דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. חשמל - כללי
  3. מכשירי חשמל ביתיים
  4. בירור | בכל אופן-מכונת כביסה 9 קילו מומלץ מניסיון?

בירור | בכל אופן-מכונת כביסה 9 קילו מומלץ מניסיון?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר מכשירי חשמל ביתיים
16 פוסטים 7 כותבים 238 צפיות 5 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • J מנותק
    J מנותק
    jack
    כתב נערך לאחרונה על ידי

תגובה: המלצה | המלצה על מכונת כביסה

בשורה התחתונה עדיין אין המלצה על דגם מסויים.(גם DIS המלצה תתקבל בברכה-זה לשה"ר לתועלת ובנוסף זה בד"כ על גויים ועליהם אין איסור לשה"ר...)

בכל מקרה אשמח להמלצה מבעל ניסיון

M ל yosY 3 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • J jack

בשורה התחתונה עדיין אין המלצה על דגם מסויים.(גם DIS המלצה תתקבל בברכה-זה לשה"ר לתועלת ובנוסף זה בד"כ על גויים ועליהם אין איסור לשה"ר...)

M מנותק
      M מנותק
      mdy
      כתב נערך לאחרונה על ידי mdy

@jack מציע לצאת מהקופסה של השטייטל ולחשוב אחרת...
      יש מכונות לא ממותגות מעולות. יש מכונות ממותגות בעייתיות ממש (גם גרמניות). מציע לבדוק תגובות בזאפ ו/או לרכוש מכונות שהחברה נותנת אחריות של 3 שנים ומעלה חינם בלי תוספת תשלום. כשהחברה נותנת אחריות זה אומר משהו...
      ||נכון אחריות כזו כוללת תשלום של ביקור בערך 200 ש"ח. אבל בקו החליפו לי לאגרים במחיר הזה וחידשו כמעט את כל המכונה||
      לי היה מכונה של בקו עם אחריות של 7 שנים. החזיקה קרוב ל10 שנים (עבדה הרבה יותר מהרגיל- לא כאן המקום לפרט למה) אחרי שתיקנו אותה באחריות פעם אחת. אגב... כיבסה מעולה יותר טוב ממכונות ממותגת ויקרות.

גם אחריה לא קניתי מותג. קניתי חברה שנותנת 4 שנים אחריות. הנה כמה דוגמאות
      מידאה - נחשבת חברה מאד אמינה וזולה. נותנת אחריות של 3 שנים חינם
      הובר (ניופאן)- נותנים אחריות של 4 שנים חינם
      LG - בחלק מהמכונות נותנים 3 או 5 שנים חינם
      כאן תוכלו להתרשם ממתן האחריות

J תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • J jack

ל מנותק
        ל מנותק
        לחיל אומר
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@jack לא מניסיון, אם אתה רוצה לקנות מותג, יש בלא יקר בכלל כאן לדוג' (מחיפוש בזאפ)

@mdy רעיון טוב מאד, לפעמים הלא מותגים מפתיעים ממש.
        [מה שכן חייב מהמלצה אישית, חוות דעת בזאפ לא רלוונטיות לכזה דבר {האמת שגם בהמלצה אישית יש פוקסים}]

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • J jack

yosY מנותק
          yosY מנותק
          yos
          מדריכים
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@jack אני אשמח לקבל המלצה ל7/8 קילו מה אומרים על זה https://www.hashmalabait.co.il/product/מכונת-כביסה-bosch-wan2428epl-‏8-‏קג-בוש?aff=Zap&aff_a=1
          מי זה ads כתוב שם שהוא היבואן

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • M mdy

@jack מציע לצאת מהקופסה של השטייטל ולחשוב אחרת...
            יש מכונות לא ממותגות מעולות. יש מכונות ממותגות בעייתיות ממש (גם גרמניות). מציע לבדוק תגובות בזאפ ו/או לרכוש מכונות שהחברה נותנת אחריות של 3 שנים ומעלה חינם בלי תוספת תשלום. כשהחברה נותנת אחריות זה אומר משהו...
            ||נכון אחריות כזו כוללת תשלום של ביקור בערך 200 ש"ח. אבל בקו החליפו לי לאגרים במחיר הזה וחידשו כמעט את כל המכונה||
            לי היה מכונה של בקו עם אחריות של 7 שנים. החזיקה קרוב ל10 שנים (עבדה הרבה יותר מהרגיל- לא כאן המקום לפרט למה) אחרי שתיקנו אותה באחריות פעם אחת. אגב... כיבסה מעולה יותר טוב ממכונות ממותגת ויקרות.

גם אחריה לא קניתי מותג. קניתי חברה שנותנת 4 שנים אחריות. הנה כמה דוגמאות
            מידאה - נחשבת חברה מאד אמינה וזולה. נותנת אחריות של 3 שנים חינם
            הובר (ניופאן)- נותנים אחריות של 4 שנים חינם
            LG - בחלק מהמכונות נותנים 3 או 5 שנים חינם
            כאן תוכלו להתרשם ממתן האחריות

J מנותק
            J מנותק
            jack
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@mdy

לא ביקשתי מותג של שטייטל -רק שיתוף דגם שעובד היטב מניסיון לאורך זמן.

1.אחריות לאחר שנה ראשונה היא בד"כ מצומצמת אל"כ מרחיבים אותה בתשלום.
            גם כאשר זכאים לאחריות חשוב לדעת מי מספק את האחריות שכן לא חסרים מקרים בהם נותן האחריות מתנער או מורח את הצרכן.
            כמו כן חשוב ביותר לעיין בתעודת האחריות ולבדוק את הסייגים

2.אנא שתף את שם הדגם המדויק של בקו שהינך מרוצה ממנו

M תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • פ מנותק
              פ מנותק
              פורים רב
              כתב נערך לאחרונה על ידי

לי יש קונסטרוקטה 9 ק"ג
              מכבסת מצוין ממש
              תוכניות קצרות
              יש אופציה להארכת אחריות בתוספת תשלום
              לי עלה 99 שח לעוד 4 שנים אחריות
              ועל המנוע יש אחריות של 10 שנים.

המכונה מצוינת ממש
              לאחרונה יש לי בעיה מידי פעם של כתמים אפורים
              חוץ מזה היא ממש טובה וענקית
              ועובדת אצלי ימים שלמים ברצף

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • J jack

@mdy

לא ביקשתי מותג של שטייטל -רק שיתוף דגם שעובד היטב מניסיון לאורך זמן.

1.אחריות לאחר שנה ראשונה היא בד"כ מצומצמת אל"כ מרחיבים אותה בתשלום.
                גם כאשר זכאים לאחריות חשוב לדעת מי מספק את האחריות שכן לא חסרים מקרים בהם נותן האחריות מתנער או מורח את הצרכן.
                כמו כן חשוב ביותר לעיין בתעודת האחריות ולבדוק את הסייגים

2.אנא שתף את שם הדגם המדויק של בקו שהינך מרוצה ממנו

M מנותק
                M מנותק
                mdy
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@jack הבקו שלי לדעתי כבר לא נמכרת רק הבאתי אותה כדוגמה.
                אחרי שהבקו המשיכה לעבוד אבל הגוף שלה החליד ולא הייתה יציבה, קניתי את זאת
                כמעט שנה וחצי אצלי. מכבסת טוב מאד (הבקו לדעתי הייתה מפתיעה במיוחד). תכניות נוחות שקטה מאד. 4 שנים אחריות. המינוס היחיד מגירה קטנה לאבקה. אבל אם שולפים אותה החוצה אפשר לשים הרבה. עניין של "להתרגל"

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • י מנותק
                  י מנותק
                  יצחק e
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

אני כטכנאי באופן כללי לא ממליץ על מכונה לא ממותגת כי גם אם שמעת על מישהו שאצלו עובד מכונה X כבר כמה שנים קרוב לוודאי שהדגם הזה כבר לא נמכר ודגם אחר אין לך עליו המלצה
                  ודבר נוסף וחשוב יותר כשמתקלקל יותר זול לתקן מכונה ממותגת מאשר מכונה אנונימית למשל גומיה של דלת בוש עולה כ₪70 ומידאה עולה יותר ₪200 חוץ מזה שבוש אני מחזיק אצלי והתיקון מיידי אחרים אף אחד לא מחזיק מלאי של חלפים למכונות אנונימיות והטכנאי מכניס למחיר התיקון את זה שהוא היה צריך ללכת במיוחד להביא חלק ולא תמיד קל למצוא חלקים

J M 2 תגובות תגובה אחרונה
                  1
                  • י יצחק e

אני כטכנאי באופן כללי לא ממליץ על מכונה לא ממותגת כי גם אם שמעת על מישהו שאצלו עובד מכונה X כבר כמה שנים קרוב לוודאי שהדגם הזה כבר לא נמכר ודגם אחר אין לך עליו המלצה
                    ודבר נוסף וחשוב יותר כשמתקלקל יותר זול לתקן מכונה ממותגת מאשר מכונה אנונימית למשל גומיה של דלת בוש עולה כ₪70 ומידאה עולה יותר ₪200 חוץ מזה שבוש אני מחזיק אצלי והתיקון מיידי אחרים אף אחד לא מחזיק מלאי של חלפים למכונות אנונימיות והטכנאי מכניס למחיר התיקון את זה שהוא היה צריך ללכת במיוחד להביא חלק ולא תמיד קל למצוא חלקים

J מנותק
                    J מנותק
                    jack
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@יצחק-e

תודה על ההארה.

מניסיונך, ישנו קשר בין תקלות לבין גודל המכונה? כלומר האם מכונה 10 קילו מועדת לתקלות מ9 קילו וכן הלאה?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • י יצחק e

M מנותק
                      M מנותק
                      mdy
                      כתב נערך לאחרונה על ידי mdy

@יצחק-e כתב בבירור | בכל אופן-מכונת כביסה 9 קילו מומלץ מניסיון?:

השאלה היא כמה גומיות תחליף בשנות החיים של המכונה, שההפרש יכסה את ה1000 ש"ח או יותר ששילמת על רכישת המכונה הממותגת. בלי לדבר על כך שאולי המכונה הזולה דוקא פחות מתקלקלת.
                      אין ספק שלטכנאים קל יותר להתעסק עם המכונות שקיימות יותר בשוק. וזה לא גנאי.
                      אבל זו לא ההחלטה היחידה ברכישת מכונת כביסה. יש גם...
                      מחיר... אמינות... וכמעט שכחנו איכות הכביסה

אגב, טכנאים בהחלט יכולים להמליץ שלא לקנות מכונות עם תקלות שהם נתקלו בהם לרוב. אבל אני בספק מה המידע שיש לטכנאים, על מכונות טובות שהם לא פגשו בכלל, כי הם לא מתקלקלות. או לפחות פחות מתקלקלות.
                      אדרבא, תקנו אותי אם אני טועה.

א י 2 תגובות תגובה אחרונה
                      1
                      • M mdy

השאלה היא כמה גומיות תחליף בשנות החיים של המכונה, שההפרש יכסה את ה1000 ש"ח או יותר ששילמת על רכישת המכונה הממותגת. בלי לדבר על כך שאולי המכונה הזולה דוקא פחות מתקלקלת.

אגב, טכנאים בהחלט יכולים להמליץ שלא לקנות מכונות עם תקלות שהם נתקלו בהם לרוב. אבל אני בספק מה המידע שיש לטכנאים, על מכונות טובות שהם לא פגשו בכלל, כי הם לא מתקלקלות. או לפחות פחות מתקלקלות.

א מחובר
                        א מחובר
                        אבי ים
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@mdy שאלת השאלות היא מתי הטכנאי יגיד "עזוב לא שווה לתקן...."
                        ולכן השיקול של דגם נפוץ ומוכר לטכנאים די משמעותי
                        כשהמכונה תהיה בת 5/6 שנים יהיה לטכנאי מלאי של חלקים וכל תקלה שלא תבוא מקסימום מחליפים חלקים ממכונה אחרת שהוא פירק
                        וכמו כן כבר יש לטכנאי יותר מידע על התקלה ויש יותר סיכוי שהוא יטפל בה בצורה טובה

לגבי אמינות של חברות/מותגים
                        היה אצלי טכנאי מזגנים והראה לי את החשבוניות שלו ועל כל 10 חשבוניות של תיקון מזגן מחברה X יש לו חשבונית אחת של תיקון מזגן מחברה Y (והחברה השניה הרבה יותר נפוצה)
                        כך שיש משקל רב לחברה איכותית

ד"א מכונת הכביסה שלי מחזיקה כבר 10 שנים ללא שום ביקור טכנאי! ב"ה (סימנס 7 ק"ג)
                        אחותי שקנתה שנה לפני מכונה של בוש (משפחה ברוכת ילדים) ומלבד הגומי של הדלת המכונה עובדת מצויין כבר יותר מ-11 שנים.

@mdy כתב בבירור | בכל אופן-מכונת כביסה 9 קילו מומלץ מניסיון?:

היה מכונה של בקו עם אחריות של 7 שנים

יכול להיות שאז בקו רצו להיכנס לשוק ונתנו אחריות מוגזמת
                        היום יש להם שנתיים אחריות בלבד

יש מכונות ממותגות בעייתיות ממש (גם גרמניות)

גם ל"בוש" יש דגמים שלא מומלץ לגעת בהם
                        טכנאים יודעים בד"כ מה הדגמים הבעייתיים לפי מס' דגם וארץ ייצור

ואם מה שכתבתי לא היה מספיק ארוך אז רק לסיום:
                        לא יודע כמה מחברי הפורום כאן מכירים את חברת "זהר" שייצרה מכונות כביסה לפני עשרות שנים
                        המכונות האלו החזיקו עשרות שנים!!! אני מכיר מכונות בגיל 30/40 שנה
                        וגם אם היתה תקלה, החליפו בקלות חלק והמכונה חזרה לעבוד
                        היום חברות מנסות לגרום שמוצרי חשמל וכד' לא יחזיקו הרבה מדי זמן
                        כדי שתרכשו מהם בעוד מס' שנים מכונה נוספת
                        ומשנה לשנה האיכות יורדת ויש כבר שממליצים פשוט לקנות את המוצר הכי זול ובתקלה הראשונה פשוט לזרוק ולקנות חדש
                        אני חושב שזה (עדיין) לא נכון לגבי כל מוצר חשמלי במיוחד למכונת כביסה

M תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • M mdy

י מנותק
                          י מנותק
                          יצחק e
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

אתה צודק שאין לי מידע על מה שלא מגיע אלי אבל אני חוזר על מה שאמרתי שמכונות לא ממותגות אתה לא יכול לדעת מה אתה קונה כי לפעמים דגמים שונים של אותו מותג פשוט ולא מוכר מיוצר ע"י יצרנים שונים ככה שאם קיבלת המלצה על מותג X ואתה הולך לחנות וקונה את אותו המותג והמוכר אומר לך שזה דגם חדש ומתקדם יותר יכול להיות שהוא עצמו לא יודע שזה מכונה אחרת לגמרי עם יצרן אחר לגמרי ורק אותו יבואן וחוץ מזה במקרה של תקלה בערב שבת או חג כנראה שהתיקון יהיה מיידי כי הטכנאי מחזיק אצלו חלקים מה שלא נכון לגבי מכונות אנונימיות אני למשל בערב פסח כמעט לא מוכן לתקן מכונות אנונימיות כי אין לי זמן לחפש חלפים

@אבי-ים כתב בבירור | בכל אופן-מכונת כביסה 9 קילו מומלץ מניסיון?:

כשהמכונה תהיה בת 5/6 שנים יהיה לטכנאי מלאי של חלקים וכל תקלה שלא תבוא מקסימום מחליפים חלקים ממכונה אחרת שהוא פירק

מכונה ישנה לא מוכרת כמעט אין סיכוי למצוא בשבילה חלפים ובשביל מכונה לא מוכרת 6/7 שנים זה כבר ישן

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • א אבי ים

@mdy שאלת השאלות היא מתי הטכנאי יגיד "עזוב לא שווה לתקן...."
                            ולכן השיקול של דגם נפוץ ומוכר לטכנאים די משמעותי
                            וכמו כן כבר יש לטכנאי יותר מידע על התקלה ויש יותר סיכוי שהוא יטפל בה בצורה טובה

לגבי אמינות של חברות/מותגים
                            היה אצלי טכנאי מזגנים והראה לי את החשבוניות שלו ועל כל 10 חשבוניות של תיקון מזגן מחברה X יש לו חשבונית אחת של תיקון מזגן מחברה Y (והחברה השניה הרבה יותר נפוצה)
                            כך שיש משקל רב לחברה איכותית

ד"א מכונת הכביסה שלי מחזיקה כבר 10 שנים ללא שום ביקור טכנאי! ב"ה (סימנס 7 ק"ג)
                            אחותי שקנתה שנה לפני מכונה של בוש (משפחה ברוכת ילדים) ומלבד הגומי של הדלת המכונה עובדת מצויין כבר יותר מ-11 שנים.

היה מכונה של בקו עם אחריות של 7 שנים

יכול להיות שאז בקו רצו להיכנס לשוק ונתנו אחריות מוגזמת
                            היום יש להם שנתיים אחריות בלבד

יש מכונות ממותגות בעייתיות ממש (גם גרמניות)

גם ל"בוש" יש דגמים שלא מומלץ לגעת בהם
                            טכנאים יודעים בד"כ מה הדגמים הבעייתיים לפי מס' דגם וארץ ייצור

ואם מה שכתבתי לא היה מספיק ארוך אז רק לסיום:
                            לא יודע כמה מחברי הפורום כאן מכירים את חברת "זהר" שייצרה מכונות כביסה לפני עשרות שנים
                            המכונות האלו החזיקו עשרות שנים!!! אני מכיר מכונות בגיל 30/40 שנה
                            וגם אם היתה תקלה, החליפו בקלות חלק והמכונה חזרה לעבוד
                            היום חברות מנסות לגרום שמוצרי חשמל וכד' לא יחזיקו הרבה מדי זמן
                            כדי שתרכשו מהם בעוד מס' שנים מכונה נוספת
                            ומשנה לשנה האיכות יורדת ויש כבר שממליצים פשוט לקנות את המוצר הכי זול ובתקלה הראשונה פשוט לזרוק ולקנות חדש
                            אני חושב שזה (עדיין) לא נכון לגבי כל מוצר חשמלי במיוחד למכונת כביסה

M מנותק
                            M מנותק
                            mdy
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

@אבי-ים דווקא הגישה של לקנות זול ולזרוק הגיונית מאד.. טוב... לא הייתי קונה מכונה פשוטה ממש אבל עם גב מסויים של יבואן נורמלי ב1500 ש"ח ולזרוק אחרי כמה שנים, נשמע יותר הגיוני מלהשקיע 3000 ש"ח ולהחזיק אותה 10 שנים עם תיקון או שניים באמצע

י א 2 תגובות תגובה אחרונה
                            0
                            • M mdy

@אבי-ים דווקא הגישה של לקנות זול ולזרוק הגיונית מאד.. טוב... לא הייתי קונה מכונה פשוטה ממש אבל עם גב מסויים של יבואן נורמלי ב1500 ש"ח ולזרוק אחרי כמה שנים, נשמע יותר הגיוני מלהשקיע 3000 ש"ח ולהחזיק אותה 10 שנים עם תיקון או שניים באמצע

י מנותק
                              י מנותק
                              יצחק e
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

@mdy מי אמר לקנות ב3000 תקנה בוש ב2000

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0
                              • M mdy

א מחובר
                                א מחובר
                                אבי ים
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

@mdy במקפיא וכד' אתה צודק
                                אבל מכונה לענ"ד זה מכשיר שיש לה בלאי גבוההומנוע שמתאמץ
                                ויש סיכוי שתמצא את עצמך כבר אחרי שנתיים עם מכונה שעושה צרות

אבל עם גב מסויים של יבואן

יש שמות מוכרים שהם בסה"כ מותג מדבקה עם שם שמצלצל מוכר

מי אמר לקנות ב3000 תקנה בוש ב2000

יש בוש 9 ק"ג במחיר הזה?

י תגובה 1 תגובה אחרונה
                                0
                                • א אבי ים

@mdy במקפיא וכד' אתה צודק
                                  אבל מכונה לענ"ד זה מכשיר שיש לה בלאי גבוההומנוע שמתאמץ
                                  ויש סיכוי שתמצא את עצמך כבר אחרי שנתיים עם מכונה שעושה צרות

אבל עם גב מסויים של יבואן

יש שמות מוכרים שהם בסה"כ מותג מדבקה עם שם שמצלצל מוכר

מי אמר לקנות ב3000 תקנה בוש ב2000

יש בוש 9 ק"ג במחיר הזה?

י מנותק
                                  י מנותק
                                  יצחק e
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@אבי-ים כתב בבירור | בכל אופן-מכונת כביסה 9 קילו מומלץ מניסיון?:

יש בוש 9 ק"ג במחיר הזה?

https://buy-buy.co.il/product/מכונת-כביסה-bosch-בוש-9-קג-1400-סלד-דגם-wan28289il/

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון
                                  0
                                  • חוקי הפורום
                                  • פופולרי
                                  • לא נפתר
                                  • משתמשים