מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן
-
@K.O.G אפליקצייה להפעלת VoLTE
האפליקיצייה הזאת פשוט מבצעת את הסקריפט, ומוחקת את עצמה אח"כ. בהצלחה.@lilo159 וואו פשוט וואו
עכשיו זה נהיה ממש פשוט !!
אגב בדקתי ואפשר להריץ את הסקריפט גם בסימולטור שיש במנהל mt ולא צריך טרמינל
וזה עובד (נבדק בסלקום)
(ולא צריך מחשב וגם למי שחסום לו ניפוי באגים)אגב אני חושב שהאפליקציה הזאת צריכה נושא חדש עם הכותרת אפליקציה להוספת וולטה לmtk
-
@lilo159 וואו פשוט וואו
עכשיו זה נהיה ממש פשוט !!
אגב בדקתי ואפשר להריץ את הסקריפט גם בסימולטור שיש במנהל mt ולא צריך טרמינל
וזה עובד (נבדק בסלקום)
(ולא צריך מחשב וגם למי שחסום לו ניפוי באגים)אגב אני חושב שהאפליקציה הזאת צריכה נושא חדש עם הכותרת אפליקציה להוספת וולטה לmtk
@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
להוספת וולטה לmtk
אני לא כל כך בטוח שזה מותאם כרגע לעוד מכשירים חוץ מהF21 פרו..
צריך לבדוק על מכשירים אחרים, אני בדקתי על F22 פרו ולכאו' לא עובד (אין סימן של HD אבל אולי כן עובד הוולטה, אני בהזדמנות בלי נדר אבדוק את זה). -
@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
להוספת וולטה לmtk
צריך לבדוק על מכשירים אחרים, אני בדקתי על F22 פרו ולכאו' לא עובד (אין סימן של HD אבל אולי כן עובד הוולטה, אני בהזדמנות בלי נדר אבדוק את זה).@lilo159 כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
שומע
אבל עדיין לדעתי זה צריך נושא חדשאגב יש סיכוי למדריך כזה בעתיד גם למעבדים אחרים? למשל הקובוט פוקט (מעבד איזה מעבד זה T310 Quad processor)
או שזה שונה לגמרי?