מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE)
-
תסביר לי למען ה איך אתה עושה את הניסים האלו???
מי שהמציא את האנדרואיד יודע על האפשרויות האלו בכלל
הזיה
תודה רבה אני חוזר להכנות לשבת -
@10110000 כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
@ישיביש יש
תפרט
יש, אבל בגרסאות הרגילות זה קורס בהגדרות אבל אפשר להיכנס לשם עם קיצור דרך (אקטיבטי), ובגרסאות שלא תומכות במקשים (עם בוטלאודר נעול) זה עובד מצוין.. -
@10110000 כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
@ישיביש יש
תפרט
יש, אבל בגרסאות הרגילות זה קורס בהגדרות אבל אפשר להיכנס לשם עם קיצור דרך (אקטיבטי), ובגרסאות שלא תומכות במקשים (עם בוטלאודר נעול) זה עובד מצוין..@שניאור-שמח
יש לי אקטיביטי לאונצר
איזה מהם לחפש? -
@שניאור-שמח
יש לי אקטיביטי לאונצר
איזה מהם לחפש?@ישיביש כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
@שניאור-שמח
יש לי אקטיביטי לאונצר
איזה מהם לחפש?תכנס להגדרות ואז תחפש שיחות, יהיה כמה תוצאות תראה מה עובד
-
@ישיביש כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
@שניאור-שמח
יש לי אקטיביטי לאונצר
איזה מהם לחפש?תכנס להגדרות ואז תחפש שיחות, יהיה כמה תוצאות תראה מה עובד
@שניאור-שמח
אחלה תודה -
שאלה- מישהו נתקל בזה שזה גורם לטלפון לא לקבל שיחות? שמתקשרים אליך ושומעים צליל תפוס או משהו כזה?
-
שאלה- מישהו נתקל בזה שזה גורם לטלפון לא לקבל שיחות? שמתקשרים אליך ושומעים צליל תפוס או משהו כזה?
-
@חמור-חמורותיים אתה מתכוון שהוולטה גורם לזה?
@נוחעם-FM אולי. יש לי גם דאמבדרואיד ועליו הפעלתי את התיקון הזה.
קרה לי בשתי חברות עם תשתית שונה. -
@חמור-חמורותיים אם אתה עם דמבדרואיד זה ככל הנראה קשור לזה לפי הנאמר שם בשרשור וגם מניסיון שלי. כרגע לא מצאתי פתרון.
-
יש דרך להפעל את ה VOLTE ללא רוט?
ובמקרהה שחייב רוט, איך עושים ללא איבוד מידע?
והאם בכל פעם שיהיה REBOOT אני יצטרך להפעיל שוב?
(אני ב 019 ובשיחה יורד לדור 3)תודה מראש
-
@שניאור-שמח אתה בטוח שהוא מתאים גם ל 019 ?
חוץ מזה שהוא גם דורש פתיחת בוטלאודר שתפרמט.
אא''כ הוא כבר פתוח ואז כבר יותר קל לעשות רוט...
@fer-der הפתרונות האלו לא מתבטלים בהפעלה מחדש.
ואפשר לפתוח בוטלאודר בלי פירמוט עם דונגל.
אבל אני לא יודע האם הוא מתאים לf21.
ל @אלוף-תימן יש דונגל. -
אא''כ הוא כבר פתוח ואז כבר יותר קל לעשות רוט...
@fer-der הפתרונות האלו לא מתבטלים בהפעלה מחדש.
ואפשר לפתוח בוטלאודר בלי פירמוט עם דונגל.
אבל אני לא יודע האם הוא מתאים לf21.
ל @אלוף-תימן יש דונגל.@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
למה לא?
נכון הוא ביקש מדריך שלא מצריך רוט, אז שלחתי לו
-
@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
למה לא?
@שניאור-שמח כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
למה לא?
כי זכור לי שהאפליקציה של @urielk לא מתאימה ל019 וצריך את האפליקציה של @10110000
אז אולי גם המדריך שלו לעריכת המחיצות לא מתאים ל019....@שניאור-שמח כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE):
אבל הוא רצה בלי רוט כדי שלא יהיה איבוד מידע...
@fer-der הבוטלאודר שלך נעול או פתוח?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות