בירור | קידומת מוזרה כשמתקשרים
-
בזמן האחרון (מהמלחמה) קרה לי משהו מוזר, כל פעם שמתקשרים אלי, אני מקבל שיחה עם קידומת של +972
וזה נורא מעצבן, משהו יודע איך אפשר לפתור את זה (אגב ראיתי את זה בעוד פלאפונים)?@הליטוואק כתב בבירור | קידומת מוזרה כשמתקשרים:
בזמן האחרון (מהמלחמה) קרה לי משהו מוזר, כל פעם שמתקשרים אלי, אני מקבל שיחה עם קידומת של +972
וזה נורא מעצבן, משהו יודע איך אפשר לפתור את זה (אגב ראיתי את זה בעוד פלאפונים)?בחברת פלאפון ורמי לוי זה ככה בגלל הדור 4
-
@הליטוואק כתב בבירור | קידומת מוזרה כשמתקשרים:
וזה נורא מעצבן, משהו יודע איך אפשר לפתור את זה (אגב ראיתי את זה בעוד פלאפונים)?בחברת פלאפון ורמי לוי זה ככה בגלל הדור 4
@ישראל-כהן-6 ויש מצב לשנות את זה?
-
@הליטוואק כתב בבירור | קידומת מוזרה כשמתקשרים:
לא זה בעיה של החברה
-
וזה נורא מעצבן, משהו יודע איך אפשר לפתור את זה (אגב ראיתי את זה בעוד פלאפונים)? -
@gbl באיזה פלאפון מדובר, אם בקיוליקס/אסקולס פשוט לעדכן גירסה, בחלקם סודר.
-
@הליטוואק כן תחליף לדור 3 בהגדרות
-
@gbl באיזה פלאפון מדובר, אם בקיוליקס/אסקולס פשוט לעדכן גירסה, בחלקם סודר.
@השטייגעניסט יש לי קיולקס Q8 איך בדיוק מעדכנים גירסה?
-
@השטייגעניסט יש לי קיולקס Q8 איך בדיוק מעדכנים גירסה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות