בקשת מידע | פתרונות מזגן לסוכה
-
@תלת-פאזי השאלה היא האם המזגן לא 'יחנק' בשאיבה, מילא בזריקת האוויר לא יגיע לסוף לא קורה כלום, אבל אם לא יגיע אוויר למזגן אולי זה בעייתי?
@aiib כתב בבקשת מידע | פתרונות מזגן לסוכה:
@תלת-פאזי השאלה היא האם המזגן לא 'יחנק' בשאיבה, מילא בזריקת האוויר לא יגיע לסוף לא קורה כלום, אבל אם לא יגיע אוויר למזגן אולי זה בעייתי?
בדיוק
ממש לא מרגיש בנוח לסגור אותו מכל הצדדים...
אבל אם המומחה אומר... -
נראה לי לא כזה הקפצה רצינית, אנחנו לפני סוכות...
ובכן:
יניקת האויר אכן כמו שכתב הרב @תלת-פאזי היא מלמעלה, במזגן עילי. והפליטה היא מלמטה כידוע.
אפשר לשרשר והתוצאה תהיה יופי.
המדחס בנוי לעבוד שעות נוספות ואין בכך בעיה.
יש לעשות שרשורים מספיק רחבים כדי שמעבר האויר יהיה חלק.
ולא, אם זה שרשור ארוך אי אפשר לעשות את זה, מכיוון שהמזגן בנוי לזריקה ישירה ואי אפשר לאריך יותר מדאי.
אולם. מאחר שכל אחד עושה זאת בביתו, אין על הדברים אחריות אישית על שום נזק.
כוסף לדעת
(טכנאי קירור ומיזוג) -
ובכן:
יניקת האויר אכן כמו שכתב הרב @תלת-פאזי היא מלמעלה, במזגן עילי. והפליטה היא מלמטה כידוע.
ולא, אם זה שרשור ארוך אי אפשר לעשות את זה, מכיוון שהמזגן בנוי לזריקה ישירה ואי אפשר לאריך יותר מדאי.
כוסף לדעת
(טכנאי קירור ומיזוג)@כוסף-לדעת כתב בבקשת מידע | פתרונות מזגן לסוכה:
מכיוון שהמזגן בנוי לזריקה ישירה ואי אפשר לאריך יותר מדאי.
אפשר, רק שזה לא יהיה אפקטיבי, רק צריך להזהר שלא 'לדפוק' לו את הזריקה.
@כוסף-לדעת כתב בבקשת מידע | פתרונות מזגן לסוכה:
כוסף לדעת
(טכנאי קירור ומיזוג)?
מה זה משנה.
כמה אפשר לאמץ אותו
-
ובכן:
כוסף לדעת
(טכנאי קירור ומיזוג)@כוסף-לדעת כתב בבקשת מידע | פתרונות מזגן לסוכה:
בכלל לא, זה הכי אקטואלי שיש...
ולא, אם זה שרשור ארוך אי אפשר לעשות את זה, מכיוון שהמזגן בנוי לזריקה ישירה ואי אפשר לאריך יותר מדאי.אני כתבתי את כל הפרטים אשמח לדעת העם באתם למה שכתבתי זה יכול לעבוד טוב
דבר ראשון מה זה שרשורים מספיק רחבים כמה צול?אני חשבתי על עוד אפשרות לכסות את כל חלקי המזגן בניילון ולמשוך את הניילון עד הסוכה (כמו שכתבתי מדובר על עד 2 מטר ) אולי זה יהיה יותר אפקטיבי (וכמובן שיותר זול)?
דבר שני מה זה יותר מדי, 2 מטר זה בסדר?
-
יש פתרון פשוט לא להשנה אולי (אם כי בחודש האחרון קיבלתי חבילה תוך 7 ימים
https://he.aliexpress.com/item/1005006052733581.html?spm=a2g0o.productlist.main.9.5d7d7444oj0Lza&algo_pvid=97563449-c428-4c80-b485-ce8f4473d646&algo_exp_id=97563449-c428-4c80-b485-ce8f4473d646-8&pdp_ext_f={"order"%3A"29"%2C"eval"%3A"1"%2C"fromPage"%3A"search"}&pdp_npi=6%40dis!ILS!18.31!18.31!!!5.34!5.34!%40212a6e2917590814776016281eb3cd!12000035509023024!sea!IL!1662901189!X!1!0!n_tag%3A-29919%3Bd%3A6ec10805%3Bm03_new_user%3A-29895&curPageLogUid=VWE3xbrR5tuR&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A|x_object_id%3A1005006052733581|_p_origin_prod%3A -
@תלת-פאזי כתב בבקשת מידע | פתרונות מזגן לסוכה:
(איזה חברה המזגן)
מה זה משנה.
(כלומר לדעתי זה לא משנה.)@כוסף-לדעת כתב בבקשת מידע | פתרונות מזגן לסוכה:
מה זה משנה.
(כלומר לדעתי זה לא משנה.)איזה חברות אתה נקרא לתקן יותר?
ובאיזה חברות אתה ממליץ יותר פעמים לתקן/ לחדש? -
יש פתרון פשוט לא להשנה אולי (אם כי בחודש האחרון קיבלתי חבילה תוך 7 ימים
https://he.aliexpress.com/item/1005006052733581.html?spm=a2g0o.productlist.main.9.5d7d7444oj0Lza&algo_pvid=97563449-c428-4c80-b485-ce8f4473d646&algo_exp_id=97563449-c428-4c80-b485-ce8f4473d646-8&pdp_ext_f={"order"%3A"29"%2C"eval"%3A"1"%2C"fromPage"%3A"search"}&pdp_npi=6%40dis!ILS!18.31!18.31!!!5.34!5.34!%40212a6e2917590814776016281eb3cd!12000035509023024!sea!IL!1662901189!X!1!0!n_tag%3A-29919%3Bd%3A6ec10805%3Bm03_new_user%3A-29895&curPageLogUid=VWE3xbrR5tuR&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A|x_object_id%3A1005006052733581|_p_origin_prod%3A -
שלום לכולם
אני כבר חושב הרבה זמן מה לעשות עם מזגן לסוכה
יש אפשרות לקנות מזגן ויש עד כל מיני אפשרויות אופציונליות
אני חשבתי על משהו אשמח לשמוע המלצות וטיפים כיצד לעשות את זה
הסוכה שלנו נמצאת צמוד לסלון בסלון יש לנו מזגן של 2.5 כ"ס הסוכה שלנו בגודל של 6 על 3 אני רוצה בצורה מסוימת לחסום את האוויר של המזגן שלא יצא לסלון אלה לעשות לו שרוול או משהו כזה ולקחת את האוויר של המזגן לסוכה (מרחק של בין 2 ל3 מטר)
כמה שאלות
1 האם זה באמת אפשרי שהאוויר יעבור עד לסוכה או שהאוויר מידי חלש בשביל זה
2 פתרונות כיצד לעשות את זה
בגדול זהו
אשמח לקבל פטרונות ועצות מכל מי שחושב שיכול לתת (אבל בבקשה לא לחרטת... אם אתה לא בטוח תכתוב שאתה לא בטוח )
תודה רבה@3157686
אתה יכול לקחת כמה אשפתונים
לחתוך להם את הסוף
לחבר אותם עם דבק סלוטייפ רחב כך שיהפך לצינור שרוול
לחבר קצה אחד מסביב לכל פתח יציאת האוויר שבמזגן
ולמקם את הפתח בסוכה בצורה שאתה רוצה על ידי בניית מסגרת מחוט ברזל
כמובן זה תלוי מה הכח של המזגן שלך
אני לא יודע אם זה עובד רק פותח כיוון מחשבה יותר פשוט -
@3157686
לחתוך להם את הסוף
אני לא יודע אם זה עובד רק פותח כיוון מחשבה יותר פשוט@לבחור-נכון כתב בבקשת מידע | פתרונות מזגן לסוכה:
@3157686
לחתוך להם את הסוף
אני לא יודע אם זה עובד רק פותח כיוון מחשבה יותר פשוטאחרי שהתייעצתי אם כמה חברים ואמרו לי שגם עשו משהו כזה אני חושב שזה הכיוון שאני אלך עליו
אולי כמו שכתבתי למעלה@3157686 כתב בבקשת מידע | פתרונות מזגן לסוכה:
אני חשבתי על עוד אפשרות לכסות את כל חלקי המזגן בניילון ולמשוך את הניילון עד הסוכה (כמו שכתבתי מדובר על עד 2 מטר ) אולי זה יהיה יותר אפקטיבי (וכמובן שיותר זול)?
-
שלום לכולם
אני כבר חושב הרבה זמן מה לעשות עם מזגן לסוכה
יש אפשרות לקנות מזגן ויש עד כל מיני אפשרויות אופציונליות
אני חשבתי על משהו אשמח לשמוע המלצות וטיפים כיצד לעשות את זה
הסוכה שלנו נמצאת צמוד לסלון בסלון יש לנו מזגן של 2.5 כ"ס הסוכה שלנו בגודל של 6 על 3 אני רוצה בצורה מסוימת לחסום את האוויר של המזגן שלא יצא לסלון אלה לעשות לו שרוול או משהו כזה ולקחת את האוויר של המזגן לסוכה (מרחק של בין 2 ל3 מטר)
כמה שאלות
1 האם זה באמת אפשרי שהאוויר יעבור עד לסוכה או שהאוויר מידי חלש בשביל זה
2 פתרונות כיצד לעשות את זה
בגדול זהו
אשמח לקבל פטרונות ועצות מכל מי שחושב שיכול לתת (אבל בבקשה לא לחרטת... אם אתה לא בטוח תכתוב שאתה לא בטוח )
תודה רבה@3157686 אני עשיתי דבר כזה והיה השפעה משמעותית בסוכה. קניתי שרשור ואת הפלסטיק הזה של המזגן מרכזי שכתבו לך למעלה (זכור לי שקניתי בסולטן בבני ברק, אבל לא זוכר כבר זה היה לפני כמה שנים) והצמדתי אותו למזגן עם שני אזיקונים, ואטמתי אותו מכל כיון עם סלוטייפ רחב, (הפלסטיק רחב בכמה ס"מ מהמזגן וזה פשוט מתלבש עליו).
-
@3157686 אני עשיתי דבר כזה והיה השפעה משמעותית בסוכה. קניתי שרשור ואת הפלסטיק הזה של המזגן מרכזי שכתבו לך למעלה (זכור לי שקניתי בסולטן בבני ברק, אבל לא זוכר כבר זה היה לפני כמה שנים) והצמדתי אותו למזגן עם שני אזיקונים, ואטמתי אותו מכל כיון עם סלוטייפ רחב, (הפלסטיק רחב בכמה ס"מ מהמזגן וזה פשוט מתלבש עליו).
-
@3157686 מצטער ראיתי את האשכול רק היום ומייד העלתי את זה.
אני בעבר עשיתי לאחי במזגן מרכזי משהו דומה. התקנו גריל מול גריל וחיברנו שרשור. נראה לי היה בסדר -
-
מה זה משנה.
(כלומר לדעתי זה לא משנה.)איזה חברות אתה נקרא לתקן יותר?
ובאיזה חברות אתה ממליץ יותר פעמים לתקן/ לחדש?@תלת-פאזי כתב בבקשת מידע | פתרונות מזגן לסוכה:
איזה חברות אתה נקרא לתקן יותר?
באופן כללי כולם.@תלת-פאזי כתב בבקשת מידע | פתרונות מזגן לסוכה:
ובאיזה חברות אתה ממליץ יותר פעמים לתקן/ לחדש?
תדיראן, אלקטרה
היום הכל השתנה. כל מה שהיה שייך בעבר במזגנים רגילים, כל סוגי התקלות ואפן התיקון שהיו מוכרים עד היום, הכל עובד אחרת.
א. המנועים כולם עובדים בזרם ישר ולא בזרם חליפי.
ב. יש תקשורת ממוחשבת בין היחידות.
ג. יש אביזר התפשטות אלקטרוני.
אם בעבר היה אפשר לאלתר, לבצע שינויים במערכת, להתקין יחידה פנימית של חברה אחת על יחידה חיצונית של חברה אחרת, וכדומה - היום זה לא שייך.
לכן כל מקצוע התיקונים השתנה.
שלא לדבר על הגז החדש שאמור להיכנס שנה הבאה שהוא גז דליק,
חובת תעודה על פי חוק להתקנת מזגן,
חוק שלא מפשר להכניס בעוד מספר שנים את הגז הישן,
ושינויים רבים נוספים. -
מכיוון שהמזגן בנוי לזריקה ישירה ואי אפשר לאריך יותר מדאי.
אפשר, רק שזה לא יהיה אפקטיבי, רק צריך להזהר שלא 'לדפוק' לו את הזריקה.
כוסף לדעת
(טכנאי קירור ומיזוג)?
מה זה משנה.
כמה אפשר לאמץ אותו
-
ולא, אם זה שרשור ארוך אי אפשר לעשות את זה, מכיוון שהמזגן בנוי לזריקה ישירה ואי אפשר לאריך יותר מדאי.אני כתבתי את כל הפרטים אשמח לדעת העם באתם למה שכתבתי זה יכול לעבוד טוב
דבר ראשון מה זה שרשורים מספיק רחבים כמה צול?אני חשבתי על עוד אפשרות לכסות את כל חלקי המזגן בניילון ולמשוך את הניילון עד הסוכה (כמו שכתבתי מדובר על עד 2 מטר ) אולי זה יהיה יותר אפקטיבי (וכמובן שיותר זול)?
@3157686 כתב בבקשת מידע | פתרונות מזגן לסוכה:
@כוסף-לדעת תוכל להתייחס לזה