בירור | איך מורידים את הדבר הזה מהמצלמה
-
איך אני מוריד את הדבר הזה מהמצלמה שלא יראו את זה על גבי המסך של המצלמה צילום מסך 2025-07-15 140934.png
-
איך אני מוריד את הדבר הזה מהמצלמה שלא יראו את זה על גבי המסך של המצלמה צילום מסך 2025-07-15 140934.png
@יצחק-לוי-1 קצת פרטים?
אולי זה בכלל מודפס על הניילון המגן שמגיע על המסך בהתחלה?... -
זה מוטבע שם
שלחצתי עליו זה מהשזה עושה -
וגם את המסגרת שמסביב הפרצוף של הבן אדם שזזה שגם הראש זז
-
וגם את המסגרת שמסביב הפרצוף של הבן אדם שזזה שגם הראש זז
@יצחק-לוי-1 כנראה לבחור את האופצייה של MNL (ידני) יוריד את הסמל אבל אני לא יודע אם תרצה כי הקטע של זה זה
לכוונן אוטמטית את הצבעים עבורךלגבי זיהוי של אנשים (גם משהו שכנראה עדיף להשאיר)
זה לא בהגדרות שהראת כאן אבל בדרך כלל זה בהגדרות או במצב של המצלמהאולי גם תמצא בהגדרות אופציה לכבות את הHUD (המסך שמעצבן אותך)
רק שאהי יבין זה מופיע לפני שאתה לוקח את התמונה לא אחרי נכון
הדבר הראשון שהעלית זה בשביל תיקון צבעים
הדבר השני שביקשת זה בשביל תיקון בהירות פר פרצוף
-
אני לא רוצה להשאיר את המסגרת של הפרצוץ מכיון שאני מחבר את זה למחשב ועושה שידור חי ואי אפשר שיראו את זה
-
לגבי הסמל שנשאר במצלמה
אז מה עושים
אני לא רוצה שיראו את זה -
אני לא רוצה להשאיר את המסגרת של הפרצוץ מכיון שאני מחבר את זה למחשב ועושה שידור חי ואי אפשר שיראו את זה
@cfopuser כתב בבירור | איך מורידים את הדבר הזה מהמצלמה:
אולי גם תמצא בהגדרות אופציה לכבות את הHUD (המסך שמעצבן אותך)
אם תכבה את זה המסך של המצלמה יראה רק את התמונה
וכנראה עדיף לקחת מצלמה שנועדה לזה יהיה לך יותר נוח
-
@יצחק-לוי-1
אם אני מזהה נכון זה נראה כמו פנסוניק, לא?אז הסמל הזה הוא פשוט של תוכנית האוטומט שלהם, יש אפשרות לעבור לתוכנית אחרת בבורר התוכניות, אבל הסמל בקצה אמור להשאר.
יתכן שיש כפתור disp או משהו כזה שעשוי לבטל כל סימון מהמסךבקשר לריבוע סביב הפרצוף, זה הפוקוס
תוכל לשנות בהגדרות אם תרצה
אבל יתכן שתצטרך לוותר על פוקוס אוטומטי, אם זה לשידור שאתה כל הזמן באותו מקום, אולי לא נורא