המלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!
-
@י.-פל. כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
מישהו יודע איפה הפוסטים שהתלוננו על כותרות שגויות בספרים, והפוסט שמצא את הפתרון? לא מוצא כעת!
@מענין-לשמוע כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
@י.-פל.
אני כתבתי את שניהם.
עשיתי בתהילים החלפה של <b></b> ברצף, שמתי לב שכל הפסוקים שנהפכו לכותורות יש שם באמצע הדגשה (על שום דבר).
אבל לא רק זה הבעיה, בתומים זה לא כך.אצלי זה קרה בהמון ספרים, ממש לא רק בתומים ובתהילים, ובדקתי ולא היה בקובץ טקסט שום תו מיותר!
זה תקע לי לגמרי את התוכנה ולא הצלחתי לעשות כלום,
כרגע חזרתי הרבה אחורה בגרסאות ואני מחכה לשמוע שהענין סודר.ואגב, באופן כללי המצב אצלי היה שבגרסאות האחרונות התוכנה היתה איטית בהרבה ונתקעה בלי סוף בגלילה ועוד, מרגיש לי שככל שהגרסא מוקדמת יותר היא עובדת חלק יותר...
מיותר לומר שאין מילים על העבודה העצומה של @י.-פל. ושאר החברים העוסקים במלאכה!!! הכל לתועלת הכלל ולשיפור התוכנה.@איש-צדיק-מידי כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
כרגע חזרתי הרבה אחורה בגרסאות ואני מחכה לשמוע שהענין סודר.
גם אני מחכה.
תסדר, תעדכן זריז!!!!!!!!!!!!!! -
@איש-צדיק-מידי כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
כרגע חזרתי הרבה אחורה בגרסאות ואני מחכה לשמוע שהענין סודר.
גם אני מחכה.
תסדר, תעדכן זריז!!!!!!!!!!!!!!@י.-פל.
תודה על עבודתך הנפלאה...
אני מחכה בקוצר רוח לכל עידכון שיוצא מתחת ידך
פשוט נפלא...
תגיד מתי ביטלת את האיתור? [פתאום שמתי לב... האמת לא הבנתי מההתחלה למה צריך אותו בנפרד]בלשוניות למעלה כדאי שכאשר סוגרים אחת יבוא במקומה בדיוק לשונית אחרת שאם ירצה לסגור אותה יוכל לסגור באותה נקודה עם העכבר
כמו שיש בכרום שהאיקסים של הסגירה עומדים בדיוק אחד אחרי השני ואז אפשר לסגור אותם אחד אחרי השני בלי להוזיז את העכבר -
@י.-פל.
באג חמור ביותר בכמה גרסאות אחרונותהרשי לא שייך לגמ'
ניתן לראות בתמונה שהגמ' היא דף כא ורשי הוא בדף כז

@יעקב-4 כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
@י.-פל.

@userbot
מעניין, אצלי זה פשוט לא כך!
יכול להיות שהספריה אצלך לא מעודכנת? או גרוע מכך - חלק מעודכן וחלק לא? -
@י.-פל.
תודה על עבודתך הנפלאה...
פשוט נפלא...
תגיד מתי ביטלת את האיתור? [פתאום שמתי לב... האמת לא הבנתי מההתחלה למה צריך אותו בנפרד]בלשוניות למעלה כדאי שכאשר סוגרים אחת יבוא במקומה בדיוק לשונית אחרת שאם ירצה לסגור אותה יוכל לסגור באותה נקודה עם העכבר
כמו שיש בכרום שהאיקסים של הסגירה עומדים בדיוק אחד אחרי השני ואז אפשר לסגור אותם אחד אחרי השני בלי להוזיז את העכבר -
@י.-פל.

@userbot
מעניין, אצלי זה פשוט לא כך!
יכול להיות שהספריה אצלך לא מעודכנת? או גרוע מכך - חלק מעודכן וחלק לא? -
@י.-פל.
תודה על עבודתך הנפלאה...
פשוט נפלא...
כמו שיש בכרום שהאיקסים של הסגירה עומדים בדיוק אחד אחרי השני ואז אפשר לסגור אותם אחד אחרי השני בלי להוזיז את העכבר@יעקב-4 כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
בלשוניות למעלה כדאי שכאשר סוגרים אחת יבוא במקומה בדיוק לשונית אחרת שאם ירצה לסגור אותה יוכל לסגור באותה נקודה עם העכבר
אם נעשה גודל קבוע, נפסיד מקום של לשוניות קצרות.
מלבד זאת, אצלנו הלשוניות ממורכזות, משא"כ בדפדפן.
אנו ממש לא רוצים שאוצריא תראה כמו דפדפן, ולכן שאר הלשוניות לא קיבלו את המראה האופייני.@יעקב-4 תראה את התמונה: אצלי כל הרש"י מצויין.

-
תגיד מתי ביטלת את האיתור? [פתאום שמתי לב... האמת לא הבנתי מההתחלה למה צריך אותו בנפרד]
לא ביטלתי.
תגיד מתי ביטלת את האיתור? [פתאום שמתי לב... האמת לא הבנתי מההתחלה למה צריך אותו בנפרד]
לא ביטלתי.
מה סתומרת?

אין לי פה איתור בתפריט הצד -
לא ביטלתי.
מה סתומרת?

אין לי פה איתור בתפריט הצד -
בלשוניות למעלה כדאי שכאשר סוגרים אחת יבוא במקומה בדיוק לשונית אחרת שאם ירצה לסגור אותה יוכל לסגור באותה נקודה עם העכבר
אנו ממש לא רוצים שאוצריא תראה כמו דפדפן, ולכן שאר הלשוניות לא קיבלו את המראה האופייני.@יעקב-4 תראה את התמונה: אצלי כל הרש"י מצויין.

אנו ממש לא רוצים שאוצריא תראה כמו דפדפן, ולכן שאר הלשוניות לא קיבלו את המראה האופייני.
אני מבין את צדדי הספק...
ועדיין אני חושב שאפשר למרכז אבל שהאיקס יעמוד במקום של האיקס הקודם כמה שניות ואם לא יהיה פעולה זה ינסתכרן [כמו בכרום] -
@יעקב-4 זה היה אצלו בריפו לזמן קצר, לכאו' זה לא נכון להוריד אותו אם אתה רוצה - תשתמש בזה ותהנה.
@הבל-הבלים שו הדא "ריפו" [סליחה על הבורות]
-

אנו ממש לא רוצים שאוצריא תראה כמו דפדפן
אני ממש מחכה למראה כמו כרום... זה הכי נח שראיתי
-
@הבל-הבלים שו הדא "ריפו" [סליחה על הבורות]
-
@הבל-הבלים כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
@יעקב-4 המקום שממנו הורדת את זה

אתה נהנה לעשות אותי יותר טמבל???

בחייאת תסביר לי מה זה ריפו, ואת מה כדאי להוריד ומה ולא?
-
@יעקב-4 המקום שממנו הורדת את זה

אתה נהנה לעשות אותי יותר טמבל???

בחייאת תסביר לי מה זה ריפו, ואת מה כדאי להוריד ומה ולא?
-
@יעקב-4 זה מאגר בגיטהאב, אתה הורדת מרשימת הגירסאות זה גירסא שהיתה שם, אבל לא גירסא רשמית.
@יעקב-4 זה מאגר בגיטהאב, אתה הורדת מרשימת הגירסאות זה גירסא שהיתה שם, אבל לא גירסא רשמית.
אז איפה נמצאות הגירסאות הרשמיות?
-
אז איפה נמצאות הגירסאות הרשמיות?
-
@יעקב-4 גם שם, הכול בסדר, זה לא משהו גרוע.
זה שינוי שידידינו הרב סיון עשה, ואולי זה יכנס בהמשך.@הבל-הבלים כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
זה שינוי שידידינו הרב סיון עשה, ואולי זה יכנס בהמשך.
איזה שינוי?, לא הבנתי
-
@י.-פל. באג קטן במידות ושיעורים. בשיעורי השטח התהפך בטעות הק"מ והדונם או שהתהפך ה'מ' וה'אל'. מצרף דוגמא

כמו"כ ב'זמן', כמה שעות מוגדר 'יום'?
כי איך שזה עכשיו זה קצת מוזר
עריכה: ראיתי עכשיו שיום זה 24 שעות, מה שגורם לדברים טיפה מוזרים (כגון שמהלך אדם ביום אינו 10 פרסאות לשום שיטה...) אולי כדאי לעשות 'יום' ו'יממה'? אבל לא קריטי -
@יעקב-4 גם שם, הכול בסדר, זה לא משהו גרוע.
זה שינוי שידידינו הרב סיון עשה, ואולי זה יכנס בהמשך.@הבל-הבלים כתב בהמלצה | באגים\הצעות לשיפור באוצריא? כתבו כאן!:
זה שינוי שידידינו הרב סיון עשה
הוא עדיין חי?
-
זה שינוי שידידינו הרב סיון עשה
הוא עדיין חי?