאו לי אשמח אם תענו לסקר הנ"ל:מי שהצביע "אחר" אשמח אם יגיב עם שם החברה (מספר האפשרויות מוגבל לכן כתבתי רק שמות מרכזיים...)
תודה רבה! ונקווה שיעזור לכולם.לי יש בלומברג
חברה מוכרת וטובה -
@שמואל-ש. כתב בסקר | סקר: איזו חברה מכונת הכביסה שיש לך בבית?:
@שטיגליץ קח בחשבון שלחברת בוש עצמה יש דגם פולני ודגם גרמני (מ7/8 קילו) מה שמאוד משנה באיכות ובעמידות
יש לזה אסמכתאות? או השערה. כי אם אני הייתי בעל מותג הייתי דואג שבכל צקום שייצרו את המוצרים שלי האיכות תהיה טופ.
-
@mdy
כטכנאי אני מתרשם שיש חילוק בין ארצות היצור, כנראה לבוש יש ענין שהיצור בגרמניה יהיה יותר איכותי -
@mdy
כטכנאי אני מתרשם שיש חילוק בין ארצות היצור, כנראה לבוש יש ענין שהיצור בגרמניה יהיה יותר איכותי -
@mdy
תודה רבה! ונקווה שיעזור לכולם.עריכה: לאחר שמעל 100 ענו אז הנה התוצאות של פילוח התקלות על פי 106 מכונות שטיפלתי:
@שטיגליץ הקטע של התקלות - זה טכנית בגלל שתקנת מלא מכונות של בוש - כי זה יותר מצוי. (זה לא חכמה שלא נתקלת במכונה שאינה מצויה - ולכן היא גם לא בעוגת תרשים...)
-
@שטיגליץ הקטע של התקלות - זה טכנית בגלל שתקנת מלא מכונות של בוש - כי זה יותר מצוי. (זה לא חכמה שלא נתקלת במכונה שאינה מצויה - ולכן היא גם לא בעוגת תרשים...)
@חובבן-מקצועי כתב בסקר | סקר: איזו חברה מכונת הכביסה שיש לך בבית?:
אכן הבנת את מטרת הסקר
-
לאחר שמעל 100 ענו אז הנה התוצאות של פילוח התקלות על פי 106 מכונות שטיפלתי:
זה מדהים איך שברוב החברות מס' התקלות זהה למספר המכונות
מלבד שניים בולטים
סימנס עם פי שלוש תקלות
ובוש עם 80 % תקלות -
לאחר שמעל 100 ענו אז הנה התוצאות של פילוח התקלות על פי 106 מכונות שטיפלתי:
זה מדהים איך שברוב החברות מס' התקלות זהה למספר המכונות
מלבד שניים בולטים
סימנס עם פי שלוש תקלות
ובוש עם 80 % תקלות -
היה לי אלקטרולוקס שקניתי לפני כ9 שנים ולפי מה שידוע לי לא הייתה לה שום תקלה. (בשנתיים האחרונות איבדתי קשר עם המכונה כי היא נלקחה ע"י גרושתי
קרי 7 שנים היא עבדה יום יום למעט שבתות חגים ומועדים
)
-
צריך לעשות כאן בפורום שכל אחד שהצביע איזה מכונה יש לו יצביע (איך שהוא...) גם:
האם היה לו תקלות
כמה שנים המכונהואולי לדרג את זה תקלות כבדות ותקלות קלות
@תלת-פאזי
מישהו התחיל סקר כמו שביקשת על מיבשים בפרוג...
https://www.prog.co.il/threads/סקר-מייבש-כביסה.1094651/
נראה כמה תשובות יקבל, לי נראה שצריך משהו קצר ולעניין, ובגלל שיש לי נתוני תקלות אני מסתפק בזה.
תודה רבה לך שעשית ניתוח כללי, האמת שלפני הסקר חשבתי שלחברת בוש יש הרבה יותר תקלות מחלקם בשוק, באמת מאוד מעניין לגלות הפוך. -
@mdy
צריך להרחיב את שני הסקרים...
מספיק עוד תקלה אחת במכונה של בקו כדי להפוך את בקו לשמונים אחוז תקלות...