עזרה | נוקיה 208 שנגמרת לו הבטריה מהר
-
יש לי מכשיר נוקיה 208 והבטריה נגמרת בו מהר, קניתי בטריה חגשה, אך עדיין הבעיה לא נפתרה. אשמח לעזרה
תודה רבה! -
@אלעזר-חיים יכול להיות כי הבלוטוס מופעל תכבה אותו
-
@אלעזר-חיים זה מכשיר זולל סוללה אין הרבה מה לעשות אבל אם אתה כבר קונה בטריה תקנה את השחור עם החריטה של נוקיה מינימום 1020 מ"א
-
@אלעזר-חיים תשים על דור 2 זה לוקח הרבה פחות בטריה
ואם אתה נמצא במקום טוב מבחינת קליטה, כמעט לא תרגיש הבדל!! -
@שלמה-ווייס דווקא לי יש 208 והסוללה מחזיקה -4 -3 ימים.. רק צריך לכבות את הבלוטוס ולבטל מצב רשת כפול
-
@יהונתןב אמר בעזרה | נוקיה 208 שנגמרת לו הבטריה מהר:
רק צריך לכבות את הבלוטוס
@אלעזר-חיים אמר בעזרה | נוקיה 208 שנגמרת לו הבטריה מהר:
@ברוקר הבלוטוס לא מופעל
-
@אלעזר-חיים תוך כמה זמן נגמר לך הסוללה?
-
@אלעזר-חיים ואין שום הבדל בין הסוללה החדשה לישנה?
-
@אלעזר-חיים לא נראה קשור לבטריה (אולי אם זה פחות מ"א הטלפון אינו יכול לתפקד ברמה גבוהה אבל לא נראה לי מידי הגיוני) כמו שאמרתי לך אני מכיר מקרוב את הטלפונים האלו ומאד רגיל להטעין אותם כל יום
-
@אלעזר-חיים אני לא מומחה גדול אבל לי הייתה סוללה שנגמרה ממש מהר באופן הזוי, החלפתי אותה בדוידקה ב40 שקל ומחזיק לי 3-4 ימים..
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה | נוקיה 208 שנגמרת לו הבטריה מהר:
@יהונתןב אפשר אולי תמונה של הבטריה?
שחורה לגמרי של נוקיה 1020 mah
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה | נוקיה 208 שנגמרת לו הבטריה מהר:
@יהונתןב זה באמת בטריה טובה שמחזיקה בסביבות ה3 שעות שיחה
האמת שגם עם הסוללה שמגיעה עם המחודשים של עלי אקספרס אין לי תלונות.. אבל באמת מרגיש שהשחורה יותר טובה
-
@אביב-לוין אמר בעזרה | נוקיה 208 שנגמרת לו הבטריה מהר:
@אלעזר-חיים תשים על דור 2 זה לוקח הרבה פחות בטריה
ואם אתה נמצא במקום טוב מבחינת קליטה, כמעט לא תרגיש הבדל!!אתה צודק, אבל לא בכל החברות, בחברת פלאפון (וחברת רמי לוי - חברת בת של פלאפון) למשל א"א להפעיל על דור 2, חייבים להגדיר למצב G3.
-
@אלעזר-חיים אמר בעזרה | נוקיה 208 שנגמרת לו הבטריה מהר:
יש לי מכשיר נוקיה 208 והבטריה נגמרת בו מהר, קניתי בטריה חגשה, אך עדיין הבעיה לא נפתרה. אשמח לעזרה
תודה רבה!תקנה בטריה טובה כמו שהם מוכרים [לאחרונה ראיתי שזה נכנס גם לחנויות בארץ אבל אני לא יודע מה המחירים,
אני מאמין שיש להם גם ל-208, הזמנתי לאמא שלי ל-C2 אחרי כל ההמלצות שהיו ע"ז כאן בפורום מחזיק לה 3 ימים בערך במקום יום בקושי שווה לנסות למרות המחיר [70 ש"ח בערך כולל משלוח]
בהצלחה