המלצה | פתיחת נושא על כרום
-
-
@גבר זה אולי יהיה נחמד, אבל:
א. בעיקרון יש את בקטגוריה של תוכנות, אני לא חושב שכרום שונה משאר התוכנות
ב. 99% מההצעות יעול כבר הועלו בעבר, וגם אלו החדשים בד''כ ניהול הפורום לא מעוניין לשנות
ג. אני משוטט בפורום ממש הרבה, אין כמעט נושאים שנכתבו בשנה האחרונה שלא פתחתי אותם, גוגל כרום הוא אפי' לא אחוז מהם,
וגם מה שהוזכר בו כרום בד''כ היה שייך לדברים שנמצאים בתוך כרום, ולא בכרום עצמו.. -
@גבר זה אולי יהיה נחמד, אבל:
א. בעיקרון יש את בקטגוריה של תוכנות, אני לא חושב שכרום שונה משאר התוכנות
ב. 99% מההצעות יעול כבר הועלו בעבר, וגם אלו החדשים בד''כ ניהול הפורום לא מעוניין לשנות
ג. אני משוטט בפורום ממש הרבה, אין כמעט נושאים שנכתבו בשנה האחרונה שלא פתחתי אותם, גוגל כרום הוא אפי' לא אחוז מהם,
וגם מה שהוזכר בו כרום בד''כ היה שייך לדברים שנמצאים בתוך כרום, ולא בכרום עצמו..@kasnik צודק, אבל לית מאן דפליג על כך שלע"ע אין בפורום קטגוריה מסודרת לתוספים (כל אחד פותח נושא על כך היכן שבא לו, אם זה בתכנות או בעזרה הדדית וכו')
וגם אני הקטן מתלבט ומתחבט רבות לפני כל נושא כזה היכן לפתוח אותו...
ע"כ באמת לא יזיק אם תהיה קטגוריה כללית לדפדפנים ותוספים וכל המסתעף.
-
@kasnik צודק, אבל לית מאן דפליג על כך שלע"ע אין בפורום קטגוריה מסודרת לתוספים (כל אחד פותח נושא על כך היכן שבא לו, אם זה בתכנות או בעזרה הדדית וכו')
וגם אני הקטן מתלבט ומתחבט רבות לפני כל נושא כזה היכן לפתוח אותו...
ע"כ באמת לא יזיק אם תהיה קטגוריה כללית לדפדפנים ותוספים וכל המסתעף.
-
@לאצי השאלה בעיקר היא כמה נושאים כאילו יש, אם יש כמות מספקת של נושאים כאילו, אפתח קטגוריה לזה.
-
@לאצי השאלה בעיקר היא כמה נושאים כאילו יש, אם יש כמות מספקת של נושאים כאילו, אפתח קטגוריה לזה.
-
@אלישי נראלי שפשוט צריך לבדוק כמה באמת יש נושאים על תוספים של כרום ולפי כך תחליט
-
רשימת תוספים לדפדפן כרום:
הבהרה: ברשימה זו - רק תוספים שנוצרו ע"י חברי הפורום, ולא תוספים ששותפו בפורום:
א - תוסף לדו"ח מעקב גלישת אינטרנט - ישירות למייל (@ יאיר-דניאל)
ב - תוסף להוספת תגיות לפורום (@ למה-באתי)
ג - תוסף לנעילת הדפדפן אחרי זמן מוגדר (@ פראירי)
ד - למשתמשי מג'יקוד - תוסף להעתקת הלינק לקובץ מיד בתחילת העלאה (@ אביי)
ה - תוסף לכרום "מה זה AI" (@ מוטי-מהיר)
ו - Noti - תוסף להתראות חכמות בזמן אמת מכל סוגי הפורומים (-כולל בתכו את שני התוספים הבאים) (@ לאצי)
ז - Hi Signal - תוסף לכרום למעקב חכם אחר התראות בפורומים (@ אביי)
ח - תוסף לכרום למעקב אחרי התראות מפרוג (@ א.ל-0)
ט - תוסף לצפייה ישירה בקבצי וידאו מצורפים במייל (@ מה-קורה)
י - תוסף לסיכום דפי אינטרנט + שאלת AI מהירה (@ יוסי-רחמים)
יא - תוסף חדש לכרום להורדת כל הקבצים המצורפים בבת אחת (@ EBA)
יב - תוסף לניגון וידאו בפרוג (@ מה-קורה)
יג - למשתמשי נטפרי - תוסף שמאפשר צפיה ישירה בקבצי וידאו בגוגל צ'אט (@ צדיק-תמים)הדרכה בפיתוח תוספים לכרום (@ מנחם-מחשבים-0)
-
@kasnik זה אכן מביא המון תוצאות, אבל לא תוצאות על תוספים של כרום.
פה ושם אני כן מוצא נושאים לתוספים לדפדפן.@אלישי כתב בהמלצה | פתיחת נושא על כרום:
זה אכן מביא המון תוצאות, אבל לא תוצאות על תוספים של כרום
נכון, שים לב שאני אמרתי:
@kasnik כתב בהמלצה | פתיחת נושא על כרום:
@אלישי על כרום ספציפי אין הרבה, על כל הנלווה לכרום, יש הרבה מאד.
שלא על תוספים ספציפית, אלא על כל הנלווה לכרום (אולי אפשר להגדיר את זה כדפדפנים...)