דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. תוכנות
  3. יישומי אופיס
  4. וורד
  5. עזרה הדדית - וורד
  6. בירור | האם אפשרי יצירת זרם מספור בתוך כמה תיבות טקסט שונות.

בירור | האם אפשרי יצירת זרם מספור בתוך כמה תיבות טקסט שונות.

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - וורד
8 פוסטים 3 כותבים 42 צפיות 4 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ש מנותק
    ש מנותק
    שמעון פרידנן
    כתב נערך לאחרונה על ידי שמעון פרידנן

@pcinfogmach

אני משתמש בצור זרם מספור שבתוסף עיצוב תורני להמרת סימון כגון * לזרם מספור.
    ותודה על כך! מאד עוזר.
    השאלה שלי, שאי מנסה למצוא את הדרך לעשות זאת גם בסימונים שבתוך תיבות טקסט.
    כלומר, יש לי 2 תיבות טקסט בעמוד שבכ"א מהם כמה * ואני רוצה שהם יתמזגו לזרם אחד.
    תיבה אחת אבגד ותיבה שניה הוזח, וכן הלאה בעמוד הבא תיבה ראשונה טי וכו'.
    באמצעות התוסף זה רושם לי שגיאה 424. כשאני מנסה רק על תיבה מסוימת זה עובד אבל רק בתיבה השמאלית.
    דבר נוסף שלא הבנתי, כשניסיתי להוסיף ידנית 'הוסף במיקום זה' אם כשהוספתי בתיבה הראשונה זה נהיה א ואח"כ שהוספתי בתיבה השניה זה נהיה שוב א
    וכשהוספתי שוב בראשונה זה נהיה ג
    אשמח לעזרה, אם לא קשה.

תגובת @ע-ה-דכו-ע
    כמדומני שככה זה בוורד, כלומר לא ניתן לשינוי (כנראה).
    זה נחשב כמו שני מקטעים שונים (מה שנכון) והמספור שלהם מתבצע כל אחד בנפרד.

תגובת שמעון פרידנן
    אם ככה איך קורה מה שכתבתי בסוף, שבמקרה שעשיתי ידנית המספור בתיבה הראשונה 'זכר' את המספור שבתיבה השניה ועשה 'ג' במקום 'ב'? אולי זה מרמז שיש כן איזושהי אופציה.
    בנוסף: בדקתי על מסמך רגיל שחילקתי ל2 מקטעים. והוא יצר זרם מספור רציף על 2 המקטעים יחד.

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
    1
    • ש שמעון פרידנן

@pcinfogmach

אני משתמש בצור זרם מספור שבתוסף עיצוב תורני להמרת סימון כגון * לזרם מספור.
      ותודה על כך! מאד עוזר.
      השאלה שלי, שאי מנסה למצוא את הדרך לעשות זאת גם בסימונים שבתוך תיבות טקסט.
      כלומר, יש לי 2 תיבות טקסט בעמוד שבכ"א מהם כמה * ואני רוצה שהם יתמזגו לזרם אחד.
      תיבה אחת אבגד ותיבה שניה הוזח, וכן הלאה בעמוד הבא תיבה ראשונה טי וכו'.
      באמצעות התוסף זה רושם לי שגיאה 424. כשאני מנסה רק על תיבה מסוימת זה עובד אבל רק בתיבה השמאלית.
      דבר נוסף שלא הבנתי, כשניסיתי להוסיף ידנית 'הוסף במיקום זה' אם כשהוספתי בתיבה הראשונה זה נהיה א ואח"כ שהוספתי בתיבה השניה זה נהיה שוב א
      וכשהוספתי שוב בראשונה זה נהיה ג
      אשמח לעזרה, אם לא קשה.

תגובת @ע-ה-דכו-ע
      כמדומני שככה זה בוורד, כלומר לא ניתן לשינוי (כנראה).
      זה נחשב כמו שני מקטעים שונים (מה שנכון) והמספור שלהם מתבצע כל אחד בנפרד.

תגובת שמעון פרידנן
      אם ככה איך קורה מה שכתבתי בסוף, שבמקרה שעשיתי ידנית המספור בתיבה הראשונה 'זכר' את המספור שבתיבה השניה ועשה 'ג' במקום 'ב'? אולי זה מרמז שיש כן איזושהי אופציה.
      בנוסף: בדקתי על מסמך רגיל שחילקתי ל2 מקטעים. והוא יצר זרם מספור רציף על 2 המקטעים יחד.

מ מנותק
      מ מנותק
      מניין
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@שמעון-פרידנן אני ניסיתי לעשות ידני דרך 'שדה', ועם התיבות של התוסף רב טסקט, וככה זה יצא, המספור מתחיל באמצעי, וממשיך לשמאל ואח"כ ממשיך לימין, אבל רק בשכבה העליונה, השכבה השניה משאיר את המספר האחרון של האמצעי ולא מתעדכן, מעניין.
      מה שנראה לי שפשוט צריך להתאים את זה לאפשרויות של המספור, ואני משוכנע ש @שלמה11 עובד על זה גם בין שאר הדברים.

5b6ac3e4-2b4a-4363-a007-326c447de1f0-{0403609D-F460-4EA4-820E-31681B2BEB73}.png

ע"ה דכו"עע ש 2 תגובות תגובה אחרונה
      0
      • מ מניין

@שמעון-פרידנן אני ניסיתי לעשות ידני דרך 'שדה', ועם התיבות של התוסף רב טסקט, וככה זה יצא, המספור מתחיל באמצעי, וממשיך לשמאל ואח"כ ממשיך לימין, אבל רק בשכבה העליונה, השכבה השניה משאיר את המספר האחרון של האמצעי ולא מתעדכן, מעניין.
        מה שנראה לי שפשוט צריך להתאים את זה לאפשרויות של המספור, ואני משוכנע ש @שלמה11 עובד על זה גם בין שאר הדברים.

ע"ה דכו"עע מנותק
        ע"ה דכו"עע מנותק
        ע"ה דכו"ע
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@מניין כנראה שהמספור ממשיך רק אם התיבור משורשרות.

השאלה למה בשכבה השניה זה נתקע על 4 (רק להיות בטוח - השכבה השניה זה אומר שרשור נפרד מהראשונה, נכון? כלומר זה הזרם השני של הטקסט?)

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ע"ה דכו"עע ע"ה דכו"ע

@מניין כנראה שהמספור ממשיך רק אם התיבור משורשרות.

השאלה למה בשכבה השניה זה נתקע על 4 (רק להיות בטוח - השכבה השניה זה אומר שרשור נפרד מהראשונה, נכון? כלומר זה הזרם השני של הטקסט?)

מ מנותק
          מ מנותק
          מניין
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@ע-ה-דכו-ע כל צבע הוא שרשור לעצמו.

ע"ה דכו"עע תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • מ מניין

ע"ה דכו"עע מנותק
            ע"ה דכו"עע מנותק
            ע"ה דכו"ע
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@מניין כתב בבירור | האם אפשרי יצירת זרם מספור בתוך כמה תיבות טקסט שונות.:

אז מה המשמעות של שכבות? לא עקבתי אחרי התוסף ההוא, כך שאני לא יודע בדיוק מה אופן הפעולה שלו.

מ תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • ע"ה דכו"עע ע"ה דכו"ע

אז מה המשמעות של שכבות? לא עקבתי אחרי התוסף ההוא, כך שאני לא יודע בדיוק מה אופן הפעולה שלו.

מ מנותק
              מ מנותק
              מניין
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@ע-ה-דכו-ע כל קומה זה שכבה, כלומר ירוק עליון זה שכבה ראשונה, ירוק תחתון זה שכבה שניה, וכן הלאה.

ש תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • מ מניין

@ע-ה-דכו-ע כל קומה זה שכבה, כלומר ירוק עליון זה שכבה ראשונה, ירוק תחתון זה שכבה שניה, וכן הלאה.

ש מנותק
                ש מנותק
                שמעון פרידנן

והם משורשרות אוטמטית זו לזו, מטרת השכבות לאפשר את הצרות והתרחבות הפירוש.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • מ מניין

ש מנותק
                  ש מנותק
                  שמעון פרידנן

שים לב שגם במקרה לשך, המספור בטקסט השני התחיל מ11 כלומר, הוא זכר את המספר למרות שבפועל בשכבה השניה של הטקס הראשון הוא רשם 4, מסתבר שהכיוון הוא כמו שאתה אומר ללמד את הקוד מה סדר התיבות טקסט.

ואני משוכנע ש @שלמה11 עובד על זה גם בין שאר הדברים.

יפה שזהית את המטרה של השאלה...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון
                  0
                  • חוקי הפורום
                  • פופולרי
                  • לא נפתר