הצעת ייעול | למה דווקא כשהרמזורים לא עובדים, יש פקקים???
-
@אור-הגנוז כנראה אפשר באמת (לא כמשהו פרטי של מישהו אלא יוזמה מלמעלה), אבל זה דורש השקעת פיתוח ודורש התחברות למערכת הרמזורים שיתכן שעובדת על טכנולוגיות מאוד ישנות
לא הבנתי למה כולם פה קצפו ככה@צדיק-תמים אני אישית קצפתי על סגנון התשובות המתנשא
וחוץ מזה שלדעתי הוא פתח ניק נוסף רק בשביל זה
-
@צדיק-תמים כתב בהצעת ייעול | למה דווקא כשהרמזורים לא עובדים, יש פקקים???:
לא הבנתי למה כולם פה קצפו ככה
בגלל זה
@צדיק-תמים כתב בהצעת ייעול | למה דווקא כשהרמזורים לא עובדים, יש פקקים???:
(לא כמשהו פרטי של מישהו אלא יוזמה מלמעלה)
אגב, אני שנים חושב שהרמזורים צריכים לספק ממשק API לוויז וכו', וגם לאפשר לאמבולנסים להחליף זמנית את הסדר שלהם כדי לאפשר מעבר מהיר
-
הרבה פעמים אנשים פה מגיבים בשצף קצף, לא יודע למה אין להם סבלנות...
בכל אופן אני חושב כבר מזמן למה אין load balancer שמזהה תעבורה רחבה או קטנה לרמזורים??? -
הרבה פעמים אנשים פה מגיבים בשצף קצף, לא יודע למה אין להם סבלנות...
בכל אופן אני חושב כבר מזמן למה אין load balancer שמזהה תעבורה רחבה או קטנה לרמזורים???@SHIROM כתב בהצעת ייעול | למה דווקא כשהרמזורים לא עובדים, יש פקקים???:
load balancer שמזהה תעבורה רחבה או קטנה לרמזורים
אגב, הרמזורים ברחובות העיר לונדון, עובדים על מערכת ׳איזון עומסים׳ - Load balancing
-
@SHIROM כתב בהצעת ייעול | למה דווקא כשהרמזורים לא עובדים, יש פקקים???:
load balancer שמזהה תעבורה רחבה או קטנה לרמזורים
אגב, הרמזורים ברחובות העיר לונדון, עובדים על מערכת ׳איזון עומסים׳ - Load balancing
-
זה כבר קיים בכל הרמזורים, למשטרת ישראל יש אפשרות לראות ולשנות באמצעות הטאבלטים המשטרתיים את מצב הרמזורים, לא צריך בשביל זה אפליקציה, בפרט שזה לא הפיתרון המתאים..
(אני לא סגור על זה שזה אפשרי מרחוק, אבל ודאי באופן אלחוטי בקרבת המחשב שאחראי על הרמזורים בצומת)השאלה היא א"כ, למה המשטרה לא משתמשת בזה, ומעדיפה לתת לשוטר בצומת להחליט לבד, זה נראה לי יותר שאלה לשאול את בן גביר בטוויטר..
-
זה כבר קיים בכל הרמזורים, למשטרת ישראל יש אפשרות לראות ולשנות באמצעות הטאבלטים המשטרתיים את מצב הרמזורים, לא צריך בשביל זה אפליקציה, בפרט שזה לא הפיתרון המתאים..
(אני לא סגור על זה שזה אפשרי מרחוק, אבל ודאי באופן אלחוטי בקרבת המחשב שאחראי על הרמזורים בצומת)השאלה היא א"כ, למה המשטרה לא משתמשת בזה, ומעדיפה לתת לשוטר בצומת להחליט לבד, זה נראה לי יותר שאלה לשאול את בן גביר בטוויטר..
-
למה אי אפשר לפתח אפליקציה שאין רמזורים הפקחים שמסדרים את התנועה יכונו את התנועה לפי איך שהרמזורים היו צריכים לעשות, זאת אומרת שבאפליקציה יהיה את הסדר והזמנים של הרמזורים?
@אור-הגנוז
הבעיה היא לא בעצם השאלה שלך
זה דווקא מתאים לפורום אבל בניסוח אחר
תשנה את הכותרת לסגנון דלהלן:
פיתוח אפליקציה שתממשק עם מערכות רמזורים
זה כבר קשור וממוקד הרבה יותר לנושאים של הפורום -
למה הגעת להבנה שרמזור עדיף על בן אדם ?
-
אז שיתנו לאמבולנסים וכדו' אפשרות לשליטה זמנית, אתם יודעים כמה חיים זה יכול להציל?
אני רץ לפתוח הצעת ייעול בקטגוריה של באגים/הצעות ייעול לפורום כנהוג, בתקווה שלא יגידו לי שצריך לפנות לנודביבי
@ע-ה-דכו-ע כתב בהצעת ייעול | למה דווקא כשהרמזורים לא עובדים, יש פקקים???:
אז שיתנו לאמבולנסים וכדו' אפשרות לשליטה זמנית, אתם יודעים כמה חיים זה יכול להציל?
קיים.
-
קיים.
@נחמן-פלח כתב בהצעת ייעול | למה דווקא כשהרמזורים לא עובדים, יש פקקים???:
קיים.
כבודו יודע את זה בידיעה?
-
@נחמן-פלח כתב בהצעת ייעול | למה דווקא כשהרמזורים לא עובדים, יש פקקים???:
קיים.
כבודו יודע את זה בידיעה?