בקשת מידע | גוגל אסיסטנט או סירי
-
@שניאור-שמח כי הוא רצה להדגיש את דעתו...
סתם, זה קורה כשיש בעיות בקליטה ולוחצים כמה פעמים על ה'שליחה', נס שהוא לא לחץ עשר פעמים (כמוני
)
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | גוגל אסיסטנט או סירי:
סתם, זה קורה כשיש בעיות בקליטה ולוחצים כמה פעמים על ה'שליחה',
-
סתם, זה קורה כשיש בעיות בקליטה ולוחצים כמה פעמים על ה'שליחה',
-
@יוסף-אלחנן אני לא יכול לבדוק כעת כי אין לי מכשיר
הספק שלי הוא איזה מכשיר לקנות אייפון או גלקסי ,
בא נשאל ככה באנגלית האסיסטנט עובד פצצה הרבה יותר מסירי ?
עריכה ,
במחשבה שניה מה יעזור גם אם היא יודעת אנגלית עדיין היאלא תוכל להקליד הודעות בעברית וכן להקריא -
@יוסף-אלחנן אני לא יכול לבדוק כעת כי אין לי מכשיר
הספק שלי הוא איזה מכשיר לקנות אייפון או גלקסי ,
בא נשאל ככה באנגלית האסיסטנט עובד פצצה הרבה יותר מסירי ?
עריכה ,
במחשבה שניה מה יעזור גם אם היא יודעת אנגלית עדיין היאלא תוכל להקליד הודעות בעברית וכן להקריא -
@לאצי כתב בבקשת מידע | גוגל אסיסטנט או סירי:
@odaya תנסה אולי את סמארטי זה אמנם אולי רק גרסת בטא כעת, אבל כבר משהו.
@א.מ.ד. אמר שהוא כעת עובד על גרסה טובה יותר ושיפורים נרחבים והוספת עוד פונקציות. אבל אולי הוא יסכים לשחרר כבר עכשיו גרסה מוקדמת עם כל השיפורים למען באבי שתחי'... @א.מ.ד. מה אומר? יש סיכוי?@odaya
אני כל זמן פנוי עובד על סמארטי, אבל טוב לדעת שיש ביקוש... בדיוק חשבתי בזמן האחרון אם זה מיותר מול ג'מיני (גוגל אסיסטנט), אבל אני רואה שאם זה יהיה נוח ופונקציונלי זה יהיה עדיף, אז זה מדרבן...בכל אופן, הגרסה שכרגע בפורום לא פעילה מכיון שהשבתתי את ה-API, אבל אני אשתדל לשחרר גרסה חלקית מתוך הגרסה המלאה שעליה אני באמצע לעבוד...
@odaya כתב בבקשת מידע | גוגל אסיסטנט או סירי:
סבתא צריכה להתקשר והיא לא רואה למי היא מתקשרת , אני רוצה שהיא תגיד "תתקשר ליצחק הנגר" וזה יפעל טוב
קיים כבר בגרסה הנוכחית
גם לשלוח הודעות וואצפ נורא קשה לה להקליד
גם כן קיים
@odaya כתב בבקשת מידע | גוגל אסיסטנט או סירי:
וכן לקרוא הודעות וואצפ
שולב בגרסה הבאה, אבל אני לא יודע אם ישולב בגרסת הביניים שאני אשתדל להוציא מכיוון שזה מאט מאוד את פתיחת האפליקציה, ואני באמצע לסדר את זה.
אגב, קיימת אפליקציה של גוגל של נגישות, שבלחיצה 3 פעמים על המסך מגדילה אותו, וכן מקריאה את כל מה שכתוב במסך, ועוד... זה לא הכי נוח, אבל אולי בינתיים זה יהיה לה אופציה.הא אולי גם להפעיל שיעורים ביוטיוב , גם זה ע"י דיבור ממסך הבית
קיים בגרסה הנוכחית.
כמובן יש עוד הרבה פונקציות כמפורט בנושא של סמארטי, + עשרות אפשרויות חדשות שאני עובד עליהן.
אני אשתדל גם להנגיש יותר את האפליקציה (שליטה בגודל הגופן ובכפתור הגישה מהירה) בעז"ה. -
@odaya יש את Miri לאנדרואיד, תומכת בעברית, היא אמנם לא ברמה של סירי ושל גוגל אסיסטנט, אבל בהחלט יכולה לתת מענה לסבתא שתהיה בריאה...
זה עובד אופליין?