בירור | הוספת זיכרון ראם למחשב נייד
-
יש לי מחשב נייד אסוס עם 2 ג'גה ראם, הוא איטי ולכן קניתי זיכרון ראם של 4 ג'יגה כדי להחליף [או להוסיף אם שייך],
הבעיה שאני לא מוצא איפה להכניס את זה, אני מצרף תמונה של המחשב ושל הראם שקניתי ואני מודה למי שיוכל לומר איפה זה אמור להיכנס.
@עוז-ושלום קודם תמצא את הדיסק קשיח ואחרי זה תחפש את המקום של הזיכרון RAM.......
זה לא מחשב אלא טאבלט שניסה להתחפש למחשב ולבש מקלדת...
אין שום אפשרות כמובן לשדרג את הזיכרון RAM
יכולת לראות את זה במנהל המשימות שאין חריץ פנוי.. -
@עוז-ושלום קודם תמצא את הדיסק קשיח ואחרי זה תחפש את המקום של הזיכרון RAM.......
זה לא מחשב אלא טאבלט שניסה להתחפש למחשב ולבש מקלדת...
אין שום אפשרות כמובן לשדרג את הזיכרון RAM
יכולת לראות את זה במנהל המשימות שאין חריץ פנוי..@DAVID-MMOD
תודה רבה
חסכת לי לנסות לפתוח את האזור השחוראני לא הייתי בטוח שיש חריץ פנוי אלא שווה לי להחליף את הראם הקיים בחדש שיש בו יותר ג'יגה.
-
@DAVID-MMOD
תודה רבה
חסכת לי לנסות לפתוח את האזור השחוראני לא הייתי בטוח שיש חריץ פנוי אלא שווה לי להחליף את הראם הקיים בחדש שיש בו יותר ג'יגה.
@עוז-ושלום איזה גורם תצורה כתוב לך על הזיכרון במנהל המשימות - ביצועים - זיכרון
-
@עוז-ושלום איזה גורם תצורה כתוב לך על הזיכרון במנהל המשימות - ביצועים - זיכרון
-
יש לי מחשב נייד אסוס עם 2 ג'גה ראם, הוא איטי ולכן קניתי זיכרון ראם של 4 ג'יגה כדי להחליף [או להוסיף אם שייך],
הבעיה שאני לא מוצא איפה להכניס את זה, אני מצרף תמונה של המחשב ושל הראם שקניתי ואני מודה למי שיוכל לומר איפה זה אמור להיכנס.
@עוז-ושלום כתב בבירור | הוספת זיכרון ראם למחשב נייד:
הכל מולחם.
שים לב שחובה גיבוי לחומר כי אם המחשב הולך להציל חומר מהדיסק זה סרט לא זול בכלל... -
@עוז-ושלום לגבי לשדרג את הRAM אתה יכול לשכוח מזה לגבי המחשב הנ"ל (הכול מולחם)
האזור השחור זה בטרייה לא מתחבא שם שום דבר
עם יש משהו זה כנראה מתחת ללוח אם (הצד השמאלי של המחשב אם כי לא מומלץ לגעת בזה ביידים כי כנראה תהרוס את זה רק מלגעת בזה עם זה
הטיפ היחיד שאני יכול לתת לך זה לעבור ללינוקס שהצריכת ram פחותה בהרבהבנוסף מה הדגם של המחשב
-
באופן כללי, כדאי להסתכל באתר ifixit.com, שמכיל שפע של מדריכים על תיקון ושדרוג חומרה.
בנוסף, כטיפ לעתיד, כדאי לבדוק קודם כל האם המחשב שלך יכול לקלוט RAM חדש ורק אז לקנות.
עוד יותר חשוב: לבדוק מה סוג ה-RAM שהמחשב שלך מיועד עבורו.
ה-RAM בתמונה שלך נראה מסוג DDR4 או אפילו DDR5. קשה לראות עם התמונה הקטנה. מחשב כ"כ ישן בטח עובד עם DDR3 אולי אפי' DDR2. מעבר להבדל במחירים, לא בטוח שיש תאימות לחומרה...
בקיצור, כדאי לבדוק טוב לפני שקונים סתם. -
באופן כללי, כדאי להסתכל באתר ifixit.com, שמכיל שפע של מדריכים על תיקון ושדרוג חומרה.
בנוסף, כטיפ לעתיד, כדאי לבדוק קודם כל האם המחשב שלך יכול לקלוט RAM חדש ורק אז לקנות.
עוד יותר חשוב: לבדוק מה סוג ה-RAM שהמחשב שלך מיועד עבורו.
ה-RAM בתמונה שלך נראה מסוג DDR4 או אפילו DDR5. קשה לראות עם התמונה הקטנה. מחשב כ"כ ישן בטח עובד עם DDR3 אולי אפי' DDR2. מעבר להבדל במחירים, לא בטוח שיש תאימות לחומרה...
בקיצור, כדאי לבדוק טוב לפני שקונים סתם.