מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE)
-
תסביר לי למען ה איך אתה עושה את הניסים האלו???
מי שהמציא את האנדרואיד יודע על האפשרויות האלו בכלל
הזיה
תודה רבה אני חוזר להכנות לשבת -
@10110000 כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
@ישיביש יש
תפרט
יש, אבל בגרסאות הרגילות זה קורס בהגדרות אבל אפשר להיכנס לשם עם קיצור דרך (אקטיבטי), ובגרסאות שלא תומכות במקשים (עם בוטלאודר נעול) זה עובד מצוין.. -
@10110000 כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
@ישיביש יש
תפרט
יש, אבל בגרסאות הרגילות זה קורס בהגדרות אבל אפשר להיכנס לשם עם קיצור דרך (אקטיבטי), ובגרסאות שלא תומכות במקשים (עם בוטלאודר נעול) זה עובד מצוין..@שניאור-שמח
יש לי אקטיביטי לאונצר
איזה מהם לחפש? -
@שניאור-שמח
יש לי אקטיביטי לאונצר
איזה מהם לחפש?@ישיביש כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
@שניאור-שמח
יש לי אקטיביטי לאונצר
איזה מהם לחפש?תכנס להגדרות ואז תחפש שיחות, יהיה כמה תוצאות תראה מה עובד
-
@ישיביש כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
@שניאור-שמח
יש לי אקטיביטי לאונצר
איזה מהם לחפש?תכנס להגדרות ואז תחפש שיחות, יהיה כמה תוצאות תראה מה עובד
@שניאור-שמח
אחלה תודה -
שאלה- מישהו נתקל בזה שזה גורם לטלפון לא לקבל שיחות? שמתקשרים אליך ושומעים צליל תפוס או משהו כזה?
-
שאלה- מישהו נתקל בזה שזה גורם לטלפון לא לקבל שיחות? שמתקשרים אליך ושומעים צליל תפוס או משהו כזה?
-
@חמור-חמורותיים אתה מתכוון שהוולטה גורם לזה?
@נוחעם-FM אולי. יש לי גם דאמבדרואיד ועליו הפעלתי את התיקון הזה.
קרה לי בשתי חברות עם תשתית שונה. -
@חמור-חמורותיים אם אתה עם דמבדרואיד זה ככל הנראה קשור לזה לפי הנאמר שם בשרשור וגם מניסיון שלי. כרגע לא מצאתי פתרון.
-
יש דרך להפעל את ה VOLTE ללא רוט?
ובמקרהה שחייב רוט, איך עושים ללא איבוד מידע?
והאם בכל פעם שיהיה REBOOT אני יצטרך להפעיל שוב?
(אני ב 019 ובשיחה יורד לדור 3)תודה מראש
-
@שניאור-שמח אתה בטוח שהוא מתאים גם ל 019 ?
חוץ מזה שהוא גם דורש פתיחת בוטלאודר שתפרמט.
אא''כ הוא כבר פתוח ואז כבר יותר קל לעשות רוט...
@fer-der הפתרונות האלו לא מתבטלים בהפעלה מחדש.
ואפשר לפתוח בוטלאודר בלי פירמוט עם דונגל.
אבל אני לא יודע האם הוא מתאים לf21.
ל @אלוף-תימן יש דונגל. -
אא''כ הוא כבר פתוח ואז כבר יותר קל לעשות רוט...
@fer-der הפתרונות האלו לא מתבטלים בהפעלה מחדש.
ואפשר לפתוח בוטלאודר בלי פירמוט עם דונגל.
אבל אני לא יודע האם הוא מתאים לf21.
ל @אלוף-תימן יש דונגל.@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
למה לא?
נכון הוא ביקש מדריך שלא מצריך רוט, אז שלחתי לו
-
@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
למה לא?
@שניאור-שמח כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
למה לא?
כי זכור לי שהאפליקציה של @urielk לא מתאימה ל019 וצריך את האפליקציה של @10110000
אז אולי גם המדריך שלו לעריכת המחיצות לא מתאים ל019....@שניאור-שמח כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
אבל הוא רצה בלי רוט כדי שלא יהיה איבוד מידע...
@fer-der הבוטלאודר שלך נעול או פתוח?
-
@שניאור-שמח כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
למה לא?
אז אולי גם המדריך שלו לעריכת המחיצות לא מתאים ל019....@שניאור-שמח כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
@fer-der הבוטלאודר שלך נעול או פתוח?
@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
למה לא?
אז אולי גם המדריך שלו לעריכת המחיצות לא מתאים ל019....דווקא זכור לי שהיא כן מתאימה ל019, נראה לי אתה טועה…
אז שירשום אם הבוטלאודר נעול או פתוח..