בירור | לעמד ספר בוורד, זה כמו לעמד קונטרס בוורד?
-
אני מעמד קונטרסים בוורד, בגודל A5 או B5, אבל לא התעסקתי עם עימוד של ספרים בכריכה קשה.
מישהו יכול להדריך אותי או להפנות אותי למדריך קיים, מה ההבדלים בין עימוד קונטרס לספר, למשל כמה שוליים משאירים לחיתוך ואיך אמור להיות? או שבכלל אפשר לעמד באותה צורה בדיוק?
תודה לכל המשיבים ועונים (וגם תודה למתייגים את המעמדים המוצלחים דפה..) -
אני מעמד קונטרסים בוורד, בגודל A5 או B5, אבל לא התעסקתי עם עימוד של ספרים בכריכה קשה.
מישהו יכול להדריך אותי או להפנות אותי למדריך קיים, מה ההבדלים בין עימוד קונטרס לספר, למשל כמה שוליים משאירים לחיתוך ואיך אמור להיות? או שבכלל אפשר לעמד באותה צורה בדיוק?
תודה לכל המשיבים ועונים (וגם תודה למתייגים את המעמדים המוצלחים דפה..)@ישעיהו-כץ בדרך כלל ספרים יש להם גודל קצת יותר קטן מקונטרס, במקום 17 על 24, הם 16.5 על 23.5
-
תודה לכל המשיבים ועונים (וגם תודה למתייגים את המעמדים המוצלחים דפה..)@ישעיהו-כץ אני עושה בשניהם אותו דבר 24 על 17 והכל יוצא מצויין.
-
@ישעיהו-כץ אני עושה בשניהם אותו דבר 24 על 17 והכל יוצא מצויין.
@משהו-חדש כתב בבירור | לעמד ספר בוורד, זה כמו לעמד קונטרס בוורד?:
@ישעיהו-כץ אני עושה בשניהם אותו דבר 24 על 17 והכל יוצא מצויין.
וכשאתה שולח את זה לדפוס, האם בית הדפוס לא אומרים לך שהוא יותר גדול מהגודל האמיתי? הרי באמת גודל ספר הוא יותר קטן מקונטרס (בספר הכריכה עצמה היא 17 על 24 אבל הדפים הם יותר קטנים, אתה יכול לראות לבד בבית),