דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. חשמל - כללי
  3. מכשירי חשמל ביתיים
  4. הסבר | אינדוקציה תלת פאזי המותאמת לחד פאזי

הסבר | אינדוקציה תלת פאזי המותאמת לחד פאזי

מתוזמן נעוץ נעול הועבר מכשירי חשמל ביתיים
6 פוסטים 3 כותבים 105 צפיות 5 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ב מנותק
    ב מנותק
    בן יצחק
    כתב נערך לאחרונה על ידי

כתבתי לאחר העיון בצ'אטים קודמים!!

רכשתי כיריים, הספק מקסימלי 7400W , באתר החברה נכתב שמתאים גם לחד פאזי אם כי בהספק מוגבל.
    מעיון בחוברת ההתקנה, נראה כי המכשיר הינו דו פאזי, 2 חוטים כחולים ו2 חומים - N1 וN2 L1 וL2 וכמובן הארקה. במפת החיווט מופיע אפשרות לשקע דו\תלת\חד. בהתקנה לחד מופיע 32A עבורי לא רלבנטי היות ומושחל לי כבל עם חמש גידים של 2.5MM, בקיצור כרגע יכול להשתמש בשקע עד טופס 4.... אך ורק כשקע כח חד פאזי 16A.

שאלותיי:

1. האם בשביל האופציה של חד פאזי (עבורי מקס' 3500W) אני חייב לחבר את כל ארבעת החוטים (L1,L2, N1, N2) או שיכול לחבר רק צמד אחד?

2. אם צריך את 2 הזוגות [כל ארבעת החוטים], איך נכון לחבר את זה לתקע? לא נכנסים לתקע כוח 2 חוטים 2.5MM לכל פין, פשוט אין מקום! האם אפשר לחבר כל צמד (L1וL2)(N1וN2) באמצעות 'שוקלד' ולחבר אליהם חוט קטן של 2.5MM שיכנס לתקע?

3. הכיריים הם מסוג Midea MCIF745AJ1CA מידאה,
      הבנתי שיש אופציה להגדיר לכיריים הספק מקס' של 3500W ואז לא צריך להסתמך על אשתי שלא תעמיס יותר מידיי על חוטי החשמל, זה נקרא פאוור מנג'מנט, לא מצאתי לזה איזכור באתר החברה, [מעיון בחברות מקבילות זה אמור להתבצע באמצעות לחיצה על מספר לחצנים] אשמח לכל מידע בעניין

אודה לעזרתכם
    תזכו למצוות

רפאל 0ר תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • ב בן יצחק

כתבתי לאחר העיון בצ'אטים קודמים!!

רכשתי כיריים, הספק מקסימלי 7400W , באתר החברה נכתב שמתאים גם לחד פאזי אם כי בהספק מוגבל.
      מעיון בחוברת ההתקנה, נראה כי המכשיר הינו דו פאזי, 2 חוטים כחולים ו2 חומים - N1 וN2 L1 וL2 וכמובן הארקה. במפת החיווט מופיע אפשרות לשקע דו\תלת\חד. בהתקנה לחד מופיע 32A עבורי לא רלבנטי היות ומושחל לי כבל עם חמש גידים של 2.5MM, בקיצור כרגע יכול להשתמש בשקע עד טופס 4.... אך ורק כשקע כח חד פאזי 16A.

שאלותיי:

1. האם בשביל האופציה של חד פאזי (עבורי מקס' 3500W) אני חייב לחבר את כל ארבעת החוטים (L1,L2, N1, N2) או שיכול לחבר רק צמד אחד?

2. אם צריך את 2 הזוגות [כל ארבעת החוטים], איך נכון לחבר את זה לתקע? לא נכנסים לתקע כוח 2 חוטים 2.5MM לכל פין, פשוט אין מקום! האם אפשר לחבר כל צמד (L1וL2)(N1וN2) באמצעות 'שוקלד' ולחבר אליהם חוט קטן של 2.5MM שיכנס לתקע?

3. הכיריים הם מסוג Midea MCIF745AJ1CA מידאה,
        הבנתי שיש אופציה להגדיר לכיריים הספק מקס' של 3500W ואז לא צריך להסתמך על אשתי שלא תעמיס יותר מידיי על חוטי החשמל, זה נקרא פאוור מנג'מנט, לא מצאתי לזה איזכור באתר החברה, [מעיון בחברות מקבילות זה אמור להתבצע באמצעות לחיצה על מספר לחצנים] אשמח לכל מידע בעניין

אודה לעזרתכם
      תזכו למצוות

רפאל 0ר מנותק
      רפאל 0ר מנותק
      רפאל 0
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@בן-יצחק
      אכתוב לך כמה דברים באופן כללי.
      הקו שיוצא מהלוח הוא קו של 5 גידים 2.5mm, נכון?
      אז אתה יכול לחבר 2 זוגות של שתי גידים, נגיד חום וכחול, ושני החומים האחרים, ולשים לזה מא"ז 32A .
      עכשיו השאלה איך אתה מסדר את זה עם האינדוקציה.
      אז אתה לא יכול להשתמש עם תקע סטנדרטי, שהוא עד 16A.
      מה שאני הייתי עושה - הייתי משתמש עם מהדק זכר נקבה , וזהו.
      בנוגע לשאלה 1, אמור להיות לך סרטוט שמראה את אופן החיבור. תעלה תמונה ונדבר על זה.

ב תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • רפאל 0ר רפאל 0

@בן-יצחק
        אכתוב לך כמה דברים באופן כללי.
        הקו שיוצא מהלוח הוא קו של 5 גידים 2.5mm, נכון?
        אז אתה יכול לחבר 2 זוגות של שתי גידים, נגיד חום וכחול, ושני החומים האחרים, ולשים לזה מא"ז 32A .
        עכשיו השאלה איך אתה מסדר את זה עם האינדוקציה.
        אז אתה לא יכול להשתמש עם תקע סטנדרטי, שהוא עד 16A.
        מה שאני הייתי עושה - הייתי משתמש עם מהדק זכר נקבה , וזהו.
        בנוגע לשאלה 1, אמור להיות לך סרטוט שמראה את אופן החיבור. תעלה תמונה ונדבר על זה.

ב מנותק
        ב מנותק
        בן יצחק
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@רפאל-0 תודה, כרגע מחובר ללוח רק שלושה גידים, L N והארקה. 2 הגידים האחרים לא מחוברים כרגע ללוח, בקיצור כרגע זה משמש אותי כשקע כוח 16A את זה אני לא יכול לשנות כרגע.
        אני רוצה להשתמש בכירה בהספק חלקי של 3500W שמתאים ל16A. אני שואל האם אפשר להשתמש רק בפאזה אחת מבין השניים שבכירה? ואם צריך את שניהם איך לחבר?!
        206673.jpg 206672.jpg 206670.jpg

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ש מנותק
          ש מנותק
          שער השמים
          כתב נערך לאחרונה על ידי שער השמים

@בן-יצחק

1. רוב הכירים אינדוקציה הם באמת רק דו פאזי.

2. בגדול את הגישורים עושים בתוך הכיריים עצמם
            כלומר במצב הנוכחי עד טופס 4 אתה מביא לכירה תקע רגיל עם כבל 2.5.
            מחבר כחול והארקה.
            ואז עושה גישור בין החיבורים של הפאזה בפנים בגדול אמור להיות לך פס מתכת שמגשר.

אבל באמת כל כירה צריך לבדוק אולי זה משהו אחר תנסה לשלוח תמונה מבפנים של הכריה חיבורים

עריכה, אני רואה שיש לך 2 חיבורי0 . אז כל מה שכתבתי זה רק שיש חיבור 0 אחד. כי בד"כ בתלת פאזי יש רק 0 אחד.

ב 2 תגובות תגובה אחרונה
          0
          • ש שער השמים

@בן-יצחק

מחבר כחול והארקה.

אבל באמת כל כירה צריך לבדוק אולי זה משהו אחר תנסה לשלוח תמונה מבפנים של הכריה חיבורים

עריכה, אני רואה שיש לך 2 חיבורי0 . אז כל מה שכתבתי זה רק שיש חיבור 0 אחד. כי בד"כ בתלת פאזי יש רק 0 אחד.

ב מנותק
            ב מנותק
            בן יצחק
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@שער-השמים
            תודה על המענה, לוודא שהבנתי אותך נכון, לוקח פאזה אחת, 0 אחד, והארקה מחבר את שלושם לשקע כח. ואת הפאזה השניה וה0 השני סוגר עם שוקולד (שאם יהיה זרם חוזר המכירה לא נתחשמל) והכל אמור לעבוד בתפוקה של 3500w.
            שוב תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • ש שער השמים

@בן-יצחק

מחבר כחול והארקה.

ב מנותק
              ב מנותק
              בן יצחק
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@שער-השמים מצרף תמונה מתוך הכיריים17575112956953513903991959983244.jpg

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון
              0
              • חוקי הפורום
              • פופולרי
              • לא נפתר
              • משתמשים