מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן
-
@עזרא-0 ניסית לעשות שיחת וידאו ? כתוב בלוגים שהוא נכשל להוריד את שיחת הוידיאו לשיחה רגילה כאשר בפועל אפילו לא התקיימה שיחת וידאו
-
@urielk כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
@urielk לא אני צריך לוגים מהlogcat ו dumpsys של המערכת בזמן חיוג השיחה
אם תתן לי מיקום מדויק שלהם אני ינסה להעלות לך גם
-
@urielk כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
-
@avrasha אתה גם בהוט מובייל ויש לך אותה תקלה ששיחות רגילות עוברות לבלי VOLTE ושיחות לקווים נדחות?
-
@avrasha כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
עניתי לך על זה שדרך ADB
-
@avrasha כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
עניתי לך על זה שדרך ADB
-
הייתה לי בעייה שחלק מהשיחות עברו לדור 3 וברוך ה' זה הסתדר.
הטלפון עם קליטה פצצה חבל על הזמן
תודה רבה רבה לכל החברה שעמלו על זה ואני בטוח שהמון המון שעות -
@8880583 זה לא חכמה להוציא לנו את העיניים. סתם
מה היתה הבעיה שלך כמו שלנו בהוט מובייל וכו' או הבעיה עם השיחה ועידה כי את זה פורסם כבר איך לסדר דרך הIMS