מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול קבוע-אפשר להסיר רוט לאחר מכן (עודכן לעבוד גם עם HOT MOBILE)
-
אגב אם יש לך דיבור עם המפעל אולי תוכל לבקש מהם להוסיף תמיכה מובנית ל volte ו vowifi לחברת 019 כי לא ידוע לי על גירסה כזאת וגם בשאר הספקים הישראלים חוץ מפרטנר ואולי פלאפון אין תמיכה מובנית ב vowifi.
יש לי בבית מכשיר עם גירסה של @10110000 שצרבו לי בדיין תקשורת ו 100% עובד שם vowifi (על אינטרנט אתרוג אם זה רלוונטי).
ישבתי שעות כדי להפעיל על סמך המכשיר הזה את ה vowifi בעוד מכשירים (למשל f22 mini) ולא הצלחתי.
אם זה יעזור אני מוכן למסור את המכשיר עצמו לבדיקתך כדי להבין מה גורם לזה לעבוד.
אגב, האפליקציה של @10110000 להוספת וולטה לא הפעילה לי בשום מכשיר את ה vowifi ב 019 .
בעבר העליתי כאן בפורום את הלוגים שזה נתן כשהמכשיר מנסה להתחבר ל vowifi. -
@חמור-חמורותיים אתה מדבר דרך ויפי. איזה חברה ואיך הצלחת
-
@חמור-חמורותיים אתה מדבר דרך ויפי. איזה חברה ואיך הצלחת
@יוסי1212 כן- vowifi דרך הוט מובייל. אבל זה אמור לעבוד בכל חברה.
אני לא מתכוון להפיץ את הידע פה ככה. מי שמעוניין וזה מספיק חשוב לו ורוצה להפיץ בעצמו יכול לפנות אלי. אני לא מתעסק בפלאפונים ביום יום שלי אבל השקעתי בשביל זה ואני רוצה החזר על ההשקעה...
פרסמתי את ההודעה הקודמת רק כדי להוכיח שזה אפשרי.
-
אני לא מתכוון להפיץ את הידע פה ככה. מי שמעוניין וזה מספיק חשוב לו ורוצה להפיץ בעצמו יכול לפנות אלי. אני לא מתעסק בפלאפונים ביום יום שלי אבל השקעתי בשביל זה ואני רוצה החזר על ההשקעה...
@חמור-חמורותיים
גם בגרסה של מאיר יש שיחות וויפי, כבר לפני 4 שנים
https://mitmachim.top/post/589310 -
@חמור-חמורותיים השאלה אם זה עובד ב 019 מאיזה סיבה שהיא שמה זה יותר מסובך
-
@חמור-חמורותיים
גם בגרסה של מאיר יש שיחות וויפי, כבר לפני 4 שנים
https://mitmachim.top/post/589310@reemzed123 מצוין.
אין לי איך לבדוק על 019 כי אין לי בבית קו שלהם.
אגב, זה עובד גם על דאמבר OS

-
@reemzed123 מצוין.
אין לי איך לבדוק על 019 כי אין לי בבית קו שלהם.
אגב, זה עובד גם על דאמבר OS

@חמור-חמורותיים
דאמבר? יפה מאוד.
ואז יהיה אפשר לקבל את העדכונים השוטפים של ota וגם שיישאר שיחות וייפי? -
@חמור-חמורותיים
דאמבר? יפה מאוד.
ואז יהיה אפשר לקבל את העדכונים השוטפים של ota וגם שיישאר שיחות וייפי?@reemzed123 לכאורה. המערכת שם היתה חסרה המון חלקים. זה היה תהליך ארוך כדי להפעיל את זה אפילו אחרי ההצלחה בגירסא הרגילה.
-
אני לא מתכוון להפיץ את הידע פה ככה. מי שמעוניין וזה מספיק חשוב לו ורוצה להפיץ בעצמו יכול לפנות אלי. אני לא מתעסק בפלאפונים ביום יום שלי אבל השקעתי בשביל זה ואני רוצה החזר על ההשקעה..
נשמע מעניין, איך הצלחת? למה אתה לא רוצה לכתוב פה?
אי אפשר לפתוח איתך צ'אט... -
@reemzed123 לכאורה. המערכת שם היתה חסרה המון חלקים. זה היה תהליך ארוך כדי להפעיל את זה אפילו אחרי ההצלחה בגירסא הרגילה.
@חמור-חמורותיים
תוכל להעביר את המידע לבעל הגרסה של דאמבדרואיד שייכניס את זה ביליד אין. אולי גם תרוויח מזה כסף.. -
אני לא מתכוון להפיץ את הידע פה ככה. מי שמעוניין וזה מספיק חשוב לו ורוצה להפיץ בעצמו יכול לפנות אלי. אני לא מתעסק בפלאפונים ביום יום שלי אבל השקעתי בשביל זה ואני רוצה החזר על ההשקעה..
נשמע מעניין, איך הצלחת? למה אתה לא רוצה לכתוב פה?
אי אפשר לפתוח איתך צ'אט...@נוחעם-FM המנהל כאן חסם אותי לפני כמה שנים...
וכתבתי למה אני לא רוצה. אתה יכול לראות את הסוף של ההודעה שבאה אחריך. -
@נוחעם-FM המנהל כאן חסם אותי לפני כמה שנים...
וכתבתי למה אני לא רוצה. אתה יכול לראות את הסוף של ההודעה שבאה אחריך.@חמור-חמורותיים נשמח לשיתוף המידע
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות