בירור | לעמד ספר בוורד, זה כמו לעמד קונטרס בוורד?
-
אני מעמד קונטרסים בוורד, בגודל A5 או B5, אבל לא התעסקתי עם עימוד של ספרים בכריכה קשה.
מישהו יכול להדריך אותי או להפנות אותי למדריך קיים, מה ההבדלים בין עימוד קונטרס לספר, למשל כמה שוליים משאירים לחיתוך ואיך אמור להיות? או שבכלל אפשר לעמד באותה צורה בדיוק?
תודה לכל המשיבים ועונים (וגם תודה למתייגים את המעמדים המוצלחים דפה..) -
אני מעמד קונטרסים בוורד, בגודל A5 או B5, אבל לא התעסקתי עם עימוד של ספרים בכריכה קשה.
מישהו יכול להדריך אותי או להפנות אותי למדריך קיים, מה ההבדלים בין עימוד קונטרס לספר, למשל כמה שוליים משאירים לחיתוך ואיך אמור להיות? או שבכלל אפשר לעמד באותה צורה בדיוק?
תודה לכל המשיבים ועונים (וגם תודה למתייגים את המעמדים המוצלחים דפה..)@ישעיהו-כץ בדרך כלל ספרים יש להם גודל קצת יותר קטן מקונטרס, במקום 17 על 24, הם 16.5 על 23.5
-
תודה לכל המשיבים ועונים (וגם תודה למתייגים את המעמדים המוצלחים דפה..)@ישעיהו-כץ אני עושה בשניהם אותו דבר 24 על 17 והכל יוצא מצויין.
-
@ישעיהו-כץ אני עושה בשניהם אותו דבר 24 על 17 והכל יוצא מצויין.
@משהו-חדש כתב בבירור | לעמד ספר בוורד, זה כמו לעמד קונטרס בוורד?:
וכשאתה שולח את זה לדפוס, האם בית הדפוס לא אומרים לך שהוא יותר גדול מהגודל האמיתי? הרי באמת גודל ספר הוא יותר קטן מקונטרס (בספר הכריכה עצמה היא 17 על 24 אבל הדפים הם יותר קטנים, אתה יכול לראות לבד בבית),
-
@משהו-חדש כתב בבירור | לעמד ספר בוורד, זה כמו לעמד קונטרס בוורד?:
וכשאתה שולח את זה לדפוס, האם בית הדפוס לא אומרים לך שהוא יותר גדול מהגודל האמיתי? הרי באמת גודל ספר הוא יותר קטן מקונטרס (בספר הכריכה עצמה היא 17 על 24 אבל הדפים הם יותר קטנים, אתה יכול לראות לבד בבית),
@menajemmendel נכון
בדרך כלל צריך להוריד 5 מ"מ מגודל הכריכה החיצונית לכל כיוון -
@menajemmendel נכון
בדרך כלל צריך להוריד 5 מ"מ מגודל הכריכה החיצונית לכל כיוון@u88 כתב בבירור | לעמד ספר בוורד, זה כמו לעמד קונטרס בוורד?:
בדרך כלל צריך להוריד 5 מ"מ מגודל הכריכה החיצונית לכל כיוון
כלומר? להקטין את העמוד עצמו או להוסיף שוליים נוספים של 5 מ"מ?
ולא שוכח, ואומר תודה לכל המשיבים כאן! תודה, וזכותכם רבה בדירבון אברכים שכותבים חידו"ת!
-
@u88 כתב בבירור | לעמד ספר בוורד, זה כמו לעמד קונטרס בוורד?:
ולא שוכח, ואומר תודה לכל המשיבים כאן! תודה, וזכותכם רבה בדירבון אברכים שכותבים חידו"ת!
@ישעיהו-כץ כתב בבירור | לעמד ספר בוורד, זה כמו לעמד קונטרס בוורד?:
@u88 כתב בבירור | לעמד ספר בוורד, זה כמו לעמד קונטרס בוורד?:
צריך להקטין את העמוד עצמו כדי שיותאם לגודל האמיתי (שזה 16.5 על 23.5), אבל ברור שמה שתוריד יהיה על חשבון משהו (השוליים או הכתב)
אז אתה צריך לבחור אתרי זה איזה גודל שוליים אתה רוצה שיהיה, ובדבר הזה זה הענין של טעם, יש ספרים עם שוליים רחבות יותר ויש יותר צפופים. קח ספר שמוצא חן בעיניך ותמדוד כמה שולייים שלו, וזה מה שתדגיר