בירור | שחזור נתונים ואנשי קשר מפלאפון 4X4 לאחר צריבת גרסה
-
צרבתי גרסה לפלאפון 4X4, ולא נשמר לי גיבוי של אנשי קשר בכרטיס זיכרון (עשיתי גיבוי בטעות לפלאפון במקום לכ. זיכרון).
האם יש איזה דרייבר- מנהל התקן שיגרום לפלאפון להתחבר למחשב? כדי שאוכל לסרוק את הפלאפון עם תוכנות שחזור.
או שיש למשיהו פיתרון אחר?בשביל למצוא איזה דרייבר אולי קודם צריך לדעת מה השם המקורי של הפלאפון, ואז נוכל לחפש ברשת משהו.
תודה רבה לכל העוזרים.
-
צרבתי גרסה לפלאפון 4X4, ולא נשמר לי גיבוי של אנשי קשר בכרטיס זיכרון (עשיתי גיבוי בטעות לפלאפון במקום לכ. זיכרון).
האם יש איזה דרייבר- מנהל התקן שיגרום לפלאפון להתחבר למחשב? כדי שאוכל לסרוק את הפלאפון עם תוכנות שחזור.
או שיש למשיהו פיתרון אחר?בשביל למצוא איזה דרייבר אולי קודם צריך לדעת מה השם המקורי של הפלאפון, ואז נוכל לחפש ברשת משהו.
תודה רבה לכל העוזרים.
-
תודה רבה לכל העוזרים.
@ישראל-אמיתי לא דאגת אף פעם (לדוגמא שאם הפלאפון נאבד נהרס וכדומה) שיהיה לך גיבוי לאנשי הקשר במחשב?!
ואין לך גיבוי שאולי עשית ונמחק מכרטיס הזיכרון בעבר?
אם התשובה שלילית
לא נתקלתי עד עתה בפורומים באחד שסיפר שהצליח לשחזר. -
@אלי-ויל כתב בבירור | שחזור נתונים ואנשי קשר מפלאפון 4X4 לאחר צריבת גרסה:
לא נתקלתי עד עתה בפורומים באחד שסיפר שהצליח לשחזר.
גם אחרי שהפלאפון התחבר/זוהה במחשב כהתקן, ולמרות זאת לא הצליח לשחזר, או שבכלל לא הצליח לחבר למחשב ??
ואולי באמת הרב @10110000 , תעדכן אותנו אם הצלחת לשחזר, ובאיזה דרך.
-
@אלי-ויל כתב בבירור | שחזור נתונים ואנשי קשר מפלאפון 4X4 לאחר צריבת גרסה:
לא נתקלתי עד עתה בפורומים באחד שסיפר שהצליח לשחזר.
גם אחרי שהפלאפון התחבר/זוהה במחשב כהתקן, ולמרות זאת לא הצליח לשחזר, או שבכלל לא הצליח לחבר למחשב ??
ואולי באמת הרב @10110000 , תעדכן אותנו אם הצלחת לשחזר, ובאיזה דרך.